Δευτέρα, Οκτωβρίου 10, 2011

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ 2004»


ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ... ΠΩΣ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ
«Δυστυχώς τα εισοδήματά μας γυρίζουν στο 2004» ανέφερε στην τοποθέτησή του στη Βουλή σε δραματικούς τόνους ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την συζήτηση του προσχεδίου του προϋπολογισμού του 2012 στην αρμόδια Επιτροπή.
Ο υπουργός  Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις με την τρόικα και απομένει πλέον η υποβολή της αξιολόγησης και η λήψη της απόφασης σχετικά με την εκταμίευση της 6ης δόσης από τις ηγεσίας ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ.



Ο κ.Βενιζέλος παραδέχθηκε επίσης ότι  «η κατάσταση είναι επικίνδυνη και κρίσιμη», ότι θα «πληρώσουμε» πλέον τα λάθη των προηγούμενων ετών   ενώ  παραδέχθηκε και ότι «όσοι ασκήσαμε πολιτική εξουσία έχουμε το δικό μας μερίδιο ευθύνης».

Όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης της Ελλάδος  από τους εταίρους μας  ανέφερε χαρακτηριστικά  ότι οι χώρες της Βαλτικής και της Ανατολικής Ευρώπης που συμμετέχουν  στην Ε.Ε. δεν συμμερίζονται το δικό μας δράμα επειδή έχουν βιώσει το δικό τους στο παρελθόν. 


ΠΡΕΖΑ TV
10-10-2011

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν γυρίζαμε στο στο 2004, καλά θα ήταν...
Μάλλον στο 1904 θα εννοούσε - αν λάβεις υπ'όψη και το κόστος διαβίωσης, πετρέλαια, ΔΕΗ,φόρους κλπ.

Ανώνυμος είπε...

οχι ρε πουστηηη!παλι θα κανουμε ολυμπιακους αγωνες;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ναι Ολυμπιακοί αγώνες με τον »Γιωργάκη να τρέχει ντοπαρισμένο να σπάει τα παγκόσμια ρεκορ και από πίσω του να τον κυνηγούν 10 εκατομύρια υπερμεγέθεις πούτσοι για να τον "βραβεύσουν" στον τερματισμό

Ανώνυμος είπε...

2004 pX