Πέμπτη, Δεκεμβρίου 29, 2011

ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΛΟΣ 2011: ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΑΣΤΕΓΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΙΤΙΑ - ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ "ΜΑΣΤΙΓΑ" ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ-ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΣΗ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ ΣΙΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΦΗ...ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΟΚ,ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΡΜΙΑ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙ ΣΚΗΝΙΚΑ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΙΩΠΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΟ.
ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΡΕ.
Συγκλονίζει το δράμα του 55χρονου Βαλέριου, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων, καταβεβλημένος από ασιτία και εξασθενημένος από υποθερμία στον χώρο αναμονής των επειγόντων του νοσοκομείου της πόλης. 
Εργαζόμενοι του νοσοκομείου, έβλεπαν τον 55χρονο τα δύο τελευταία χρόνια, να μπαίνει στο νοσοκομείο και να ψάχνει μια γωνιά για να ζεσταθεί. Αμίλητος και αγέλαστος ζούσε κλεισμένος στον εαυτό του και τα προβλήματά του.



Τα ξημερώματα των Χριστουγέννων δεν άντεξε. Πήγε μόνος στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν πρόλαβαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο Βαλέριος ήταν το τρίτο θύμα τους τελευταίους μήνες, που έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από ασιτία και υποθερμία. Σε ένα κράτος που οι άστεγοι πληθαίνουν και το κράτος αδυνατεί να τους βοηθήσει.


Σε 20.000 υπολογίζονται σήμερα οι άνθρωποι που κοιμούνται στον δρόμο, σε εγκαταλειμμένα σπίτια ή σε άδειες αποθήκες. Πολλοί περισσότεροι βρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την τραγική αυτή κατάσταση. Νοικοκύρηδες, μόλις χτες, φτάνουν στην απόλυτη εξαθλίωση λόγω της κλιμακούμενης ανεργίας, των ανύπαρκτων ή συρρικνωμένων εισοδημάτων.


newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
28-12-2011

8 σχόλια:

Anastasios είπε...

Αναλογίζεστε τι έχετε,ή τι συνεχίζετε να κάνετε στην Ελλάδα;και αναφέρομαι σε όλους εσάς τους πολιτικούς, που έχετε αδειάσει τα ταμεία,έχετε καταχραστεί τους κόπους των πολιτών αυτής της χώρας, και έχετε γεμίσει τους λογαριασμούς σας στις διάφορες εξωχώριες εταιρίες αφήνοντας τον κόσμο να πεθαίνει απο την πείνα.Βγάζω λοιπόν το σμπέρασμα οτι είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία.Φτύνω στους τάφους σας πολιτικά καθάρματα.

71nasta είπε...

αυτη ειν η απαντηση αυτης της κοινωνιας στην τυραννια ...να τους αφηνουμε να μας καταδυναστευουν και να πεθαινουμε στο δρομο πεινασμενοι...καιρος να ανακτησουμε την αξιοπρεπεια μας επιτελους και να πολεμησουμε με λυσσα και με οτι μεσο διατιθεται τους εξουσιαστες

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ την δημοκρατία και τον μπινέ από πάνω. ΧΟΥΝΤΑ εκατό φορές, αλλά όχι αδελφίστικη σαν του Παπαδόπουλου, θέλω να βλέπω κομμένα κεφάλια.

Ανώνυμος είπε...

Το μονό κεφάλι που θα κοπεί θα είναι το δικό σου φιλαράκο

Ανώνυμος είπε...

Εσύ θα μου το κόψεις μωρή ξεφωνημένη?

Ανώνυμος είπε...

Έγω θα στο κόψω αφού βεβαίως σου κόψω και την μεγάλη γλώσσα που έχεις βγάλει.

Ανώνυμος είπε...

Να πάρεις φόρα όμως, να φας και καμιά φασολάδα , για να μου κλάσεις τα αρχίδια με κρότο!

Ανώνυμος είπε...

θέλω να βλέπω κομμένα κεφάλια.

10:46 μμ


Νοίκιασε κανα θρίλλερ και μη μας τα πρήζεις