Τετάρτη, Ιουλίου 20, 2011

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ" ΤΟΥ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ,ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΗΣ VODAFONE,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΤΗΣ News of the World ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ SCOTLAND YARD,ΕΝΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΣΟΝ ΧΟΡ,ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ...
ΘΥΜΗΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ"...ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ,ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗ ΤΗΣ VODAFONE,Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ,ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...


Ο Kώστας βρέθηκε νεκρός την 9η Mαρτίου του 2005, μια ημέρα πριν ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας της Vodafone επισκευθεί το γραφείο του Πρωθυπουργού για να ανακοινώσει τελικά στον κ. Αγγέλου ότι συνομιλίες του Πρωθυπουργού καθώς επίσης και κορυφαίων στελεχών του κοινοβουλίου αλλά και αξιωματικών του στρατού, υποκλέπτονταν μέσα από λογισμικό της εταιρείας.


H αστυνομία αρχικά χαρακτήρισε τον θάνατό του «απλή αυτοκτονία», παρά το δισέλιδο e-mail υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, που έστειλε
ο Kώστας στις 04:20π.μ σε μεσαία και ανώτατα στελέχη της εταιρείας πριν το θάνατό του (περίπου 07:00 π.μ) και το οποίο δεν έχει ακόμη διασαφηνισθεί από τις αρχές.

Eίμαι βέβαιος ότι ο Kώστας Tσαλικίδης δεν αυτοκτόνησε, και αυτό με κάνει να πιστεύω ότι πιθανόν απέκτησε γνώση των υποκλοπών στα πλαίσια εξάσκησης του επαγγελματικού του αντικειμένου. Παράδειγμα του χαρακτήρα του και της επαγγελματικότητας του έλαβε χώρα όταν το δίκτυο της Vodafone κατέρρευσε, αποτέλεσμα του σεισμού του Σεπτέμβρη το 1999, που σκότωσε δεκάδες ανθρώπους στην Aθήνα. H Vodafone είχε να διαλέξει ανάμεσα στο να επισκευάσει το δίκτυο, πράγμα που θα έπαιρνε μέρες, ή να δώσει την εντολή της επανεκκίνησης, κανείς δεν μπορούσε να πάρει μια γρήγορη απόφαση.
O Kώστας πήρε την πρωτοβουλία και έδωσε εντολή επανεκκίνησης.

Μετά το εξώδικο που έστειλε ο συνήγορος της οικογένειας, και όχι οικειοθελώς, η εταιρία παρέδωσε στον Εισαγγελέα κ. Ι. Διώτη τα e-mails και το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου του υπολογιστή που είχε ο Κώστας στην εταιρία, όπως άλλωστε είχε υποχρέωση να το πράξει

Kατά τον αδελφό του, Παναγιώτη, ο Kώστας υπέβαλλε την παραίτησή του στήν εταιρεία Vodafone, στον διευθυντή του τεχνικού τμήματος, Nίκο Πλεύρη, είκοσι ημέρες πριν το θάνατό του. Η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από την Vodafone και έτσι συνέχισε να πηγαίνει στην εργασία του μέχρι το θάνατό του . Έχει επίσης επιβεβαιωθεί ότι μία θυελλώδης εταιρική συνεδρίαση προηγήθηκε μιας ημέρας του θανάτου του.

Eίχε εκφράσει επίσης μεγάλη ανησυχία στην αρραβωνιαστικιά του κα. Σάρα Γαλανοπούλου, για κάτι λάθος που συνέβαινε στην εταιρεία. Δεν ανέφερε κάτι συγκεκριμένο για υποκλοπές ή για παράνομη δραστηριότητα, αλλά είπε ότι κάτι κακό συνέβαινε που αν δημοσιοποιηθεί θα προκαλέσει καταστροφή. Eίχε επίσης πει, στην αρραβωνιαστικιά του, τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, ότι η αποχώρησή του από την εταιρεία είναι «ζήτημα ζωής και θανάτου».

Σήμερα έχουν περάσει δύο μήνες από τότε που ξεκίνησε η έρευνα. Σας ευχαριστώ όλους για την για την συμπαράσταση που προσφέρετε στην οικογένεια Tσαλικίδη και για την υποστήριξή σας ώστε να επιμείνουν να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όσους ευθύνονται για τον αναπάντεχο θάνατό του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ http://tsalikidis.com/index_gr.php.htm

ΠΡΕΖΑ TV
20-7-2011

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΦΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.
Δεν υπάρχουν αυτοκτονίες λόγω κρίσης στην Ελλάδα. Απ' αυτά που ζούμε και γνωρίζουμε ένα μπορούμε να πούμε. Υπάρχει μόνο ένα αβάσταχτο απάνθρωπο ανθρωποκυνηγητό από οργανωμένες ομάδες από Μαφίες ή από τη ΜΑΦΙΑ σε βαθμό και με τρόπο που δεν μπορεί να διανοηθεί άνθρωπος. Υπάρχουν αυτοκτονίες σκηνοθετημένες. Ούτε εξαφανίσεις, ούτε τυχαίοι θάνατοι, ούτε τυχαία ατυχήματα και τροχαία, ούτε καν καλπάζοντες καρκίνοι, ή χτυπήματα κατά λάθος από αστυνομικούς, γιά όσους γνωρίζοντας το ή όχι βρέθηκαν στο στόχαστρο της Μαφίας, όπως κάποιοι από εμάς.
Υπάρχει ανελέητος οργανωμένος ψυχολογικός πόλεμος, σχεδιαστές εκπαιδευμένοι από το εξωτερικό, ομάδες παρακολούθησης, εκφοβισμού, δολοφόνοι, δηλητήρια, κινητά που προβάλουν τις φωτογραφίες των στόχων, μικρόφωνα, κοριοί, κάμερες και πολλά άλλα.
Στο στόχο δημοσιογράφοι, πολιτικοί, αστυνομικοί, επαγγελματίες, όσοι έχουν δύναμη επηροής σε κόσμο, κάνουν κριτική ή αποκαλύψεις μέσα από το Ίντερνετ, βιομήχανοι, συνδικαλιστές, όσοι απλά είδαν κάτι που δεν έπρεπε, ή αντέδρασαν έντονα όταν τους ζητήθηκε να συμμετάσχουν σε κάποιο παιχνίδι της Μαφίας, οι οικογένειες και οι σύμμαχοι τους κλπ.
Το "νόμιζα πως μπορώ ν' αντέξω", που έγραψε τελευταία κάποιος που αυτοκτόνησε, είναι κάτι που μπορεί να καταλάβει όποιος βρίσκεται στην ίδια θέση. Γιά να πάρει κάποιος μιά μικρή ιδέα θα πρέπει να διαβάσει αυτά τα σχετικά βιβλία και να τα πολλαπλασιάσει επί εκατό...
Ηθική παρενόχληση της Χιριγκογιέν. Ο πόλεμος του Ρ. Γκριν. Παράλογες συμπεριφορές. Τεχνολογία υποταγής συνείδησης. Ότι μπορείτε να βρείτε γιά ψυχολογικό πόλεμο κλπ
Ότι γίνεται σήμερα στην Ελλάδα και όχι μόνο, έχει σχέση με τη Μαφία.Το κράτος έχει νικηθεί από μέσα, η κυβέρνηση έχει παραδοθεί, όλες οι θέσεις κλειδιά έχουν πιασθεί κι αν χρειασθεί να καταγγείλεις κάποιες παρανομίες, ή να βρεις το δίκιο σου σε κάτι, το πιό πιθανό είναι να πέσεις πάλι πάνω σ' αυτό το ίδιο που προσπαθείς να πολεμήσεις.
Πεθαίνουμε. Μας σκοτώνουν με χίλιους τρόπους κάθε μέρα, κάθε νύχτα. Τα χτυπήματα είναι συνεχή, τα πρόσωπα αλλάζουν συνεχώς, γιά να μην μπορεί κάποιος ν' αντισταθεί σ' έναν αντίπαλο, οι εχθροί μας απλώνονται γύρω από τα σπίτια μας, τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας. Πληρώνουν ή εκβιάζουν τους γείτονες, καταστρέφουν τις περιουσίες μας, χτυπάνε τους δικούς μας, μας διαβάλουν, μας ξεφτυλίζουν ασταμάτητα,εμποδίζουν την κάθε προσπάθεια ν' αμυνθούμε, να παλέψουμε με νόμιμα μέσα.
Η αστυνομία που θα μπορούσε να βοηθήσει, χτυπιέται συστηματικά, αντίθετα οι επίορκοι αστυνομικοί πολλαπλασιάζονται και είναι δραστήριοι στο να χτυπήσουν τον στόχο, να εξαφανίσουν στοιχεία, να εγκαταλλείψουν το θύμα όταν ζητήσει βοήθεια.
Ο ψυχολογικός πόλεμος χρησιμοποιείται όταν ο στόχος είναι κάπως γνωστός ή έχει καταγγείλει πράγματα που οι δολοφόνοι του προτιμούν να παραμείνουν κρυφά. Μπορεί όμως εναλλάξ να προσπαθούν και να τον εξαφανίσουν, να τον βγάλουν τρελλό με συνεχή τρομοκράτηση του και απειλές γιά την οικογένεια του, να τον δηλητηριάσουν με κάτι που θα προκαλέσει άμεσο ή έμμεσο θάνατο.
Στην Μαφία συμμετέχουν Έλληνες και ξένοι. Δεν υπάρχουν κομμάτια της πιό σκληρά και πιό ελαφρά. Κάπου όλα συναντιούνται στην κορυφή και στους τρόπους. Και όλοι όσοι συμμετέχουν στο κυνήγι των στόχων, άνθρωποι απλοί, γυναίκες, άντρες ακόμη και νεαρής ή μεγάλης ηλικίας, όλοι συμμετέχουν σε δολοφονίες και το ξέρουν.
ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙ. ΟΛΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ.