Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 19, 2011

ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΤΩ…ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ –ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ-


Σε δήλωση του σχετικά με την οικονομία ο υπουργός δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου δήλωσε ότι πρόκειται για “ένα στοίχημα”, ενώ καταλόγισε την δημιουργία κλίμματος ανομίας στη στάση των ΜΜΕ.
Μιλώντας στη ΝΕΤ ο υπουργός Δικαιοσύνης αναγνώρισε ότι «η κατάσταση της χώρας είναι άσχημη» αλλά παρόλα αυτά είπε ότι «έχουμε ένα στοίχημα και πρέπει να το κερδίσουμε».



«Η τρόικα λέει ότι αν τηρήσουμε το πρόγραμμα βγαίνει, αλλά το θέμα είναι αν θέλουν να σωθεί η Ελλάδα» είπε, ενώ επέκρινε τα ΜΜΕ καταλογίζοντας τους ότι αυτά καλλιεργούν την ανομία και ενθαρρύνουν το κίνημα “δεν πληρώνω” -παραθέτοντας το παράδειγμα του φόρου ακινήτων μέσω ΔΕΗ- ενώ έκρινε πως ορισμένα ελληνικά μέσα ενημέρωσης είναι χειρότερα από το περιοδικό Focus που δείχνει την Ακρόπολη να βυθίζεται.


Μίλησε ακόμα για λευκή απεργία στους φορείς και τις υπηρεσίες του δημοσίου και χαρακτήρισε τις πρόωρες εκλογές σημαίνουν πράξη ύψιστης ανευθυνότητας.


ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: