Πέμπτη, Φεβρουαρίου 02, 2012

ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΣΤΟ E-SHOP.GR


Τα δεδουλευμενα 500 υπαλληλων (συμπεριλαμβανομενων παρα-εταιρειων e-shop.gr)θα κληθούν να διασφαλισουν με εγγυησεις οι μετοχοι της εταιρειας e-shop.gr τον επόμενο μηνα, καθως ο διευθ. Συμβουλος της εταιρειας εχει ενημερωσει τους υπαλληλους της απο το νοεμβριο, πως απο μηνα φεβρουαριο θα αρχισει κανονικα η μισθοδοσια τους (εδω και ενα χρονο τωρα αρκουνταν σε εναντι των 500 ευρω) μαζι με την σταδιακη αποπληρωμη των δεδουλευμενων τους.


Σε περιπτωση που αυτο δεν γινει η περιοδος χαριτος απο τους υπαλληλους σταματαει και αρχιζει γυρος κινητοποιησεων (νεα και ενημερωσεις απο blog υπαλληλων) με αναστολες λειτουργιας των καταστηματων και διακινησης των εμπορευματων απο την θυγατρικη μεταφορικη εταιρεια.
Απο το καλοκαιρι αιωρείτο πανω απο την εταρεια το αρθρο 99, αλλα χωρις καμια επισημη ανακοινωση για την εξελιξη της υπαγωγης της e-shop.gr στον πτωχευτικο κωδικα.
Με ενα προχειρο υπολογισμο, τα δεδουλευμενα των υπαλληλων σε e-shop.gr και παρα-εταιρειες του πλησιαζουν τα 800.000 ευρω.
Αξιοσημειωτη ειναι η καθυστερηση πολλων μηνων σε ιδιοκτητες-ενοικιαστες παραρτηματων του e-shop.Gr με αποτελεσμα να εχουν γινει ηδη 3 εξωσεις ενω ο αριθμος αναμενεται να μεγαλωσει.

http://www.koproskyla.com/


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=48676:--e-shopgr&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz1lCzmQgDG 
Seleo.gr News 
ΠΡΕΖΑ TV
2-2-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: