Πέμπτη, Οκτωβρίου 20, 2011

VIDEO-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο «ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ» ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤ – ΑΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΡΗ ΩΡΑ 18.21



Προσέξτε το νεαρό με το μπλε κασκέτο και το μπλε μπουφάν. Κρατάει ένα κοντάρι στα χέρια του και είναι μαζί με τους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» οι οποίοι πετούν πέτρες στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται επί της οδού Σουρή.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, μόλις περνάει μία γυναίκα μπροστά από τον «κουκουλοφόρο», αυτός κάθεται στο κράσπεδο της λεωφόρου Αμαλίας. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα σηκώνεται και κάνει νόημα στη διμοιρία των ΜΑΤ να υποχωρήσει κάτι που γίνεται άμεσα πράξη. Προχωράει προς το μέρος τους κάνοντας νόημα στους υπόλοιπους «κουκουλοφόρους» να σταματήσουν να πετούν πέτρες ενώ παράλληλα ζητά από τους άνδρες των ΜΑΤ να υποχωρήσουν και να κατευθυνθούν προς την οδό Φιλελλήνων. Προφανώς οι κ.κ. Χρήστος Παπουτσής, Μανόλης Όθωνας και Λευτέρης Οικονόμου (υπουργός, υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και νέος Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης και τ. αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.) αλλά και η φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. υπό το νέο αρχηγό της Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο είναι έκθετοι για μιαν ακόμη φορά. Η δράση του παρακράτους με αποδείξεις!
Λεπτομέρεια: Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο, προσέξτε το λευκό καλώδιο της ενδοσυνεννόησης στο πρόσωπο του «κουκουλοφόρου».
http://www.kentrinews.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
20-10-2011

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TI ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!!!

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ......ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ....ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ....

Α ΡΕ ΠΡΕΖΑ.......ΜΕΘΑΔΟΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.....

Ανώνυμος είπε...

κλασσική περίπτωση βίντεο που προσπαθεί να αποπροσανατολίσει και να περάσει ότι όλοι οι κουκουλοφόροι είναι παρακρατικοί. όπως το βίντεο που έδειχνε κάποτε κουκουλοφόρους μαζί με ματ.

όταν οι κουκουλοφόροι γίνουν χιλιάδες, όταν όλοι θα έχουν και από ένα γνωστό τους, έναν της οικογενείας του που θα αντιδρά βίαια στο σύστημα, τότε να δούμε αν οι κουκουλοφόροι είναι όλοι παρακρατικοί.

κάθε δίκαιο αγώνα κατά του συστήματος προσπαθούν να τον αμαυρώσουν ότι είναι όλα φτιαχτά.
όπως έχουν κάνει και με τις επαναστατικές οργανώσεις, ιδρύοντας τη σέχτα επαναστατών από παρακρατικούς για να αμυρώσουν τους αγωνιστές του επαναστατικού αγώνα.

Ανώνυμος είπε...

πρεζα κανεις τον αλεκο για την παραπληροφορηση που κανεις τη στιγμοί που οι γιατροί λένε άλλα και όχι για "παρακτορες και πέτρες"... τι έγινε ο Περισσός? όλα καλα?

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!!
Μετα απο ερευνα ετων ξεσκεπαστηκε ο βρομικος ρολος του σκυλου γνωστου με το ονομα "Λουκανικος".
συγκεκριμενα ο "ριζοσπαστης" αποκαλυπτει με αδιαψευστα ντοκουμεντα ΟΤΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΚΥΛΙ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.....
το Κ.Κ.Ε καλει ολα τα ΤΑΞΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

τέλος το prezatv.

να δούμε την επισκεψιμότητά σου από δω και πέρα.

εκτός άμα κάνεις καμιά στρατηγική κωλοτούμπα πάλι.. ξέρεις εσύ..

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια λέει ο 10:38

έχω δει με τα μάτια μου τον λουκάνικο να δίνει εντολές στα ματ.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ρε τσατσο-πρακτοράκια πληρώνεστε για να γράφετε στο πρέζα, δεν μπορείτε να το κόψετε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 22:38.Εγώ με τα μάτια μου είχα δεί τον λουκάνικο που είχε πιάσει απο το πατζάκι ένα ματ με τα δόντια και τον καθοδηγούσε.Ο σκύλος είναι πράκτορας της CIA και έχει βαλθεί να βυθίσει την χώρα στο τέλμα.

Επίσης απο ότι έμαθα αυτό το ντοκουμέντο του πρέζα ετοιμάζεται να το ανεβάσει το Wikileaks για να ξεμπροστιάσει την δράση των πρακτόρων στην Ελλάδα.Ο Πράκτωρ Θού-Βου ήταν μόνο η αρχή...

Ανώνυμος είπε...

10:44, δηλαδή λέει αλήθεια το πρέζα και εμείς πληρωνόμαστε για να λέμε το αντίθετο;

γιατί το μπλογκ δεν μιλάει καθόλου για τη στάση του πάμε; που περιφρουρεί τη διαδήλωση με πλάτη στη βουλή; που δεν επιτρέπει σε όσους δεν είναι κκέδες να κινηθούν στο χώρο; γιατί δεν λέει τίποτα μεμπτό για το πάμε;

πήγες στην πορεία; είδες τί έγινε; ή μιλάς πίσω από την οθόνη σου μόνο;

το ποιοι πληρώνονται για να σχολιάζουν και ποιοι όχι, φαίνεται από την αλήθεια των ισχυρισμών.
κάποιος με καθαρό, αδέσμευτο μυαλό, που βλέπει ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ τί γίνεται στις πορείες, καταλαβαίνει τι είναι μούφα και τί όχι.

που θα μας πεις και υπαλλήλους γελοίε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ! ΠΕΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ. ΟΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!!!
ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ! ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ . ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΑΣΑ ΠΑΣΑ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΕΙ ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΑΤΟΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Ανώνυμος είπε...

δε νομίζω να μπορούν κάποιοι καθοδηγητές όπως λες, να κουμαντάρουν δεκάδες ή εκατοντάδες ανθρώπους. δηλαδή τί να πουν; ρίξτε πέτρες στα ματ; αφού έτσι κι αλλιώς θέλουν να ρίξουν.

οι παρακρατικοί είναι για να βάζουν τις φωτιές στα περίπτερα και να παρασέρνουν τίποτα πιτσιρικάδες.

όταν θα ναι χιλάδες αυτοί που θα φτάσουν στον πάτο, θα είναι και χιλιάδες αυτοί που θα σε καταστείλουν. πάλι παράνομος θα σαι αν θες να είσαι ενάντια στο σύστημα.

το πάμε, και παλούκια στον κώλο να μας βάλουν, θα μιλάει για ειρηνικές διαδηλώσεις.

Ανώνυμος είπε...

το θέμα 11:06, είναι ο καθένας να δρα με δική του συνείδηση. αν συμφωνεί με κάποιο κίνημα ας είναι με αυτό.
και φυσικά να έχει εικόνα της πραγματικότητας και όχι αυτή που πλασάρουν τα μέσα.

κάποιος θέλει να διαδηλώσει ειρηνικά κάποιος άλλος όχι. δε μπορώ να κατακρίνω κάποιον που θέλει να κάψει το κράτος, όταν το κράτος τον έχει ήδη βιάσει.

ο βίαιος αγώνας δεν έιναι κατακριτέος. με αυτή τη λογική, δεν θα πρέπει να είχαμε βίαιες ομάδες στη χούντα του '67. να προσπαθούσμαμε να ρίξουμε τη χούντα ειρηνικά.

και τώρα χούντα έχουμε

Ανώνυμος είπε...

δημόσιους υπάλληλους που δεν τους πιάνει το εννιαίο μισθολόγιο γιατί πληρώνονται από "ειδικά κονδύλια της αντιτρομοκρατικής" 10.51

Ανώνυμος είπε...

με τη λογική σου 11:35 να πούμε και υπαλλήλους της αντιτρομοκρατικής και τους αγωνιστές του πάμε που προκάλεσαν αυτό που είδαμε σήμερα.
εσύ άραγε από ποιον τα παίρνεις;
όποιος ήταν σήμερα στην πορεία είδε πολύ καλά τι έγινε. από την οθονούλα μια χαρά τα λέμε όλοι.

Ανώνυμος είπε...

και στην τελική, όσοι σχολιάζουμε, λέμε κάποιο επιχείρημα, ή κάνουμε κάποιο χιούμορ που δείχνει αυτό που θέλουμε να πούμε.
και λέμε αυτό που λέμε τελικά.
εσύ τι έχεις να πεις;
κανά επιχείρημα εκτός από την καραμέλα;

scarface είπε...

KALA PREZA...DINEIS RESITAL...

KALO PSOFO STA ZWA TOU PAME...

PERIFROURISI THELETE...

THA TIN EXETE...

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ. ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαλάκα Πρέζα σε διαβάζω και γω πολλά χρόνια ρε πούστη και σε γούσταρα..
Μετά κι απ το σημερινό έφυγες από τα bookmarks..

Και σε διαφήμιζα σε κόσμο, ο μαλάκας..

Τον πούλο πλέον..

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

που το βλέπουμε αυτό ρε παιδιά, ειλικρινά δεν βλέπω πουθενά κάτι τέτοιο ή τουλάχιστον δεν μπόρεσα να το προσέξω σε ποιο λεπτό είναι;

Ανώνυμος είπε...

1)έχει καταντήσει παραπληροφορητής;
2)ήταν πάντα και το έκρυβε μέχρι να χρησιμοποιήσει τη μεγάλη επισκεψιμότητά του για να παραπηροφορήσει;
3)πήραν άλλοι το μπλογκ;

ποιος ξέρει..

PREZA????????????????

antony είπε...

ποιος δεν βλεπει πεντακαθαρα τι γινεται στο βιντεο? θα μας τρελανετε ολοι? ποσο πιο καθαρα να φανει η συνεννοηση μεταξυ κουκουλοφορων και μπατσων-στρατιωτων του συστηματος της λαμογιας ?

Panos Chronopoulos είπε...

Ούτε ένα παρακράτος της προκοπής δεν μπορεί τόσα χρόνια να φτιάξει αυτή η χώρα.Αυτό που αποδεικνύει το στημένο του πράγματος είναι η
στάση των ΜΑΤ,όχι μόνο σε αυτό το βίντεο. Οι άνθρωποιβαριούνται.Πήγαν να γίνουν αστυνομικοί και κατέληξαν ηθοποιοί.
¨ετσι θα γλυτώσουμε απο τα ΜΑΤ.Θα δηλώσουν παραίτηση και θα πάνε η σε ένα σοβαρό κράτος να δέρνουν να το ευχαριστιούνται, η στο Χόλλυγουντ να γίνουν κομπάρσοι.