Σάββατο, Αυγούστου 27, 2011

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗ SIEMENS,ΥΨΟΥΣ 220ΕΚ.ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΝΕ ΣΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 1997-2007!!!


ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!!!
ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗ SIEMENS...ΕΠΕΙΔΗ ΔΩΡΟΔΟΚΟΥΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ.
ΤΟ ΠΑΣΟΚ,ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ 1ΕΚ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΠΩΣ ΠΡΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ...ΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΝΑ ΥΠΕΡΓΑΦΑΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ.


Η SIEMENS ΛΑΔΩΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΣΕ...ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ  ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ...ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΖΕΣ!!!


Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΦΡΑΓΚΑ ΣΕ 19 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ.


ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΗΣ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ..."ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΕ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ.


Στην κύρωση απόφασης που προβλέπει την επιβολή προστίμου ύψους 220 εκατομμυρίων ευρώ προσανατολίζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, για την υπόθεση δωροδοκιών το διάστημα 1997 - 2007. 
Η απόφαση, εναντίον της οποίας η Siemens έχει προσφύγει στα δικαστήρια, προβλέπει πρόστιμο 2 εκατ. ευρώ για καθεμία από τις 110 συμβάσεις με φορείς του Δημόσιου. 
Ωστόσο, όπως αναφέρει η Καθημερινή, η ελληνική διεκδίκηση είναι χωρίς αντίκρισμα, καθώς η ελληνική Siemens έχει πουλήσει όλα τα περιουσιακά της στοιχεία στην Ελλαδα. 

Στο μεταξύ, ανενεργοί παραμένουν εδώ και 20 μήνες επτά σταθμοί του Μετρό, παρότι είναι έτοιμοι να λειτουργήσουν, καθώς λείπουν ορισμένα λειτουργικά συστήματα από τη γερμανική εταιρία.
Πρόκειται για 4 σταθμούς στα νότια προάστια, Ηλιούπολη, Άλιμος, Αργυρούπολη και Ελληνικό, δυο σταθμούς στα δυτικά, Περιστέρι και Ανθούπολη και έναν σταθμό στη γραμμή τρία προς Χαϊδάρι. 


ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: