Δευτέρα, Δεκεμβρίου 19, 2011

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΛΕΕΙ Ο Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ … ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ…ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΤΕ;;;


ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΦΈΡΕΙ ΕΣΟΔΑ...ΣΕ ΟΡΓΑΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ
Οι γειτονιές της Αθήνας αντιμετωπίζουν βαθύτατη κρίση, δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο Γιώργος Καμίνης, περιγράφοντας το οργανωμένο έγκλημα ως ένα από τα βασικότερα προβλήματα, το οποίο ο Δήμος Αθηναίων δεν μπορεί να αντιμετωπίσει, καθώς δεν διαθέτει τα αναγκαία μέσα. 
Ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι η πρωτεύουσα δεν έχει συνέλθει από τα πρόσφατα επεισόδια στη διάρκεια διαδηλώσεων, πως ο κόσμος φοβάται να κατέβει στο κέντρο καθώς δεν ξέρει τι θα συναντήσει και ότι απαιτείται μια συντονισμένη δράση για τη βελτίωση της εικόνας της Αθήνας.



Στο σημείο αυτό ο κ. Καμίνης είπε ότι έχει προτείνει στον πρωθυπουργό τη σύνταξη ενός νομοσχεδίου για το κέντρο -πρόταση που ο Λουκάς Παπαδήμος έχει αποδεχθεί.


«Ο κόσμος δεν κατεβαίνει στο κέντρο, όπως θα θέλαμε. Η αγορά είναι παγωμένη» είπε, επαναλαμβάνοντας ότι συγκεντρώσεις λίγων ατόμων δημιουργούν πρόβλημα στην πρωτεύουσα, τη στιγμή μάλιστα που κλείνουν πολλά εμπορικά καταστήματα και άνθρωποι μένουν άνεργοι.


Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε, επίσης, ότι σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει όχι μόνο το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλές γειτονιές, εξαιτίας -όπως είπε- της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης και της οργανωμένης εγκληματικότητας.


«Ο κόσμος στενάζει» είπε ο κ. Καμίνης, σημειώνοντας ότι ο Δήμος Αθηναίων μπορεί να κάνει πράγματα σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας -όπως π.χ. το θέμα των αστέγων- όμως δεν έχει τα μέσα για να αντιμετωπίσει το οργανωμένο έγκλημα. 


Ο κ. Καμίνης επισήμανε ότι με τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί, ο Δήμος προσπαθεί να κρατήσει το κέντρο ζωντανό, ενώ γίνεται προσπάθεια για τη σύνταξη μελετών για την αντιμετώπιση της ανεργίας, μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων.


Τέλος, σημείωσε ότι η κοινωνική σύνθεση των αστέγων στην πρωτεύουσα έχει αλλάξει, καθώς το φαινόμενο δεν είναι πλέον κάποιων περιθωριακών, αλλά αγγίζει πολλά στρώματα του πληθυσμού.




Newsroom ΔΟΛ


ΠΡΕΖΑ TV
19-12-2011

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

- Σε κατάσταση σοκ η 6 μηνών έγκυος γυναίκα
- Οι ληστές μπήκαν ξημερώματα και αιφνιδίασαν το ζευγάρι
- Την χτυπούσαν και απειλούσαν να την σκοτώσουν!

Δεν χωράει ο νους την απάνθρωπη συμπεριφορά των τριών ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι ενός ζευγαριού στου Ζωγράφου.

Το ζευγάρι που μένει στην οδό Ευρυνόμης στο ισόγειο πολυκατοικίας, ξύπνησε τα χαράματα από το θόρυβο που έκαναν οι τρεις ληστές-εισβολείς.

Ήταν λίγο μετά τις τέσσερις όταν οι δράστες μπήκαν στο διαμέρισμα από ένα παράθυρο που είχε μισάνοιχτη την γρίλια για να μπορεί να βλέπει το ζευγάρι το στολισμένο δέντρο στον κήπο της πολυκατοικίας. Όμως αντί για το δέντρο το ζευγάρι είδε τρία όπλα να τους σημαδεύουν.

Οι ληστές είχαν άγριες διαθέσεις. Όταν είδαν πως η γυναίκα ήταν έγκυος δεν δίστασαν για να “πείσουν” το σύζυγό της να τους αποκαλύψει που ήταν τα χρήματα να πατήσουν κυριολεκτικά την κοιλιά της άτυχης γυναίκας απειλώντας να σκοτώσουν εκείνη και το μωρό.

Όπως ήταν φυσικό μπροστά σε αυτό το θέαμα ό άτυχος σύζυγος παρέδωσε ότι πολύτιμο υπήρχε στο σπίτι, χρήματα, χρυσαφικά, τον ηλεκτρονικό υπολογιστεί ως και τα κλειδιά της μηχανής προκειμένου να φύγουν και να πάψουν να απειλούν τη σύζυγο και το αγέννητο μωρό τους.

Ο άτυχη γυναίκα υπέστη σοκ, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο για να εξετάσουν οι γιατροί και την κατάσταση του μωρού.



TO EYXOMAI KAI STIS GOMENES ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΠΛΥΤΩΝ-ΛΑΘΡΟ ΛΑΓΝΩΝ

evan είπε...

oi simerinoi nomoi einai gia egglimata pou ginontousan prin 50 xronia.ta simerina egglimata theloun diaforetikous nomous. polles fores kai thanatiki poini prepei na epivalete.akrαιo alla anagκaio,giati aploi polites ,kathe mera ,tous epivaloun thanatiki poini oi egglimaties(kai ellines kai ksenoi)