Τετάρτη, Νοεμβρίου 09, 2011

ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε απόψε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, με πρωτοβουλία του ΠτΔ.
    Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος αποχώρησε από την αποψινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα παραβρεθεί αύριο στην σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί.



    Σύμφωνα με πηγές του κόμματος, ο κ. Παπούλιας του ζήτησε να παραβρίσκεται στην σύσκεψη, ενώ ο κ. Καρατζαφέρης φέρεται να του εξέφρασε την ενόχλησή του από τη διαδικασία που ακολουθήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.
ΠΡΕΖΑ TV
9-11-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι, δεν δίνουν την πρωθυπουργία στο φύρερ; Κρίμααα! Τόσο γλείψιμο στο Γιωργάκη να πάει στράφι. Ρε πρασινομπλε προβατίνες, νομίζετε αλήθεια ότι ο Γιωργάκης θα φύγει έτσι απλά από μόνος του; Δηλαδή τι θα αλλάξει βρε ψηφοφόροι του δικομματισμού (όσοι μείνατε), αν βγει ένα μπάσταρδο από την παρτούζα μπατσοκ νέα δημοπρασία και καρατζαφύρερ; Θα τσούζει λιγότερο το μαρκούτσι της ΔΕΗ; Θα πεινάσετε λιγότερο όταν σας απολύσουν; Το όνομα του νέου φούφουτου θα ανακοινωθεί εάν και όταν το κατεστημένο των καναλιών - τραπεζών - τοκογλύφων συμφωνήσει. Σας δουλεύουν ρεεε και σεις βλέπετε TV. Μπεεεεεεεε. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

O "αντιμνημονιακος" σαμαρας εγινε ξαφνικα "μνημονιακος", και αυτος ο "μνημονιακος πατριωταρας" που υπογραψε τη προδοτικη παραδoση της χωρας πρωτος πρωτος ως "πατεριτσα" των δοσιλογων του μπατσοκ, ξαφνικα εγινε "αντιμνημονιακος" μηπως γλυτωσει το ξυλο (και την εσχατη προδοσια).