Κυριακή, Ιανουαρίου 29, 2012

ΠΑΣΟΚ,ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ...!!!!

ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ.
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ,ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ (ΣΤΑΝΤΑΡΑΚΙ ΔΗΛΑΔΗ),ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!
ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΆΣΟΥΝ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ 14ΟΥ ΜΙΣΘΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2012...ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ...ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ 13ο!!!!
ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΌΜΕΝΑ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
Στην απόφαση να δεχθούν ως ύστατη υποχώρηση, αν χρειαστεί, τη θυσία του 14ου μισθού προκειμένου να σωθεί ο 13ος κατέληξαν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι πολιτικοί αρχηγοί στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές λεπτομέρειες για τη συζήτηση οι πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις αρχηγοί όρισαν την απώλεια του 14ου μισθού ως κόκκινη γραμμή και εξουσιοδότησαν τον πρωθυπουργό να μεταφέρει την κοινή τους στάση στις Βρυξέλλες, τονίζοντας μάλιστα ότι οι 3 αρχηγοί στηρίζουν πλήρως την κυβέρνηση σε ένα κοινό μέτωπο. Βεβαίως, του τόνισαν ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αγωνισθεί σθεναρά για να σώσει αν είναι δυνατόν και τον 14ο μισθό, γνωρίζοντας βεβαίως εκ των προτέρων ότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω της επιμονής που έχει δείξει η Τρόικα για το θέμα αυτό.

http://www.iefimerida.gr/ 


ΠΡΕΖΑ TV
29-1-2012

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οσοι απο εσας ψηφισατε τους προαναθερθεντες δοσιλογους και ειδικα τον Καρατζα-φυρερ, παρτε τωρα τα π@παρια μου και καθηστε να κοιτατε πως μπαινει βαθια το χερι τους στην τσεπη σας.Εσεις καλα να παθετε!Οι υπολοιποι χαρη σας κανουν που δεν σας εκοψαν ακομα και την καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2 (13ο ΚΑΙ 14ο) ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ..ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ..ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ...