Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

UPDATE 3:Μεγαλη επιχειρηση των μπατσων τωρα στα Εξαρχεια.Πληροφοριες για κροτου λαμψης και ελεγχους.Ενημερωση και στο Athens Indymedia εδω 
Μεταμεσονυχτια ενημερωση απο τα Εξαρχεια στο Twitter του ΠΡΕΖΑ TV εδω
UPDATE 2: Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, ομάδα περίπου 50 ατόμων επιτέθηκε με μολότοφ...
κατά της οικίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, ενώ πέταξαν πέτρες και έσπασαν και ενα από τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Προέδρου! Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας.


UPDATE 1:Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα στο σπίτι του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, στην Ασκληπιού.
Σύμφωνα με το Mega, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο.
Newsroom ΔΟΛ

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, πριν από λίγο, στο σπίτι του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια...
στο Κολωνάκι, εκδηλώθηκε επίθεση με πέτρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πόσοι συμμετείχαν στην επίθεση ούτε ο τρόπος που έδρασαν.
http://planet-greece.blogspot.com/2012/02/blog-post_7515.html

ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα μαλακες ειναι? στην γλαστρα της δημοκρατιας επρεπε να πετανε σακουλες με σκατα,οχι πετρες

Ανώνυμος είπε...

Σακούλες με κοπριά μάλλον ταιριάζει στις γλάστρες

Orestios

Ανώνυμος είπε...

Και θα βγουν ολοι στα παπαγαλακια να πουν οτι ειναι ενα χτυπημα εναντιον στην χουντα αυτου του τοπου.Εεεε την δημοκρατια.

Ανώνυμος είπε...

den se xalase eriko...!!!

paraithsou epitelous anyparkte!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Ανώνυμος είπε...

τα σκατα ειναι πολυ καλο λιπασμα,πανε με την γλαστρα

Ανώνυμος είπε...

τωρα την υστατη στιγμη παραιτησου η κανε κατι. για την υστεροφημια σου και μονο και για την ψυχη σου που η μιση ειναι στον αδη....αλλοιμονο σε μας που θα μεινουμε πισω

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΡΩΜΑΑΑΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή κίνηση. Η γλάστρα τα έκανε πάνω της. Όχι παιδί μου, δεν το λέω για σένα, Προεδράρα μου. Σε ενόχλησαν αγόρι μου; Σώπα, σώπα κούκλε μου. Μην φοβάσαι. Άλλωστε εσύ τι έχεις κάνει; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. Κάθεσαι και ροκανίζεις ήσυχα ήσυχα το μισθουλάκο σου, κοιμάσαι γλυκά στην πολυθρόνα σου, υπογράφεις ότι σου λένε σαν καλό ανθρωπάκι, και έρχονται κάτι παιδιά που δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν και σε λαχταράνε; Γιατί δεν κάνουν κάτι άλλο; Ε, είναι άνεργα λόγω του μνημονίου που στηρίζεις, αλλά μην ανησυχείς, όπου να ναι θα βρουν και άλλα να κάνουν. Σε σένα και στους υπόλοιπους. Κοιμήσου τώρα αγγελούδι μου. Τα ΜΑΤ να σε φυλάνε. Ονειρέψου πως σ αγαπάει ο λαός. Γύρνα μετά πλευρό. Και σκεπάσου μην μας κρυώσεις και χάσουμε τον παιδαρά. Εσύ να σαι καλά μανάρι μου, να ξεπουλάς τον κόσμο. Όσο για το λαό που δεν έχει ψωμί, "ας φάει παντεσπάνι", όπως έλεγε και η Μαρία, λίγο πριν φαγωθεί από την αλαζονεία που την έδερνε. Αυτή που ταλαιπωρεί και σένα.... mitsos175.

Ανώνυμος είπε...

ωραιοι!!!καλα του καναν του προδοτη!!!μπραφ17-11 γαμω το μουνι της ξεκολιαρας λαθρολαγνας που σεβγαζε!!!!χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Να που καναν και κάτι σωστό οι αναρχικοί!!!αν και από την άλλη πλευρά εύγε τους!!!!!!!!!παλικάρια

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΕΝΝΗΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΆ ΌΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΆ ΠΆΝΤΑ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΆΝΤΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΆΛΟΥΝ ΤΟ ΦΊΔΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΡΎΠΑ!!!!!ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΛΌΙ ΛΌΓΙΑ ΛΌΓΙΑ Κ ΜΈΧΡΙ ΕΚΕΊ....ΠΆΛΙ ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο 11χρονος της Εθνικής Αντίστασης!
Έπαιζε τσιλίκι με τους συνομήλικούς του και το έβαλε στο βιογραφικό του σαν μέλος της Εθικής Αντίστασης...
Μήπως παίρνει και σύνταξη γι'αυτό;;;

Ανώνυμος είπε...

Μην το ξυπνατε τον παπουλη.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στα παιδιά,να και μια σωστή κίνηση.Αλλά αν δεν ξυπνήσουμε ΟΛΟΙ,δεν αλλάζει τίποτα,μην περιμένουμε από κάποιους αγωνιστές να ξελασπώσουν όλους εμάς τους μαλάκες.

Ανώνυμος είπε...

Να δω αν θα τα γραφετε αυτα με τον καινουργιο νομο για τα blogs.
Σκατα στον μαιντανο της (δημοκρατιας).

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1374402