Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 12, 2011

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ...
ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤ'ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...
Γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα ξεκίνησε ξυλοδαρμός ενός περαστικού (20-30 χρονών) από ανδρες της ΔΙ.ΑΣ με 5 μηχανές  στην αρχή και περισσότερες μετά στην Κασσάνδρου λίγο πριν το υπουργείο.
Το παιδί φώναζε "αφήστε με θα με σκοτώσετε" και ούρλιαζε από τον πόνο. Τον έδερναν για πάνω από ένα τέταρτο και όταν άρχισε να βγαίνει κόσμος στα μπαλκόνια και να φωνάζει "αφήστε τον!", οι αστυνομικοί της ομάδας δίας τους φώναζαν. Το σχετικό video από ερασιτεχνική κάμερα κατοίκου:

Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
12-9-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και εδώ ανέβηκε αυτή η μαλακιά??
Ε, βέβαια ο πρεζας δεν θα προωθήσει την προπαγάνδα...

"
Συνελήφθη για επίθεση κατά αστυνομικών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2011, 12:14

Στα χέρια της αστυνομίας Θεσσαλονίκης έπεσε ένας 25χρονος χθες, ο οποίος, μεταξύ άλλων, κατηγορείται για «απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση».

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Κυριακής, δικυκλιστές αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή της Άνω Πόλης εντόπισαν τον 25χρονο τη στιγμή που περιεργαζόταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα και, λόγω της ύποπτης συμπεριφοράς του, τον πλησίασαν, με σκοπό να τον ελέγξουν.

Την ώρα που αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, έβγαλε από τσαντάκι μέσης ένα πιστόλι, το οποίο, αφού όπλισε, το έστρεψε εναντίον τους.

Πριν προλάβει να πυροβολήσει, οι δυνάμεις της αστυνομίας κατάφεραν να τον αφοπλίσουν, να τον ακινητοποιήσουν και να του αποσπάσουν το όπλο.

Ο νεαρός έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, καθώς είχε συλληφθεί για κλοπές, ληστείες και παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

"

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=377346&cid=4

Ανώνυμος είπε...

που ξερεις πως ειναι ο ιδιος ρε βλακα;

Ανώνυμος είπε...

Mπορεί να είναι αλήθεια αυτό.Αυτοί της ομάδας ΔΙΑΣ και ΜΑΤ,ΜΕΑ,αλήθεια τι είναι;Εγκληματίες που θα έπρεπε να είναι μέσα στην φυλακή,Αλήθεια κάτι ομάδες με περίπου 20 μηχανές που απλά κόβουνε βόλτες στο κέντρο και είναι έτοιμοι να χτυπήσουν μόνο όποιον διαδηλώνει για την εξαθλίωση της χώρας και των ανθρώπων της,αυτή είναι η δουλειά τους η να προστατεύουνε τους πολίτες στις γειτονιές,λίγοι ,λίγοι;KAΘΙΚΙΑ που σας πληρώνουμε κιόλας.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί έγινε κάτω από το σπίτι μου ρε ΒΛΗΜΑ!!