Τετάρτη, Ιανουαρίου 25, 2012

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΕΖΑ TV ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΛΕΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΚΑΛΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,
ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ,ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,SITES ΚΤΛ) 
ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΓΑΠΗΣ,ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΜΕΙΧΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ,ΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΓΩΘΟΥΝ-ΧΑΘΟΥΝ....ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ.
ΠΡΕΖΑ TV
25-1-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epikrotw

prince serengeti είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

καλη κινηση,όπου μπορούμε να βοηθήσουμε
SMASH

Ανώνυμος είπε...

Πρέζα μπράβο για την πρωτοβουλία. Πολύ σωστό πρώτο βήμα. Ρίξε μια ματιά
http://news247.gr/oikonomia/ergasia/liga_lefta_se_anergoys_gia_na_mhn_synhthizoyn_sthn_tempelia.1590149.html:Οι "ειδήμονες της Τράπεζας" θεωρούν ότι "για να ανακτήσει η Ευρώπη την ανταγωνιστικότητά της σε παγκόσμιο επίπεδο θα πρέπει οι Ευρωπαίοι να εργάζονται περισσότερες ώρες ημερησίως, να αμείβονται με λιγότερα (καθώς θα πρέπει να απαλειφθούν τα ελάχιστα όρια αποδοχών που προβλέπουν οι συλλογικές συμβάσεις), να συνταξιοδοτούνται κοντά στο 70ο έτος της ηλικίας τους και σε περίπτωση που μένουν άνεργοι να τιμωρούνται με ένα εξευτελιστικά χαμηλό επίδομα προκειμένου να μη συνηθίζουν στην… τεμπελιά".
Δηλαδή οι γαμημένοι πλουτοκράτες θεωρούν ότι ο άνεργος φταίει για την κατάσταση του!!! Λες και θέλει κανείς να είναι άστεγος ή να είναι άνεργος ή να χρωστά. Θέλετε ριζικές λύσεις; Κάντε άστεγους και άνεργους το σκυλολόι που ευθύνεται για την κατάστασή σας. Πηδήξτε τους όπου τους βρείτε. mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

http://news247.gr/oikonomia/ergasia/

Ανώνυμος είπε...

Καλή η σκέψη αλλά είναι αργά.
Οταν οι κυράτσες και οι πλούσιοι συνοστίζονταν για να προσφέρουν στα θύματα του τσουνάμι και στούς άλλους τηλεμαραθώνιους φώναζα οτι τα λεφτά πρέπει να τα ρίξουν στην Ελλάδα γιατι εδώ έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα μόνο που δεν είναι άμεσα ορατό.
Επίσης οτι λεφτά και να δώσουμε (αν υπάρχουν πιά) είναι σίγουρο οτι θα καταληξουν στα λαμόγια όπως οι δωρεές για τους πυροπαθείς εκτός και αν αναλάβει το Πρεζα να κάνει την διανομή,
πράγμα απίθανο γιατι οταν μυριστούν χρήμα τα λαμόγια θα πέσουν αμέσως στο φαί.
Πρώτα επανάσταση και κρεμάλες και μετα ολα τα άλλα.
Εγώ προσωπικα είμαι στο μεταίχμιο με τα όπλα στο χέρι, δεν αντέχω άλλο να με καταστρέφουν χωρίς τιμωρία.
Μην νομίζετε οτι επείδη χρησιμοποιώ το Internet για επικοινωνία είμαι του καναπέ, ακριβώς το αντίθετο, χρόνια τώρα τα βλέπω όλα να συμβαίνουν σε αργή κίνηση ξεκινόντας απο την εποχή Ράλλη που έδωσε τα αποθεματικά των ταμείων ατοκα στις τράπεζες και αναρωτιέμαι τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους οι άνθρωποι και δεν αντιδρούν.
Χθές παρακολουθώντας την γυναίκα μου να κοιτάει αποσβολομένη διαφημήσεις κατάλαβα οτι η πλύση εγκεφάλου μέσω των ΜΜΕ έχει κάνει τους εγκεφάλους των περισσοτέρων κιμα!
Με το Ιντερνετ προσπαθούσα τόσο καιρό να μην απασφαλισω και παραδοθώ στην τρέλλα αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρω...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΡΕΖΑ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 11.38 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ.ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ. [LEON]