Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 28, 2011

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ «ΤΗ ΒΙΑ» ΣΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ…ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΒΙΑ;;;


ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΤΗ ΒΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΑ;;;
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΤΥΠΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΟΥΤΕ ΒΙΒΛΙΑ!!!Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.
Η βία που έχει ως αποτέλεσμα την καταστροφή σχολείων και πανεπιστημίων, ήταν το επίκεντρο της σύσκεψης που συγκάλεσε το απόγευμα, στο γραφείο του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός και στην οποία συμμετείχαν η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο Δημήτρης Ρέππας, ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, ο Χάρης Καστανίδης και ο Μανώλης Όθωνας.


Αφορμή για την συγκεκριμένη σύσκεψη στάθηκαν οι βανδαλισμοί και οι καταστροφές που προκλήθηκαν τις προηγούμενες μέρες σε υπό κατάληψη λύκειο της Κομοτηνής, των οποίων οι ζημιές υπολογίζονται σε πάνω από 100.000 ευρώ.


Η υπουργός Παιδείας αφού εξέθεσε λεπτομερώς τα γεγονότα, ζήτησε και αποφασίστηκε να γίνει επαναδιαπραγμάτευση με την τρόικα για τους περιορισμούς που θέτει στις προσλήψεις ωρομίσθιων καθηγητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, αφού όπως δήλωσε, αν ισχύσουν, η λειτουργία τους ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς καθίσταται προβληματική.


Στην σύσκεψη εξετάστηκαν και τα προβλήματα που εμφανίζονται στη συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων και στην λειτουργία της σχολικής στέγης, αρμοδιότητα που έχει μεταφερθεί στους δήμους.


ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2011

4 σχόλια:

humanity είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 32 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ;

Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ..ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Θα τη δούνε και τη βία...πού θα πάει....

Ανώνυμος είπε...

μαλλον την ετοιμαζουν οι ιδιοι τη βια - συγκεκριμενα συζητησανε για τη συμβαση του Καλαμποκα (αν θα ειναι εργου ή ορισμενου χρονου)... :ρ

Ανώνυμος είπε...

Ειναι εδω και χρονια γνωστη η τακτικη τους:
Οταν ξεκινουν οι καταληψεις βαζουν τα βρωμοκαναλα τους να ζουμαρουν στις αποθηκες των σχολειων οπου υπαρχουν φθαρμενα/κατεστραμενα θρανια, να δειχνουν βρωμικους τοιχους με γκραφιτι.Διασπειρουν ψευδεις ειδησεις περι "εξωσχολικων" που εγκαθιστανται στα σχολεια και μοιραζουν χαπακια στα παιδια.
Δε θελει και πολυ ο "μεσος" ανεγκεφαλος tvθεατης να το πιστεψει και ο μεσος γονιος να σπευσει επιτοπου να παρει απο το αυτι το παιδι του στο σπιτι.
Βεβαια της μοδας ειναι και το ΤΡΙΟ της συμφορας:
"Διευθυντης-Χωροφυλαξ-Εισαγγελευς"
Υ.γ. Συσταση του υπουργειου προς Διευθυντες:
"Πατε τους εκδρομουλες για να εκτονωσετε την κριση"
Και ενω δεν εχουν 15 μερες που ξεκινησαν τα μαθηματα, δινουν αβερτα-κουβερτα εκδρομες!