Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΗ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!!ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;;

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ,ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ;;;
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΕΡΑ;;;;
Εκκληση για εργασιακή ειρήνη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη απηύθυνε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Αδ. Γεωργιάδης, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση πως όποιος τορπιλίσει την προσπάθεια διαλόγου, θα φέρει ακέραια την ευθύνη τής ανεργίας στη ζώνη.



Η κοινή συνάντηση των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος και της Συνομοσπονδίας ναυπηγοεπισκευαστών, στο κτήριο της Ακτής Βασιλειάδη, παρουσία του υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Γιάννη Κουτσούκου, του προέδρου του ΟΛΠ , Γιώργου Ανωμερίτη, και του κ. Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί τελικά την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι να ολοκληρωθεί ο διάλογος, ο υφυπουργός κάλεσε τα συνδικάτα των εργαζομένων στη ζώνη να μην σταματούν τις εργασίες σε κάποιο πλοίο.


Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ζώνη αυτή τη στιγμή είναι ότι ο πελάτης φοβάται ότι το πλοίο του θα είναι σε ομηρία, εξαιτίας διαφωνιών που μπορεί να υπάρχουν μεταξύ του συνδικάτου των εργαζομένων και των εργολάβων ναυπηγοεπισκευαστών. «Το συνδικάτο κατέθεσε χθες τα αιτήματά του και θα δούμε τι μπορούμε να λύσουμε σε πνεύμα καλής συνεργασίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός.
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2012

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα κλείσει το εργοστάσιο θα σας πω ποιος είναι ο μάγκας. Αλέκα ακούς. Τι γίνεται με την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, έκανε αίτηση να υπαχθεί στο 99.
Αν γίνει αποδεκτό το σχέδιο της αίτησης από τα δικαστήριο οι πιστωτές δηλαδή και οι εργαζόμενοι θα χάσουν κάθε αξίωσης όπως ασφαλιστικών μέτρων και αγωγών.
Οσο για τον μπουμπούκο υπουργό, αυτός και το κόμμα του είναι η ξεφτίλα της δεξιάς παγκοσμίως!

Ανώνυμος είπε...

και τί θες ρε ξοφτιλα να δουλευουν οι ανθρωποι για 100 ευρω τον μηνα?

εσυ ρε τριμαλακα θα δουλευες για 100 ευρω τον μηνα?
θα ζουσες οικογενεια ή θα μεγαλωνες παιδια?

αντε σαλτα και γαμησου και εσυ και η 'ανταγωνιστικοτητα" σου γελοιε...

και να μου το θυμηθεις: πρωτα θα φανε ξυλικι οι ακροδεξιοι σαν εσας και μετα τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ ή του ΚΚΕ - να μου το θυμηθεις...

Ανώνυμος είπε...

@7:55 Αν ειναι να δουλευουνε για 100 ευρω το μηνα οπως γραφεις καλυτερα να πανε να πουλανε κουλουρια να βγαζουν μια χιλιαρου το μηνα στην ξεφτιλα.Δουλειες υπαρχουν στην Ελλαδα και ασε τις μαλακειες!

Ανώνυμος είπε...

Που διαβασατε ζωα οτι συμφωνω για 100 ευρω το μηνα για τους παραπανω

Ανώνυμος είπε...

Κουλαρετε παιδια οι εργατομπαμπαδες μας αγωνιζονται σκληρα για μας.Δεν αφηνουν τα μεροκαματα να πεσουν.Αρκει να τρεχετε στις πορειες τους απο πισω σαν σκυλακια.

Ανώνυμος είπε...

καλα... εσυ μην πας ποτε σε πορεια, δεν σε αναγκασε κανενας - μετα περιμενε να παρεις αυξηση του Αγιου Π**τσου ανημερα

Ανώνυμος είπε...

gia tous asxetous mia enimerosi i tipoekdotiki ekane etisi sto arthro 99 mono gia kourema se pistotwes k trapezes oxi gia tous ergazomenous pou tha paroun ola ta dedouleumena tous..auto gia tous mirodies

Ανώνυμος είπε...

10:41 mas les diladi oti i tipoekdotiki einai epixirisi,kati pou fernei se antifasi m afta pou eipe i papariga.de m les,tha kanei kai sti "dimosiografia"tou kourema?makari na min kopsei tis athlitikes eidiseis kai na kourepsei tis politikes

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΒΡΩΜΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΜΠΡΑΦ 17-11 ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ???ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ ΠΩς ΠΑΕΙ ΜΩΡΗ ΗΛΗΘΙΑ!!!!!!ΑΝΤΕ ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ ΕΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΑΠΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ...ΑΛΛΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Λ Α Θ Ρ Ο Π Ο Ρ Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!!