Δευτέρα, Αυγούστου 08, 2011

ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ -ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-



Αντίπαρος rules.
Aφου δεν του πεταξαν κοπρια 
ή φρεσκα ανθρωπινα σκατα,παλι καλα!!!
ΠΡΕΖΑ TV
8-8-2011

12 σχόλια:

Tony... είπε...

Καταδικάζουμε τη βία απ όπου και αν προέρχεται! Τέτοιες ενέργειες στρέφονται εναντίον της ελεύθερης δημοσιογραφίας, και εν τέλει της ίδιας της δημοκρατίας.. είναι ξεκάθαρο ότι η πολιτικά παντοδύναμη τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αντιπάρου κρύβεται πίσω από αυτή την άνανδρη επίθεση..

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, σ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ! ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!
Προτείνω να κάνουμε ομαδικά μποϋκοτάζ στην Αντίπαρο... να μην πηγαίνουμε εκεί, να μην αγοράζουμε τα Αντιπαριανά προϊόντα απο τα σουπερ-μαρκετ και να ακούμε ΜΟΝΟ Γιάννη ΠΑΡΙΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Φτηνά την γλύτωσε.Πρετεντέρη μπρος σε αυτά που έχεις κάνει να αισθανεσαι τυχερός,δεν σου ανταποδίδουν όλη την βία που έχεις εξαπολύσει εσύ στον λαό ,μιλόντας και γράφοντας .

Ανώνυμος είπε...

Παρόμοι θέμα κ εδώ

http://oramiden.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Γιώργος Μόσχος είπε...

Διαβάστε κάτι παρόμοιο στη διεύθυνση http://gzmosxos.blogspot.com και θα διαπιστώσετε ότι αυτό είδικά το γιαούρτωμα ήταν αποτρόπαια πράξις αυτών των αηθέστατων ΣΥΡΙΖΑνων, πανταχού της Ελλάδος, που στη βάση του γιαουρτιού έφερε την σφραγίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λέγανε πιο παλιά "στην ούγια να γράφει Π-Π"!

Ανώνυμος είπε...

Την επόμενη φορά σημαδέψτε καλύτερα. ΣΤΗ ΜΑΠΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ 0% ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΙΛΑ(τρωει καλα!!! πολυ καλα!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πίσω απ' αυτό, τότε ΜΠΡΑΒΟ του! Θα πάρει διψήφιο ποσοστό στις εκλογές. Μην ξεχνάτε ότι μόλις ο Πάγκαλος έλεγε τις αηδίες του, τα αριστερά κόμματα έπαιρναν τα πάνω τους. Βλέπεις Πρετεντέρη, ότι όταν λοιδορείς το φτωχό κόσμο που χάνει τη δουλειά του, όταν γλύφεις προδότες, όταν λες ψέματα, δε σε ραίνουν με λουλούδια. Η πιο ακραία ενέργεια είναι η προδοσία, τα χημικά των μπάτσων και η χρεοκοπία. Να το θυμάσαι αυτό Γιαννάκη. Συγχαρητήρια σε όσους διαμαρτυρήθηκαν δίκαια, με αυτό τον τρόπο, για τη μαύρη προπαγάνδα των καναλιών.

Ανώνυμος είπε...

tony kopste ta xaza me siriza giati edw p ftasame tha thn plirwsete oloi!!!! kala se kanane roufianaki tou mega!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλητες!
Ρουφιανοι!
Γισουρτοφαγοι!

Ανώνυμος είπε...

Πρετεντέρη,την επόμενη φορά δεν θα αστοχήσω να σου ρίξω το κεσεδάκι στη μάπα,ρουφιάνε του Βαρδινογιάννη ..

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον αυτός αρθογραφεί επωνύμως. Σε αντίθεση με τους ανώνυμους επαναστάτες του κεσέ αλλά και του πληκτρολογίου (εμού συμπεριλαμβανομένου).

Μια υπόθεση εργασίας μόνο: αν κάποιος (στη δουλειά σας, στην οικογένειά σας, στη γειτονιά σας, δεν έχει σημασία...) θεωρεί ότι έχετε θίξει έργω ή λόγω τα ιερά και τα όσιά του (πχ είναι ΠΑΟ αλλά εσείς μΠΑΟΚ)αλλά η προσσφυγή στη δικαιοσύνη είναι έξω από την κοσμοθεωρία του (άσε που κοστίζει σε χρόνο και χρήμα) και αποφασίζει τελικώς ότι είστε άξιος γιαρτούματος, ποιο επιχείρημα θα έχετε τότε (πριν ή μετά το γιαούρτωμα); Στην επιχειρηματολογία σας κατά προτίμηση να συμπεριλαμβάνονται λέξεις-κλειδιά, όπως ΣΥΡΙΖΑ ή Πάγκαλος, με τις οποίες διανθίζετε τις φασίζουσες (είτε σας αρέσει είτε όχι) συμπεριφορές σας.

Ο (δις) Ανώνυμος

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΕΤΕΝΕΡΗΣ ,ΕΙΧΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ....ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ....
ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ...