Σάββατο, Φεβρουαρίου 04, 2012

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ IIF ΓΙΟΖΕΦ ΑΚΕΡΜΑΝ


ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ,ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ 8ΜΜ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...
Στην Ελλάδα αναμένεται να αφιχθεί ο πρόεδρος του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου (IIF), Γιόζεφ Ακερμαν, προκειμένου να λάβει μέρος στις διαπραγματεύσεις για τη διαγραφή μέρους του ελληνικού χρέους.



«Ο ιδιωτικός τομέας είναι υπερβολικά γενναιόδωρος προσφέροντας τώρα μια απώλεια άνω του 70% (και) μπορώ μόνο να καλέσω τα άλλα μέρη (τους θεσμικούς επενδυτές) να κάνουν το ίδιο», δήλωσε ο Γιόζεφ Ακερμαν, που είναι επίσης πρόεδρος της Deutsche Bank στη διάρκεια της Διάσκεψης για την Ασφάλεια στο Μόναχο.


«Είμαστε σε μια κατάσταση όπου είτε οικοδομούμε είτε καταστρέφουμε, και η Ελλάδα παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε, ανακοινώνοντας πως θα μεταβεί απόψε στην Αθήνα. «Αν βρούμε μια λύση μέσα στις επόμενες ημέρες, πιστεύω ότι θα είμαστε στο σωστό δρόμο», συμπλήρωσε.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό πρακτορείο


ΠΡΕΖΑ TV
4-2-2012

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΦ17-11 ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑΣ ΗΛΗΘΙΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΣΠΥΡΕ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ