Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17, 2011

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ


ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 10ΕΚΑΤ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ 1ΕΚΑΤ.ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΡΕ ΟΥΣΤ!
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
ΠΡΕΖΑ TV
17-9-2011 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ!!!!
ΡΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΒΑΡΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

8a anakoinosei kai alla metra simera to kanali tis kuvernisis to MEGA...Η ανατροπη δεν ειναι εκπομπη Πρεντεντερη πε8ανε να κανουμε γιορτη..Η αγαπη για το χρημα σε κανει παυλο τσιμα ποτε θα τους καψουμε οεοοοοοο κοβουν κ αλλο συνταξεις ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα μαλακες δν τν παλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΝΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Ο Μέγας προστάτης του δημόσιου χρήματος διόρισε τη γυναίκα του; ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Λάθος θα έγινε, δεν είναι δυνατόν. Ο Καραμανλής φταίει και η κακούργα δεξιά!!!! Γειά σου Λοβέρδε επαναστάτη και αριστερέ της κωλοτούμπας. Γειά σου σεβαστέ πανεπιστημιακέ δάσκαλε! Μπράβο πάντα τέτοια. Εμείς θα τα υπομένουμε όλα, είμαστε ανεκτικοί, θα τη βγάλουμε, θα σας βηθήσουμε να ξαναγίνετε κυβέρνηση. Όμως συγχρόνως σας περιμένουμε, σας περιμένουμε για να δείτε τι σημαίνει Ελληνικός Λαός, για να δείτε πως θα αντιμετωπίσουμε τους προδότες.

ΜπαρμπαΝίκος είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/2011/09/17/ke-o-loverdos-apolii-kosmaki-ke-volevi-tin-gineka-tou/

Ανώνυμος είπε...

Στη βάση της Σούδας έχουν φτάσει αεροπορικώς ειδικές δυνάμεις των Αμερικανών, που ασχολούνται κυρίως με επιχειρήσεις προστασίας διπλωματικών αποστολών κ.τ.λ.

Η ελληνική ηγεσία έχει διατάξει άκρα μυστικότητα για την παρουσία των Αμερικανών στη βάση και έχουν αυξηθεί τα μέτρα φρούρησης, τόσο από προσωπικό της βάσης όσο και από τους μπάτσους (ασφαλίτες κ.τ.λ. στα πέριξ).

Ανώνυμος είπε...

re gamhste toys ti toys koitazete

Ανώνυμος είπε...

re paidia o konstas egine pro8ipourgos?

Ανώνυμος είπε...

koimatai h giannakou sti de8 xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΛΟΒΕΡΔΕ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΕΠΝΙΞΕ ΣΤΗ ΓΕΝΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ .ΦΟΒΟΥ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ