Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΛΑΟΣ - ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ξεκίνησε από χθες με το ΚΚΕ, εξ αφορμής των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, έδωσε σήμερα ο ΛΑΟΣ.
Συγκεκριμένα το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ με ανακοίνωση του κατηγορεί το ΚΚΕ "για προσπάθεια εκμετάλλευσης του θανάτου του άτυχου διαδηλωτή", καθώς και για "λασπολογία" και υποστηρίζει ότι "η σκοπούμενη ανοησία ισούται με αθλιότητα".



Σύμφωνα με το γραφείο τύπου του ΛΑΟΣ, "το ΚΚΕ μεταφέρει τις μεθόδους του από τη δεκαετία του ΄41, στη δεκαετία του 2011!". Το γραφείο τύπου του κόμματος υποστηρίζει πως το ΚΚΕ "αφού απεκατέστησε -μετά από δεκαετίες λάσπης- τους με τον ίδιο τρόπο βληθέντες Ζαχαριάδη, Πλουμπίδη, Βαβούδη, Αρη Βελουχιώτη και άλλους, επανέρχεται σήμερα, προσπαθώντας να πείσει ότι οι αντιεξουσιαστές και μπαχαλάκιδες, "φιλοξενούσαν" στη διαδήλωση, στην ομάδα τους, μέλη του ΛΑΟΣ".


Επίσης ο ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι τηλεοπτικό σποτ "που εμφανίζεται μέρες τώρα, στον τηλεοπτικό σταθμό 902 εναντίον του κόμματός μας και του προέδρου μας, αποκαλύπτει προθέσεις, σκοπούς και στόχους".


Τέλος η ανακοίνωση καταλήγει:"Όποιος εκμεταλλεύεται τον θάνατο ενός ανθρώπου για να προπαγανδίσει στερείται παντελώς της στοιχειώδους κοινωνικής πολιτικής και ανθρώπινης αγωγής".
ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: