Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2012

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΩΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣEIΣ ΤΗΣ,ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΥΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ.
Μια δεύτερη στη σειρά δημοσκόπηση, η χθεσινή της Public Issue, φέρνει το ακροδεξιό κόμμα της Χρυσής Αυγής στο κατώφλι της Βουλής καθώς δίνει στο κόμμα που καθοδηγεί ο κ. Νίκος Μιχαλολιάκος ποσοστό της τάξης του 3%.



Αυτό που φαινόταν αδιανόητο και μη παραδεκτό τα προηγούμενα χρόνια, καθώς το κόμμα που εκφράζει τις πιο σκληρές εθνικιστικές θέσεις και πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις κατά των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας ήταν απομονωμένο και από τον ελληνικό λαό, μοιάζει σήμερα πολύ πιθανό.


Δύο είναι οι λόγοι που βοηθούν στην άνοδο του συγκεκριμένου κόμματος.


Ο πρώτος και βασικός η οικονομική κρίση που σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης σπρώχνει τους απελπισμένους πολίτες στα άκρα. Η κατάρρευση του δικομματισμού με την απαξίωση των παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων τα οποία βαρύνονται με κατηγορίες για την πορεία της χώρας τα τελευταία πολλά χρόνια αποτελούν την καλύτερη δεξαμενή.
Πολύ δε περισσότερο σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι και μεγάλο και υπαρκτό. Και δεν είναι τυχαίο ότι η δημοσκοπική άνοδος της Χρυσής Αυγής συνέπεσε με τα επεισόδια που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας, όπου πράγματι η κατάσταση έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε αποδεκτό όριο.


Το πρώτο μήνυμα ήταν άλλωστε η είσοδος του επικεφαλής του κόμματος κ. Μιχαλολιάκου στο Δήμο της Αθήνας όπου μάλιστα κατέβασε δικό του συνδυασμό.


Ο δεύτερος λόγος είναι το γεγονός ότι ορισμένοι ψηφοφόροι του συγκεκριμένου χώρου φαίνεται ότι εγκαταλείπουν μαζικά το τον ΛΑΟΣ που ήταν το πιο συναφές κόμμα, σε ορισμένα τουλάχιστον θέματα, με τη δική τους ιδεολογία.
Η προσέγγιση του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη με τα κλασσικά αστικά πολιτικά κόμματα και η συνεργασία του με τη Νέα Δημοκρατία που για τους θιασώτες της ακροδεξιάς αποτελεί κόκκινο πανί, από την εποχή του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, προφανώς απελευθερώνει δυνάμεις και αυτό εκτός των άλλων καταγράφεται και από την πτώση του ΛΑΟΣ στις δημοσκοπήσεις.


Σε κάθε περίπτωση το ενδεχόμενο εισόδου βουλευτών της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αναμένεται να προκαλέσει στο άμεσο μέλλον πολλές συζητήσεις.
http://www.iefimerida.gr/news/35941/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%AF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CF%8E%CF%86%CE%BB%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%82
ΠΡΕΖΑ TV
8-2-2012

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όταν θα βγούν πανηγυρικά τότε να δω σε ποια τρύπα θα μπείτε αναχροπρεζάκιδες././

Ανώνυμος είπε...

Πρεζα ειναι οι ιδιοι κυκλοι που δινουν στον μαλακα τον κουβελη 18%,συμφωνεις μαζι μου ετσι δεν ειναι?

Ανώνυμος είπε...

καθε κομμα ερωταται απο τη δημοσκ. εταιρεια αν θελει να συμμετεχει στο γκαλοπ, δινοντας φυσικα και αντιστοιχη αμοιβη.Τι πιο απλο απ το να πληρωσουν οι χρυσαυγιτες μια δημοσκοπηση(που με λιγο σπρωξιμο θαναι και στα μετρα τους)?
ξερουμε λοιπον πως βγαινουν αυτα τα "τρομακτικα" 3%

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ... 48 ΠΥΡΕΤΟ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ...

Άφθονο γέλιο μοιράζουν αυτές τις μέρες οι εγχώριοι προοδευτικάριοι, υπερασπιστές των λαθρομεταναστών και έτερα θολοκουλτουριάρικα, με την εμφάνιση της "Χρυσής Αυγής" σε απανωτές δημοσκοπήσεις... Διαβάστε λοιπόν το δακρύβρεχτο άρθρο που έγραψε ο δημιουργός του... εναλλακτικού περιοδικού "Ζενίθ", Στάμκος και δημοσίευσε η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου για... πούλιντζερ, Κούλογλου. Σας προειδοποιούμε... διατρέχετε σοβαρό κίνδυνο να πεθάνετε από τα γέλια:
"Σε εποχές Κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε εδώ και τρία χρόνια, οι μειονότητες (θρησκευτικές, εθνικές κ.α.), οι μετανάστες και γενικώς οι διαφορετικοί, αντιμετωπίζονται με καχυποψία και εχθρότητα από μια κοινωνία, εθισμένη στο φόβο, στην ανασφάλεια, στη συνωμοσιοπαράνοια και στην «κατασκευή» εχθρών. Είναι πάντα οι εύκολοι αποδιοπομπαίοι τράγοι όπου οι, πνιγμένες στην απελπισία μάζες, κατευθυνόμενες από λαϊκιστές πολιτικούς, προπαγανδιστές της μισαλλοδοξίας, και δοκιμασμένων θεωριών συνωμοσίας, μπορούν να εκτονώσουν τη βία, την καταπίεση και τα ανομολόγητα συμπλέγματά τους. Αυτό έδειξε και η ιστορία του Μεσοπολέμου με την άνοδο του Ναζισμού και του Φασισμού. Το ίδιο μήπως θα συμβεί και στην Ελλάδα; Πιθανόν…

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2012 δημοσκόπηση της Public Issue έδειξε καταβαράθρωση του δικομματισμού, ειδικά του ΠΑΣΟΚ, μεγάλη άνοδος των κομμάτων της Αριστεράς αλλά και είσοδος του νεοναζιστικού κόμματος της «Χρυσής Αυγής» στη Βουλή, με το οριακό έστω ποσοστό του 3%. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να σχολιάσω την εν λόγω δημοσκόπηση, αν δεν είχα αντιληφθεί πως τον τελευταίο καιρό η ακροδεξιά και οι Νεοναζί στην Ελλάδα δουλεύουν υπερωρίες, τη στιγμή που οι δημοκράτες και προοδευτικοί Έλληνες μοιάζουν να έχουν λουφάξει, παραλυμένοι από τις εξελίξεις.

Η νεοναζιστική προπαγάνδα οργιάζει παντού. Ακούς πλέον νεοναζιστικές απόψεις στο ταξί, στη στάση του λεωφορείου, εκεί που πίνεις τον καφέ σου και ειδικά στο internet. Άσε που έχουν γεμίσει τους τοίχους των ελληνικών πόλεων με σβάστικες και συνθήματα μίσους. Εδώ και καιρό φιγουράρει μια ναζιστική σβάστικα στην κολώνα έξω από το σπίτι μου και, δεν το κρύβω, θα αγοράσω ένα σπρέι να πάω να το σβήσω. Αν μη τι άλλο μου θυμίζει πως το χωριό της καταγωγής μου το έκαψαν ολοσχερώς οι στρατιώτες της Ναζιστικής Γερμανίας το 1943.

Αλλά το πρόβλημα δεν είναι απλά αισθητικό, οπτικής μόλυνσης. Τέτοιες μισαλλόδοξες ιδέες, που οδήγησαν ουκ ολίγες φορές τους λαούς της Ευρώπης στα σφαγεία των πολέμων διασπείρονται και επηρεάζουν όλο και περισσότερα μυαλά. Βρίσκουν μάλιστα ιδιαίτερη απήχηση ανάμεσα στους λεγόμενους Ελληναράδες, δηλαδή σε μια ομάδα λιγότερο προνομιούχων, με ελλειμματική παιδεία, που είναι μανιώδεις καταναλωτές, συντονισμένοι με τον τηλεοπτικό πολτό κι έτοιμοι να επιρρίψουν ευθύνες στους άλλους και όχι στον εαυτό τους. Και όχι μόνον ανάμεσά τους.

Χθες συνάντησα τυχαία τη Μαρία, μια γνωστή μου από την παλιά μου γειτονιά. Μια σκληρά εργαζόμενη μητέρα δύο κοριτσιών, μέσης εκπαίδευσης μόρφωσης, αλλά όμως με «ανησυχίες». Πάντα είχα την εντύπωση πως ήταν κομουνίστρια ή κάτι τέτοιο, αλλά ίσως και να έκανα λάθος. Αφού με ρώτησε λοιπόν την άποψη μου για την Κρίση, η Μαρία, χωρίς υπεκφυγές, αποφάνθηκε πως για την οικονομική Κρίση στην Ελλάδα φταίνε οι Ξένοι.

«Ποιοι Ξένοι; Εννοείς τους Δανειστές μας, την Τρόικα;» την ρώτησα.

«Όχι, όχι, οι Άλλοι, οι Μετανάστες. Όλοι αυτοί που μπήκαν στην Ελλάδα και μάζεψαν λεφτά για να τα στείλουν στις χώρες τους. Ξέρεις πόσα δισεκατομμύρια βγάλανε έξω αυτά τα χρόνια; Εμείς φτιάξαμε την Αλβανία! Το είπε και ο Βελόπουλος!» Μου απάντησε εκείνη σίγουρη γι’ αυτά που έλεγε.

Ανώνυμος είπε...

ολοι εσεις οι ''αρχιδημοκρατες'' στην πραγματικοτητα ειστε τα μεγαλυτερα φασισταρια.τα πραγματα ειναι απλα,αν ο Ελληνικος λαος ψηφισει την Χρυση Αυγη και της δωσει ποσοστο ικανο να τη φερει στη βουλη,κανεις πραγματικος Δημοκρατης δεν μπορει και δεν εχει δικαιωμα να το αμφισβητησει αυτο.το ιδιο φυσικα ισχυει για οποιοδηποτε κομμα περιβαλλει ο λαος με την εμπιστοσυνη του,ειτε αυτο ειναι ακροδεξιο,ακροαριστερο,των κυνηγων,των παπαδων,των σατανιστων,κλπ κλπ κλπ.μαθετε λοιπον πρωτα να σεβεστε τον ΛΑΟ και μετα να το παιζετε θιγμενοι μην τυχον μπει η Χρυση Αυγη στη βουλη και σας τη μολυνει.βεβαια δεν εχετε την ιδια ευαισθησια οταν οι καθε λογης κλεφτες και βιαστες την λαικης θελησης βγαζουν ''δεκαρικους'' απο το βημα της,αρκει που δηλωνουν προοδευτικοι κι ας μας πινουν τοσα χρονια το αιμα κι ας υποθηκευσαν το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας και των παιδιων των παιδιων μας.εσεις οι ''αρχιδημοκρατες'',οι παντογνωστες κριτες των παντων και κατοχοι της μοναδικης αληθειας,βοηθησατε στο βιασμο του ΛΑΟΥ με αυτη ακριβως την σταση και συμπεριφορα σας.ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ,ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Θα δείτε τι θα πάθετε όλοι σας που απεργείτε και καταστέφετε την ελλαδα και καίτε σημαίες χτες στην βουλή
αναρχοκουμούνια και λάθρο θολοκουλτουριάρικη άπλυτη αδελφή 5:24

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Ο Ελληνικός λαός, την βάζει στην βουλή, παρ΄όλη την μακροχρόνια προπαγάνδα και την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί. Επιτέλους ο λαός, άρχισε να ξυπνάει, από τον λήθαργο της προπαγάνδας των νεοταξιτών αριστεροκαπιταλιστών.

Ανώνυμος είπε...

6:07 πες συναγωνιστή θα φάνε καλά οι αριστεροκαπιταλιστές νεοταξίτες. Ο λαός θέλει τάξη και ασφάλεια και ας πεινάει.Μόνο η Χρυση αυγή θα την φέρει.
Ναι ρε αδελφάρες αριστεροί καλύτερα με 100 ευρώ τον μήνα παρά να χάσω την ελληνικότητα μου, αυτό θέλει ρε ο Ελληνας πατριώτης μασόνοι νεοταξίτες
Ποιους θα υποστηρίξει ρε εσάς τις κουνιστές αδελφές που πάτε με λάθρο ή τους καλογυμνασμένους αντροπρεπείς ντόμπρους Ελληνες της χρυσής αυγής.
Καταστρεφετε τον Έλληνα επιχειρηματία της χαλυβουργίας γιατί σας έβαλε ο Σόρος βρωμοάπλυτοι

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προβοκάτσια σου 6:28, αλλά δεν μας πείθει. Έχουμε μάθει πλέον από τις προβοκάτσιες, των αριστεροφασιστών.

Ανώνυμος είπε...

-ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

- ΤΕΦΡΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε λίγο εδώ , για τι "ανθρώπους" μιλάμε ... http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2012/02/iq.html
Και άμα σας θίγει το στυλ αυτής της σελίδας , δείτε αυτήν http://www.inews.gr/116/o-syntiritismos-prodidei-chamilo-IQ.htm

Τώρα , αν δε μπορείτε να καταλάβετε καμιά απο τις δύο σελίδες , σίγουρα αναφέρεται σε εσάς . Όχι οτι χρειαζόταν έρευνα απο πανεπιστήμιο για να καταλάβουμε οτι απλα δεν μπορείτε να σκεφτείτε.Δεν σας κόβει, πως να το κάνουμε;;Να πάμε ενάντια στη φύση;;; Και θα πάτε εσείς στην "δημοκρατική" βουλή να μιλήσετε για ποιο θέμα; Για το φασισμό;; Είναι σαν το παράδοξο του Ράσελ.
Πραγματικά δε περιμένω καμία σοβαρή απάντηση απο εσας. Μου γαμάτε τη μάνα και πέρνω πίπες απο "λαθρό" (σας την έχουν κάνει μόδα αυτη τη λέξη νομίζω)..

Ανώνυμος είπε...

6:51 βγάλε επιτέλους τις αριστερές σου παρωπίδες και σταμάτα την ηλίθια προπαγάνδα, υποτιμάς τον εαυτό σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΥΠΩΣΗ ΑΥΤΟ ΖΩΑ. ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΜΗΝ ΑΝΥΣΥΧΕΙΤΕ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΛΑ. ( ΓΡΑΜΜΟΣ,ΒΙΤΣΙ). Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

7:04 Είσαι σοβαρός ρε; Η προπαγάνδα του στυλ "Φταίνε οι ξένοι για τη κατάσταση της ελλαδας" και λοιπά δεν είναι σιχαμερή και αισχρή; Αυτήν όμως τη καταπίνεις αμάσητη βλακάκο .
Και αν πιστεύεις ότι υποτιμάω τον εαυτό μου , ε τότε πραγματικά έλεος. Εσυ, ως ανθρώπινο ον , στρέφεσαι εναντίον του είδους σου. Εσύ είσαι έτοιμος να θυσιάσεις τα πάντα "για την ελλαδα ρε γαμώτο" και για να νιώθεις "περίφανος ως ελληνας" ..
Καμιά ανοχή , τέλος τα ψέματα.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΑΣ. ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ.
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

θα την βαλουν στην βουλη αυτοι ....που ακομα και σημερα πανε στην υπηρεσια τους οπια ωρα τους καβλωση χωρις να τους ελεχγει κανενας......γιατι η δουλεια στην ελλαδα ξεκινα μετα τις9-9.30.

Ανώνυμος είπε...

Χ.A και ξερό ψωμί και 10 έδρες στη βουλή

Ανώνυμος είπε...

ρε καραγκιοζη ναζιστη φασιστα 6:05 σε πειραξε ρε σκατοπουστα που εκαιγαν την γερμανικη σημαια και την σβαστικα... γερμαναρας εισαι ρε σκατοπουστα και σε πειραξε???

σε πειραζουν οι απεργιες ρε παλιοαρχιδι??? και φασιστας και καπιταλιστης βρε μουνι??? εσυ δεν θιγεσαι απ τα μετρα βολεψακια??? παιδια δεν εχεις ρε σκατοπουστα??? μανα πατερα που να τους κοβουν τις συνταξεις δεν εχεις???

το οτι η χωρα σου ξεπουλιεται στους ξενους και οτι θα ρχονται και θα σε πηδανε για ενα καρβελι ψωμι δεν σε πειραζει μωρη παλιοπουτανα?? ο λαος της χωρας που οδηγειται στη εξαθλιωση δεν σε ενοχλει ρε σκατοψυχε φασιστα???

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ τωρα θα αλλαξετε!!!


Παρολα αυτα βλεπω και γω να μπαινει η χ.α στο μπουρδελο...

Ανώνυμος είπε...

7:59 Δίπλα στην καμμένη Γερμανική σημαία, κυμάτιζε η Ελληνική, αυτό μου φτάνει.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!! τίποτα άλλο.

Ανώνυμος είπε...

o 6.05 mallon prepei na zei se allh xwra alliws den ekshgeitai

mathainei gia ta gegonota sth ellada apo germaniko kanali

Ανώνυμος είπε...

7:59 μονο αυτο σε νοιαζει???
το οτι η χωρα, την οποια συμβολιζει η σημαια που επικαλεισαι, εχει φτασει σ αυτην την καταντια δεν σε ενδειαφερει???
Το οτι πολλοι συμπολιτες μας μεταξυ αυτων μπορει και εσυ, εγω Οι συγγενεις μας, ειναι σε δυσμενη οικονομικη, ψυχικη και σωματικη κατασταση δεν σε αφορα???
μονο η σημαια σε νοιαζει...και ολοι οι αλλοι να παν να γαμηθουν??? απο ουσια μηδεν???
ετσι τιματε ρε ψευτοπατριωτες τα συμβολα σας?? μονο στα λογια???
απο πραξεις μηδεν??? κατι για τον λαο αυτης της χωρας θα κανετε ποτε???
μονο για να κυνηγατε κανα σκουροχρωμο ειστε ρε στοκοι (30 με εναν κιολας!!!)
α και πρσεχτε μην κοπανησετε και κανα πατριωτη καμια μερα εχει πολλους σκουροχρωμους ειδικα εκει στη μανη...

Ανώνυμος είπε...

Γραψτε λαθος. (κεκτημενη ταχυτης!!!)
ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ 8:09

Ανώνυμος είπε...

SWTHIKAME

Ανώνυμος είπε...

"αντροπρεπείς ντόμπρους Ελληνες της χρυσής αυγής"

'ανδροπρεπεις" που στα γραφεια τους χωνουν ο ενας μπουκαλι στον κωλο του αλλουνου...

'ντοπρους' που ειναι υποδικοι για δολοφονιες και συμβολαια θανατου...

'Ελληνες" που πιστευουν πως στα Καλαβρυτα εφταιγαν οι ντοπιοι...

με αρχηγο εναν αρειο ΓΥΦΤΟ...

βγαινει ο αλλος ο μουνης απο πανω και λεει "ας παιρνω 100 ευρω αρκει να μη χασω την ελληνικοτητα μου" λες κι οταν πληρωνομασταν 1000 ευρω ειμασταν Κινεζοι ή Καναδοι ή δεν ξερω τι- οχι ρε πουτανακι, θα πληρωνει κανονικα ο πουστης ο Ελληνας εργοδοτης!

και ναι, θα τον γαμησουμε αν δωσει λιγοτερα και μαζι μ αυτον θα γαμησουμε κι εσενα που τον υποστηριζεις!

γιατι οσο Ελληνας ειναι εκεινος ρε μουνοπαντιερα, τοσο Ελληνας ειναι κι ο εργαζομενος! το πιασες?

και δεν σε σωσει ΚΑΜΙΑ ελληνικη σημαια, παρτο χαμπαρι!

γιατι οταν ο αλλος δεν εχει να βγαλει το μηνα, δεν θα ακουει "ελλας ή τεφρα' και πιπες

και απο τη στιγμη που διαλεξατε 'στρατοπεδο", την μερια της Τροικας και των εργοδοτων και φοβεριζετε τον κοσμο ετοιμαστειτε για πουτσα γερή - ειτε μπειτε στη βουλη ειτε οχι (αν μπειτε στη βουλη θα ειναι πολυ πιο ευκολο το γαμησι, πιστεψε με...)

Ανώνυμος είπε...

καλα αμα μπει η χ.α στη βουλη η διαφθορα θα εκτιναχθει. ενα χαρακτηριστικο αρθρο για τα μπουμουκια που την απαρτζουν

http://exthrostoumalaka.blogspot.com/2011/06/blog-post_8344.html

Ανώνυμος είπε...

XA XA ME KKE ISXIRO DEN EXOUME NA FOVOMASTE TIPOTA...THA TOUS SINTRIPSOUME OLOKLIROTIKA XWRIS NA MINI IXNOS TOUS!!!!K K E! K K E!!!STRATOS ISXIROS KAI TEZA O AKRODEKSIOS IOS

Ανώνυμος είπε...

8:42 Γεννήθηκες βλάκας η από την πολύ μαλακία, έγινες!Η απάντηση μου αφορούσε τον άλλον μαλάκα που λέει ότι είναι και χρυσαυγήτης. Πάρτε το χαμπάρι ηλίθιοι αναρχοάπλυτοι, εμείς δεν είμαστε ούτε καπιταλιστές, ούτε κρατιστές, είμαστε απλά και μόνο ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ !!!
Γαμώ το προδοτικό κράτος και όλους τους βρυκόλακες του διεθνισμού. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ανώνυμος είπε...

LATHOS OXI ELLINES ETHNIKISTES!!!!AN ITAN ETSI OLOI MAZISAS!!ESEIS GERMANOI ETHNIKISTES ADERFIA TON NAZI...EPIDI SE VLEPW KALO PAIDI KAI PSAXNESE ELA STO KKE POU EINAI PRAGMATIKA PATRIOTES K ME MEGALO PLITHOS KAI ERGA STIN KINONIA OPWS MPOIKOTAZ STA AMERIKANIKA PROIONTA,EMPARGO STI GERMANIA,VASEIS TIS SOUDAS KOUPONIA ENISXISIS KTLP!KKE ISXIRO

Ανώνυμος είπε...

οι εγκληματιες στη βουλη;ε λοιπον οχι μονο να καει αυτο το μπουρδελο να ξεθεμελιωθει θα'λεγα καλυτερα!
4.55μμ ρε φιλε, εδω συγκυβερνα το λαος πολυ νομιζεις θελει να μπουν οι νεατερνταλ στη βουλη;

Ανώνυμος είπε...

Εγκληματίες και φασίστες είστε εσείς ρε νενέκοι αναρχοάπλυτοι, εμείς δεν κάψαμε ποτέ αθώους πολίτες ούτε αγέννητα μωρά, ούτε καταστρέψαμε δημόσια η ιδιωτική περιουσία , γαμώ το μουνί που σας πέταγε προδοταράδες λαθρολάγνοι!

Ανώνυμος είπε...

Κομμουνιστή, Έλληνες είμαστε πάνω απ΄όλα, μπορεί να είμαστε εθνικοσοσιαλιστές, αλλά να πάνε να γαμηθούν οι Γερμανοί ναζί και όποιος άλλος θέλει το κακό της Πατρίδας μας.

Ανώνυμος είπε...

10:42 στοκε πατριωτη γιατι δεν απαντησες σ αυτα που σε ρωτησα??

με φουλ σκατα στον εγκεφαλο που να απαντησεις

Ανώνυμος είπε...

11:26, 11:21 για τολμήστε να κάνετε μαγκιές σε κουμουνιστές και να δείτε τι θα πάθεται. Θέλεται να νιώσετε παρακρατικά σκουλήκια άμα τολμήσετε να προβοκάρεται τους λαϊκούς αγώνας την περιφρούρηση μας; Να δείτε πως θα τρέχουν οι φουσκωτοί φασίστες μπράβοι μπροστά στο οργισμένο ποτάμι του λαϊκού κινήματος. Ετσι πληρωμένες κότες του κεφαλαίου. Και στην βουλή άμα μπείτε θα δείτε πως δεν μπορείται να βγάλετε πέρα με τους βουλευτές μας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλάκα 11:45 σου απάντησα αλλά θέλει και λίγο μυαλό να το καταλάβεις, λοιπόν ηλίθιε η σημαία δεν συμβολίζει το κράτος αλλά το Έθνος, το ότι είμαστε στα χάλια που είμαστε να το πεις στους αντιστασιακούς και στους αυτοεξόριστους (εις παρισίους) αριστεροθραφείς πολιτικούς που ψήφιζες , ΗΛΙΘΙΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

11:54 λίγα λόγια για την αριστερά φασιστάκο γερμανοτσολιά,

Ανώνυμος είπε...

Ρε μπάζο 11:49 το μόνο καλό που έχετε ρε προδότες της Μακεδονίας , ρε γιουσουφάκια των σοβιετικών (που δεν υπάρχουν πλέον)ρε απόγονοι των ερυθρών χμέρ, είναι η περιφρούρηση, αλλά και αυτήν την τελευταία φορά την χρησιμοποιήσατε για να προστατεύσετε την βουλή των απατεώνων και κλεφτών, γιουσουφάκια του συστήματος!

Ανώνυμος είπε...

Βάλτην στον κώλο σου την αριστερά, πουστρίγκο

Ανώνυμος είπε...

OPWS KAI NA TO KANOUME PERITA MILAME...TWRA POU TO AVGO TOU FIDIOU(XRISI AVGI)EINAI 1PREPEI NA TELIONOUME ME AFTO..1%I ORGI TOU PAME POU APOTELITE APO XILIADES ARVILA APLA MIA VOLTA NA KANI APO PANW. TOUS THA GINOUN PELTES NTOMATAS!!XA XA KALO????KKE ISXIRO ME TERASTIO PLITHOS SE MAZA KAI MAKROS APIRO..O XITLER PETHANE I ARKOUDA TOU STALIN EINAI KSIPNIA K SAS PERIMENI

Ανώνυμος είπε...

12:02 για ελάτε λιγάκι προς ΠΑΜΕ μεριά. Εμείς δεν φοβάμαστε τους ανθρώπους της νυχτας. Μόνο προσέχεται μην προκαλείται γερμανοτσολιάδες γιατί εμείς ούτε αναρχικοί είμαστε ούτε ανταρσυα. Και θα βαλαντόσουν στο κλάμα οι σφιχτές κουράδες σας άμα τολμήσουν να ενοχλήσουν το λαϊκό κίνημα. Εντάξει προβοκάτορα; Σε μας αυτά δεν παιρνάνε ούτε στην εργατιά

Ανώνυμος είπε...

fasistakia ton gamia sas ton exete erwteftei

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας φοβιζει καθολου το οτι θα μπει η χα στην βουλη. Τοτε θα μαθει ο κοσμος τι πραγματικα ειναι και θα τελειωσουμε μ αυτους μια και καλη.
Θα φανει η γυμνια της, θα βγουν πολλα απλυτα της στην φορα.
Οι αρχηγοι της θα χουν ασχημο τελος, καθως εχουν την φωλια τους λερωμενη.
Καποιος παραπανω ανεφερε οτι εθνικοσοσιαλισμος δεν συνδεεται με τον κρατισμο...
καποιος αλλος οτι ο σορος βαζει τους χαλυβουργος να απεργησουν για να χτυπησουν τον επιχειρματια ...οτι να ναι
οτι μαλακια θες απο φασιστα θα την ακουσεις...αυτα σας λεει ο μελαμψος αρχηγος σας;

Ανώνυμος είπε...

Για τον ξεφτυλα τον κουβελη τσιμουδια ψευτοεπαναστατες του κερατα.
Για την ρεπουτση την πουλημενη τσιμουδια...
Σας ενοχλουν τα ρεμαλια της Χ Α μονο....Ρε δεν πατε στον διαβολο,εσεις εισαστε πιο φασιστες απο τους "παπαρες" της ΧΑ.
Γαμημενοι αριστεροτσογλανοι μας τα εχετε πρηξει....ολο μαλακιες λετε χωρις καμμια προταση για λυση....
Ρε φασιστομουτρα να μπουν οσοι πιο πολλοι γινεται στην Βουλη,τι ζορι τραβατε?Οτι μπορει να χαλασει η σωπα της συνομοσιας της σιωπης που υπαρχει τωρα?
Ελεος κοπροσκυλα σας βαρεθηκαμε....

Ανώνυμος είπε...

mounares fasistes pou ypostirizetai tous plousious tha sas fame ta sykwtia

Ανώνυμος είπε...

ΑΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΠΑΣΟΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

το πιο αστειο ειναι να το παιζουν επαναστατες και κατα του συστηματος οι χρυσαυγιτες. για τους ΑΦΕΛΗΣ που τους πιστευουν ας ρηξουν μια ματια σε κειμενα της χ.α..:"οι απεργίες ενισχύουν το μίσος μεταξύ των Ελλήνων κι αυτό εξυπηρετεί το διχασμό που επιδιώκουν τα κόμματα του συστήματος διαπλοκής και κλεπτοκρατίας...."

με πολυ απλα λογια λενε να μην αντιδρουμε οταν μας κοβουν μισθους συνταξεις κτλ γιατι αυτο ενισχυει το μισος μεταξυ ελληνων. προκειται περι ηιθιων πραγματικα