Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 07, 2011

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΟΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ!!!


ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ;;;
Στο Νοσοκομείο Λαμίας λείπουν πολλοί γιατροί. Περισσότερο ορατή είναι, όμως, η έλλειψή τους στην παιδιατρική κλινική και στον αξονικό τομογράφο. Σε δύο βασικά τμήματα του νοσοκομείου που πρέπει να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 24 ώρες το 24ωρο και φυσικά αυτό είναι αδύνατο με τη σημερινή τους στελέχωση.

Το πρόβλημα ήταν γνωστό από τις αρχές του καλοκαιριού και δεν αντιμετωπίσθηκε από το Υπουργείο και την Κυβέρνηση. Οπως δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί και από την Διοίκηση που διαχειρίζεται την πολιτική τους τοπικά. Το νοσοκομείο και τα συγκεκριμένα τμήματα λειτούργησαν μέχρι σήμερα χάριν της ευαισθησίας και με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού τους.
Μετά τη λιποθυμία της γιατρού του αξονικού τομογράφου και την δυσκολία εξεύρεσης εφημερεύοντος για την παιδιατρική κλινική, οι ευθύνες του Υπουργείου και της Κυβέρνησης είναι άμεσες και συγκεκριμένες.
Δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από γενικόλογες διακηρύξεις για την πολιτική που προωθούν με τις συγχωνεύσεις νοσοκομείων. Πως τάχα οι ελλείψεις της Λαμίας μπορούν να καλυφθούν από αντίστοιχους γιατρούς του Καρπενησίου ή της Αμφισσας, όταν και εκεί υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις και δυσκολίες σε προσωπικό.


ΠΡΕΖΑ TV
7-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: