Τρίτη, Σεπτεμβρίου 06, 2011

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 80.000EURO ΣΤΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ NEWS ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΡ!!!ΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΣΡ,ΩΣ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΤΑΒΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ,ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΣΑΤΙΡΑ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ,ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ...
Πρόστιμο 80.000 ευρώ για διασφάλιση προστασίας θεσμών και προστασίας προσωπικότητας αναφερομένων προσώπων επέβαλε το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ΕΣΡ στην εκπομπή Αλ Τσαντίρι Νιουζ, που προβλήθηκε στις 31 Μαΐου.
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ VIDEO
Η συγκεκριμένη εκπομπή προέβαλε στα πρόσωπα των απριλιανών δικτατόρων μονταρισμένα τα πρόσωπα του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του τέως κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή και του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη, με υπόκρουση στρατιωτικών εμβατηρίων.



«Αλλο ελευθερία λόγου και άλλο ασυδοσία και εκτροπή», δήλωσε ερωτώμενος ο πρόεδρος του ΕΣΡ Γιάννης Λασκαρίδης, σχολιάζοντας την απόφαση της ολομέλειας.
Μειοψήφησαν τα μέλη Κωνσταντίνος Τσουράκης που πρότεινε πρόστιμο 15.000 ευρώ και Ιωάννης Παπακώστας και Γεώργιος Στεφανάκης, που πρότειναν να επιβληθεί σύσταση.


ΠΡΕΖΑ TV
6-9-2011

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού τόσα τους λείπανε τι να κάνουμε τώρα....

Ανώνυμος είπε...

Θέλετε να μας πείτε ότι ο Λαζόπουλος είναι αντισυστημικός. Ας γελάσω! Το πρόστιμο είναι σωστό για άλλο λόγο όμως. Για παραβίαση όλων των νόμων του κοινού ποινικού γούστου έπρεπε να το φάει...

Ανώνυμος είπε...

To "oνομαστί διακωμωδείν" που ήταν νόμος της Αθηναίων Πολιτείας που πήγε ρε θεομπαίχτες;

Ανώνυμος είπε...

Λογοκρισία και εκβιασμοί. Δεν ξέρουν να κάνουν και τίποτα άλλο. Δεν είναι ο Λαζόπουλος το θέμα. Φοβούνται κάθε φωνή διαφορετική πχ των blogs, των αγανακτισμένων, των απεργών. Πιο πολύ όμως τρέμουν την αλήθεια, ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη χρεωκοπία. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

5:54
Σωστός, χε χε!
Άλλά δυστυχώς έχει δίκιο και ο Μήτσος στο 11;34....

Ανώνυμος είπε...

Κανονικά θα έπρεπε να τρώει πρόστιμο σε κάθε επεισόδιο, ως προιόν ευτελούς ποιότητας. Πολύ χαμηλό το επίπεδο, που έλεγε και η Παπαδοπούλου στο "Της Βαγγελίτσας το κανάλι". Αλλά ας όψεται που το ΕΣΡ κοιμάται.