Παρασκευή, Οκτωβρίου 21, 2011

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ


Τις εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία του ΚΚΕ σε Τούμπα, Τριανδρία και Χαριλάου, που έγιναν τα ξημερώματα, καταγγέλλει με ανακοίνωση της η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Τις αποδίδει στους "γνωστούς προβοκατόρικους μηχανισμούς" και σημειώνει: "Η επίθεση αυτή αποτελεί συνέχεια της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης παρακρατικών μηχανισμών στο κέντρο της Αθήνας απέναντι στη μεγαλειώδη συγκέντρωση των ταξικών δυνάμεων, που είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο ενός συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ και των τραυματισμό δεκάδων διαδηλωτών. Οι μηχανισμοί αυτοί βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία απέναντι στο οργανωμένο ταξικό λαϊκό κίνημα, στους κομμουνιστές, χρησιμοποιούνται σαν πέμπτη φάλαγγα απέναντι στο λαό. Δε θα τους περάσει όμως, ο λαός αναγνωρίζει το ρόλο τους, αποκτά πείρα, η δράση τους θα τσακιστεί μπροστά στο οργανωμένο λαϊκό ποτάμι".
ΠΡΕΖΑ TV
21-10-2011

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ


ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

να γιασουν τα χερια σας μαγκες...ΠΡΕΖΑ ΑΣΦΑΛΙΤΟΚΝΙΤΗ ερχεται η σειρα σου

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.. ΚΡΑΤΑΤΕ ΓΕΡΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..
ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ,

ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ.

Ανώνυμος είπε...

@8:55 μμ

ANTE GAMHSOY RE KOLLHMENE MALAKA.

MIA XARA TO KANATE PALI TO XREOS SAS OPWS TOTE POY KYBERNHSATE MAZIME TO MHTSOTAKH.

EISASTE SYNI8ISMENOI STIS BARKIZES.