Σάββατο, Οκτωβρίου 29, 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!!!


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ..ΤΟΛΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ...
Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕ ΠΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ,ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.... 
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΥΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.
Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΙΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΊ.
ΠΡΕΖΑ TV
29-10-2011

8 σχόλια:

Kiru. είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ...ΠΑΠΟΥΛΙΑ.ΚΑΡΟΛΕ....Ε ΚΑΡΟΛΕ!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ....ΚΑΡΟΛΟΣ!

E[BLOG]HMENOΣ (a.k.a kaliteros) είπε...

Καταρχήν, τα σέβη μας σε όλους όσους πολέμησαν τα γερμανοιταλάκια το 40-45. Και στον Παπούλια φυσικά. Αλλά όλα αυτά για ΤΟΤΕ. Όμως η προ 65ετίας συμπεριφορά του δεν αναιρεί την όποια απάθεια ή συμμετοχή στη λαμογίστικη πολιτική δείχνει αυτός σήμερα. Ακόμα περισσότερο δεν μπορεί να μην δέχεται μπινελίκια άνθρωπος που υπηρέτησε αυτή την κολοελληνική πολιτική. Ο Παπούλιας ήταν βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Α.Π, την δεκαετία του 80.
Η οργή του κόσμου ήταν εχθές "εντονότερη", όχι γιατί ήταν 28η ΟΚΤ αλλά γιατί ήταν η μόνη μέρα που θα έβλεπε πολλά λαμόγια-πολιτικούς μαζεμένους σε ένα σημείο. Απλά τα πράγματα. Οποιοσδήποτε επικαλείται την επέτειο του ΟΧΙ για να υποβαθμίσει τις χθεσινές αντιδράσεις είναι και αυτός μέρος του καθωσπρεπικού στημένου συστήματος που προσπαθεί να "κοιμήσει" τον κόσμο.
Γράφω μόνο αυτά για να μην κουράσω.

Ανώνυμος είπε...

Τi να λεμε ρε τωρα στελεχος του πασοκ ηταν μια ζωη ο προδοτης ο κωλογερος ο καταραμενος ποτε πολεμησε?1929-1944?ποτε ηταν 15?για 3 μηνες?αν αυτοι του πασοκ ειναι προδοτες μια φορα αυτος που λεγεται προεδρος δημοκρατιας ειναι ο εφιαλτης.γερμαναρας υπουλος που δακρυσε γιατι τον ειπαν προδοτη,τα παιδια που λυποθυμουν στα σχολεια απο πεινα ?γιαυτα γιατι δεν δακρυσε?ευχομαι να ψοφησει μεσα απο την ψυχη μου ο κωλογερος που παιρνει 1500 τη μερα και οι πραγματικοι ελληνες που πολεμησαν δεν μπηκαν στο πασοκ τοτε....ουτε υπουργοι εγιναν απλα εμειναν με μια συνταξη των 500 και αφου δουλεψαν σαν σκυλια μια ζωη.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΑΚΡΥΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΝΑ ΦΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Και ο προδότης πρωθυπουργός Γ.Τσολάκογλου και άλλοι της κυβέρνησης που έφτιαξαν οι Γερμανοί το 41 είχαν έρθει σαν ήρωες της Αλβανίας.
Για να μείνει κάποιος σαν ήρωας πρέπει να το κάνει σ' όλη του τη ζωή.
Για να μείνει κάποιος σαν προδότης αρκεί και μια φορά.
Ας πρόσεχες Κάρολε, η ιστορία θα είναι και μαζί σου αμείλικτη

Ανώνυμος είπε...

3:03 μμ ->Eτσι ακριβως οπως τα ειπε ο φιλος παραπανω.πρεπει να κανεις και κατι και οχι να ζεις εις βαρος του λαου.προδοτης και εφιαλτης ειναι.μαρεσει που στα γαμωκαναλα τους πειραξε καποιους δημοσιογραφους η λεξη προδοτης για τον οντως πραγματικα προδοτη.δεν μας ειπαν οι δημοσιογραφοι ποσα παιρνουν να κρατανε οι πουστοφλωροι το στομα τους κλειστο και να καταδικαζουν αυτα που ειπαν για τον αρχιπροδοτη παπουλια?και ο παππους μου πολεμησε αλλα παιρνει 550 το μηνα και ας δουλεψε ολη του τη ζωη.τι να λεμε ρε παιδια καποτε ο α.παπανδρεου εκανε ολοκληρη βιλα 4 δις με τα λεφτα μας και λεγαμε α τι ωραιο σπιτι ,ας μη γελιομαστε το πασοκ τα κατεστρεψε ολα ενας στη φυλακη δεν μπηκε και μιλαει ο φρωμογερος?ε οχι ρε τραβα να ψωφησεις

Ανώνυμος είπε...

και λιγα του κανανε του προσκυνημενου.....ουστ ρε παλιολαμογιο ..στα 15 σου σε μαζεψαν οι ανταρτες και μολις καταλαβες τι εχεις στο βρακι σου πηγες με τα λαμογια για να χεστεις στη μασα και δωστου μασα απ το 1980 εως και σημερα ουστ κοπριτη κλεφτη ...αν ειχες τιμη κι αξιοπρεπεια δεν θα σουν στελεχος του μπατσοκ ουτε προεδρος της ελληνικης τρομοκρατιας ουστ προδοτη!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΛΑΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

12:32 μμ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΕΙ ΟΤΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ -ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ..ΚΑΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΗΤΑΝ..