Κυριακή, Αυγούστου 21, 2011

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ALTER...ME TA ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ;;;


Από τον Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται πως ήρθε η «ανάσα» για το κανάλι του Μπουρναζίου, αφού πριν από ώρα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συμφώνησε με το μεγαλομέτοχο του Alter, Γιώργο Κουρή για την εξαγορά ποσοστού του καναλιού ενώ μένει να γίνουν και οι τυπικές διαδικασίες προκειμένου να ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. 



Σύμφωνα με ασφαλείς και επιβεβαιωμένες πληροφορίες της Dealnews online η προσχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Alter πρόκειται να γίνει με τη διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 25,6 εκατ. ευρώ.


Από την άλλη φαίνεται πως οι υπόλοιποι μέτοχοι είναι διατεθειμένοι να δώσουν το μερίδιό τους στο νέο –όπως όλα δείχνουν- μέτοχο.


Πληροφορίες θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει δείξει ενδιαφέρον για το κανάλι του Μπουρναζίου και τον περασμένο Μάρτιο με τον Γιώργο Κουρή όμως από την πλευρά του να δείχνει ανένδοτος.


Η δυναμική αυτή είσοδος στο χώρο τον media δρομολογεί εξελίξεις αλλά και αναταράξεις, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαθέτει το 10% του ΣΚΑΪ που ανήκει στον Γιάννη Αλαφούζο.


Η κόντρα Κουρή – Αλαφούζου είναι γνωστή και κρατάει για τα καλά, με τους δυο τους να έχουν διασταυρώσει τα «ξίφη» τους κατά το πρόσφατο παρελθόν και δια μέσω των σταθμών τους.


Ωστόσο οι δρόμοι Μαρινάκη – Αλοφούζου έχουν χωρίσει, με την δυσαρέσκεια ανάμεσά τους να διαγράφεται έντονα, λόγω και της θέσης που είχε πάρει ο ΣΚΑΪ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού.


Υπενθυμίζεται ότι το Alter έχει ενταχθεί στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα για οφειλές ύψους 483,2 εκατ. ευρώ.






Dealnews online




ΠΡΕΖΑ TV
21-8-2011

2 σχόλια:

IΩΑΝΝΗΣ.Γ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ είπε...

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΕΡΗΣΕ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΕΙΑ -ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙ
ΑΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΕ ΠΟΛΛΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ
ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΡΗΞΑΝ.[ΠΡΕΠΗ] ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ
-ΣΑΜΠΟΤΑΖ-ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ
ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ [ ΣΕΙΡΑ ] ΣΑΣ .ΕΓΟ ΠΑ
ΝΤΟΣ ΕΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΘΑ ΤΟΝ[ΦΤΥΣΩ]ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ
ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Sta arxidia mas blaxoi k zwa tou Olumpiakou