Παρασκευή, Ιανουαρίου 06, 2012

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ MEDIA-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!


Απο τη μια ο Ψυχαρης ζηταει δανειο απο την Εθνικη Τραπεζα για τον ΔΟΛ...
Απο την αλλη η Εθνικη Τραπεζα παιρνει τηλεφωνο τον Γιωργο Παπανδρεου για να τον ρωτησει εαν θα πρεπει να εγκριθει το δανειο!!!
Πιο πριν ο Παπανδρεου ειχε ζητησει απο τον Ψυχαρη να τον στηριξουν πολιτικα μεσα απο τον ΔΟΛ και το Mega.
Επειδη ομως κατι τετοιο δεν εγινε, ο Γιωργακης τα ξερασε ολα,επιβεβαιωνοντας τις διαπλεκομενες σχεσεις Media,κυβερνησης και τραπεζων...
Και φυσικα αντι να παρεμβει ανεξαρτητη εισαγγαλικη αρχη...το θεμα συνεχιζει να παιρνει διαστασεις,με το ξεκατινιασμα να βαραει κοκκινο και εμεις να μενουμε μαλακες απο τα οσα αποκαλυπτουν μονοι τους ΓΑΠ και Ψυχαρης!!!
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.
Με άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» ο Σταύρος Ψυχάρης κάνει αναφορά στην συνάντηση που είχε με τον Γιώργο Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του εκδότη Γιώργου Μπόμπολα στα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου.
«Για όλα φταίει το Mega Channel! Μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός της χώρας αντί να εξυμνεί τον μεγάλο ηγέτη ασκεί αντιπολίτευση και τον ενοχλεί αφόρητα. Οι εφημερίδες δεν τον απασχολούν, πιστεύει ότι η πολιτική μάχη γίνεται στις μικρές οθόνες» επισημαίνει ότι έλεγε τότε ο πρώην πρωθυπουργός στην συνάντηση.



«Τί έλεγε, ας το αποκαλύψει ο ίδιος αν θέλει. Ο κ. Γ.Μπόμπολας του απαντούσε με λογικά επιχειρήματα. Εκτιμώντας το άσκοπο του διαλόγου, απέφυγα το ομιλεί αρκούμενος εις το ακούειν» αναφέρει ο κ. Ψυχάρης.


«Ο κ. Παπανδρέου μας ρώτησε αν υπάρχουν συγκεκριμένα αιτήματα ημών των εκδοτών (και καναλαρχών, κατά τη συνήθη υποτιμητική έκφραση των κυβερνώντων). Εκεί έγινε η έκρηξη: Κύριε Πρόεδρε, πάλι τα ίδια; Έχομε ενημερώσει στην Ένωση Ιδιοκτητών όλους του ως τώρα αρμόδιους υπουργούς σας, συμπεριλαμβανομένου και του παρόντος. Έτσι δεν είναι, κύριε Μόσιαλε; Κύριε Πρόεδρε, δεν έχομε αιτήματα παρά μόνον ορισμένες γραφειοκρατικές εκκρεμότητες για να εισπράξουν μερικές μικρές εφημερίδες χρήματα που τους οφείλουν διάφοροι Οργανισμοί» προσθέτει ότι ελέχθη μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΟΛ.


iefimerida.gr
ΠΡΕΖΑ TV
6-1-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: