Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Σ. ΦΥΝΤΑΝΙΔΗ…Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ 135.000 ΕΥΡΩ….ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ 300 ΕΥΡΩ…


Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και έλαβε από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο της Αθήνας ο δημοσιογράφος Σεραφείμ Φυντανίδης, ο οποίος συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους 55.000 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις ανήλθε στις 135.000 ευρώ. 
Ο δημοσιογράφος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο δικαστήριο μετά την ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος που ασκήθηκε σε βάρος του. 



Ο Σεραφείμ Φυντανίδης συνελήφθη έπειτα από έλεγχο της ΔΟΥ Ψυχικού για οικονομικά έτη έως το 2011. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o γνωστός δημοσιογράφος κατέβαλε προσπάθεια να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Βασιλική Κόκκαλη
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιά να μην ξεχνιόμαστε: την ιστορία με το χρέος Φυντανίδη το έφερε στη φόρα ο Θέμος Αναστασιάδης, εκδότης της "Πρώτο Θέμα" που μισεί θανάσιμα τον Σεραφείμ Φυντανίδη επειδή όταν έγραφε ως "Ο Καιρός" στην "Ελευθερτυπία", ο παλιός διευθυντής του και πολλοί παλιοί συντάκτες τον πέταξαν έξω γιά αλητείες!

Τον άνθρωπο που συνελήφθη στο εξωτερικό με 5.000.000 Ευρώ λαθραία στο αυτοκίνητό του, και όχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος αλλά ανταμείφθηκε με εφημερίδα επειδή έδωσε στον "κομιστή" την κασέτα του Ζαχόπουλου.

Άιντε χέστε μας ρε που σας μάρανε ο Φυντανίδης, ο οποίος δεν απέδωσε το ΦΠΑ από τις αμοιβές του με το κομμάτι στην ΕΡΤ!

Μαλάκες...