Σάββατο, Αυγούστου 27, 2011

Ο ΦΡΕΝΤΥ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!!!


Τι αλλο θα κανουν οι διαφορες ιδιωτικες σχολες,ι.ιεκ και κολεγια για να προσεγγισουν πελατες;;
Οπως βλεπουμε στο site απο το "Εργαστηρι Επαγγελματικης Δημοσιογραφιας" αναμεσα στους γνωστους δημοσιογραφους που συνεργαζονται με την εν λογω σχολη...ειναι και ο Φρεντι Γερμανος...ασχετα εαν εχει πεθανει απο τις 21 Μαϊου του 1999!!!


ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΝ.ΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ Ι.ΙΕΚ,ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΤΟΥΣ...ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ:ΠΡΙΝ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΝΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ,ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ Η ΣΧΟΛΗ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ.



ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΕΖΑ TV:ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΣΤΑ GOOGLE AD SENSE TOY BLOG,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΟΛΕΓΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ.Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ.


Το θεμα εφερε στη δημοσιοτητα το blog http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/08/blog-post_5487.html

Και το επιμαχο link http://www.ergastiridimosiografias.gr/faculty-and-collegues/journalism-television

ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2011

3 σχόλια:

Eleni87 είπε...

Καλησπέρα παιδιά! Διαβάζοντας σήμερα την ανάρτηση θα ήθελα να κάνω κι εγώ το δικό μου σχόλιο.

Επειδή η Δημοσιογραφία συνεπάγεται έρευνα, καλό θα ήταν πριν ανέβει μία “είδηση” στο blog, να έχει τσεκαριστεί. Γενικότερα διαφωνώ με την ταχύτητα που αναρτώνται οι ειδήσεις στα blogs γιατί είναι πραγματικά θλιβερό να αναδημοσιεύονται συνεχώς ανακρίβειες.

Επισημαίνω λοιπόν ότι το site της σχολής ΔΕΝ αναφέρει ότι ο Φρέντυ Γερμάνος διδάσκει αυτή τη στιγμή -κάτι τέτοιο θα ήταν αφελές εκ μέρους τους-, αλλά ότι στο παρελθόν υπήρξε συνεργάτης με το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Σας παραθέτω την ακριβή σημείωση που έχει το site:

“Μεταξύ και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από την πολιτική και την ευρύτερη δημόσια ζωή, τον ακαδημαϊκό χώρο, τις τέχνες και τη δημοσιογραφία, οι οποίοι συνέδεσαν κατά καιρούς το όνομά τους με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, σε περιστασιακή ή μόνιμη βάση είναι και οι ακόλουθοι...:”

Ανώνυμος είπε...

Σας διάβασα και παραξενεύτηκα. Μπήκα λοιπόν στο site τους, όπου αναφέρουν ξεκάθαρα ότι οι συγκεκριμένες προσωπικότητες " συνέδεσαν κατά καιρούς το όνομά τους με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ , σε περιστασιακή ή μόνιμη βάση". Κάνετε λοιπόν λάθος!

Ανώνυμος είπε...

"Μεταξύ και άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων από την πολιτική και την ευρύτερη δημόσια ζωή, τον ακαδημαϊκό χώρο, τις τέχνες και τη δημοσιογραφία, οι οποίοι συνέδεσαν κατά καιρούς το όνομά τους με το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ , σε περιστασιακή ή μόνιμη βάση είναι και οι ακόλουθοι:"
Αυτές οι 3 σειρούλες γιατί δεν φαίνονται στο screenshot της δημοσίευσης;
α) Τις εξαφάνισαν οι 'άνεργοι δημοσιογράφοι'.
β) Τις προσέθεσε ο admin του 'εργαστηρίου' μετά το σούσουρο.
Διαλέγετε και παίρνετε.
Αυτό μου με παραξενεύει είναι πως κανείς απ' τους σχολιαστές ή τους blogger που το δημοσιεύσαν δεν αναφέρεται σ' αυτό το γεγονός, το οποίο άλλωστε αλλάζει τελείως την ουσία του θέματος....