Σάββατο, Μαρτίου 31, 2012

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΧΩΝΙ : Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ


Ειναι στο χερι μας.'Η θα υποκυψουμε στον τρομο,θα αποζητησουμε την προστασια των ισχυρων και μια αθλια επιβιωση,δίχως περηφανια και ελπιδα ή θα παλεψουμε ενωμενοι με παθος,φλογα,συνεση και σχεδιο,στον μονο μονοδρομο της αξιοπρεπειας και της ελευθεριας.
Ολοκληρη η συνεντευξη του Δημητρη Κουφοντινα της 17Νοεμβρη,στο Χωνι που κυκλοφορει.
ΠΡΕΖΑ TV
31-3-2012

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AN EXEI ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί οι άλλοι είναι λιγότερο τρομοκράτες ε ?

Ανώνυμος είπε...

1:56 Εσύ διαβάζεις Πρετεντέρη στα ΝΕΑ και ΚΥΡΤΣΟ στη Citypress οι οποίοι γράφουν προπαγανδιστικές αρλούμπες και τα θεωρείς αριστουργήματα. Έχεις διαβάσει ποτέ ανάλυση από μέλη της 17Ν; Ανεξάρτητα του ποιοί είναι

Ανώνυμος είπε...

Αυτοι που κλεισανε σπιτια δεν πρεπει να εχουν δικαιωμα λογου. Πολυ ανεκτικη ειναι η κοινωνια μας, απαλλασοντας απο την θανατικη ποινη τα ατομα που την εφαρμοσαν κατ' επαναληψιν σε βαρος των ανυποπτων θυματων τους.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι αριστεροι μαζι παιδια, να κανουμε την χ.α, κυβερνηση.

Ανώνυμος είπε...

σιγα ρε ηθικολογοι ολοι. το κρατος δολοφονει καθε μερα. εξαλλου η 17Ν δεν πειραξε ποτε κανεναν φουκαρα εκτος απο μια φορα κατα λαθος. στεναχωρεθηκε κανεις που καθαρισαν τον σταθμαρχη της cia και κατι αλλα ντοπια καθαρματα ? μακαρι να υπηρχε ακομα και να εβαζε στην θεση τους αυτους που δεν μπορουμε εμεις. εγω παντως τους σεβομαι και θεωρω πως οι αναλυσεις που κανουν κατα καιρους ειναι σωστες και απολυτα τεκμηριωμενες. οι υπολοιποι διαβαστε πρετεντερη που λεει και το παλικαρι πιο πανω

71nasta είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
71nasta είπε...

καλη προσπαθεια η εφημεριδα .και οσοι δε θελουν ας αγορασουν τα νεα ..και αλλα καθεστωτικα ..το αυριο θα δικαιωσει ή θα δικασει το σημερα ..ας ενωθουμε για την εξεγερση ..διαφορετικα ας σωπασουμε κι ας σκυψουμε το κεφαλι για αλλα 500 χρονια..(this is μακροοικονομια και ελευθερη αγορα)οσοι ανταλλασσουν την ελευθερια και την ισοτητα με μια θεση στον καναπε και μια τιβι σ ενα διαμερισμα κουτι ειναι καταδικασμενοι σε αιωνια σκλαβια και τρομο..

Ανώνυμος είπε...

ακου θυματα .. τα βαμπιρ που πινουν το αιμα του λαου. ετσι ειναι η κοινωνικες εκρηξεις λειτουργουν οπως η χυτρα απελευθερωνει ελεγχομενη ενταση. χρειαζεται συστηματικη αποριψη του υπαρχοντος συστηματος.απεξαρτηση απο τα μμε. αυτοοργανωση του κοσμου σε τοπικο επιπεδο. και η υοθετηση οσων μεσων ειναι απαραιτητων για την διαληση οσων διακρισεων χρησιμοποιουνται για να δικαιολογησουν την συσωρευση ιδιοκτησιας.

Ανώνυμος είπε...

Έχουν δίκιο. Συνέντευξη του δολοφόνου Δ.Κουφοντίνα;
Δεν έβαζαν του Βενιζέλου που μας έσωσε 5-6 φορές και θέλει να μας σώσει άλλες 10

Ανώνυμος είπε...

"σε βαρος των ανυποπτων θυματων τους"

τωρα προσβαλλεις τα θυματα! ακους εκει 'ανυποπτοι' κοτζαμ πρακτορες και κατασκοποι!

δλδ για να ειναι "υποψιασμενοι" τι επαγγελμα επρεπε να ασκουν? :ρ

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε Κουφογιανκο που τωρα γιναμε "εμεις"!Απο που κι ως που θα κανουμε κατι "ολοι μαζι"?Οταν αποφασιζες να κανεις "ενοπλο αγωνα",εμενα με ρωτησες αν ηθελα να το κανουμε μαζι?Αν θεωρουσα οτι αυτη ηταν η στιγμη και ο τροπος να αντισταθουμε?Πηρες το "παρεακι" σου και κανατε τους "τιμωρους".Δεν ημουν εγω (αμεσα) στο στοχαστρο σας, αλλα ουτε και με βοηθησατε ποτε με το να καθαριζετε καθηκια που την επομενη μερα αντικαθιστουνταν με χειροτερα.
Κατσε τωρα εκει που καθεσαι και ασε τα "εμεις" και το "λαο" να παρει το δρομο που τον οδηγει το ενστικτο και η πεινα του και μην προσπαθεις να τον αποθαρρυνεις με τον τροπο σου.

ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΝΙ!Για να μην κανω καμια ομοικαταληξια και σας πω πού να το βαλετε!Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ.Ετσι δε λες ρε ΠΡΕΖΑ συνεχεια?Εφημεριδες θα αγοραζει?Ψωμι θα αγοραζει!

Ανώνυμος είπε...

Οι περισσοτεροι που κανανε σχολια εδω μεσα φαινεται πως επιρεαζομενοι και απο την ονομασια του ιστοτοπου, εγκρινουν την δια του "αποφασιζομεν και διατασσομεν" συγκεντρωση των τριων εξουσιων στα ιδια προσωπα, δηλαδη στους "αντιεξουσιαστες" κουφοντιναιους. Νομοθετικη-δικαστικη-εκτελεστικη, η τελευταια με διττη μακαβρια σημασια.

Ανώνυμος είπε...

Οχι εμείς δεν συγκεντρώνουμε την εξουσίες σε κανέναν ,οι βλαμένοι που ανήκουν και στο σύστημα έχουνε συγκεντρ΄ωσει όλες τις εξουσίες στην πολιτικοδικαστικηεπιχειρηματική μαφία.Οπως ο 3 07.Αν δεν "βλέπεις",μην μιλάς.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις απλά πράγματα.....Τύποι σαν και σένα βοηθάνε την μαφία που μας κυβερνάει τόσα χρόνια...Αρα η είσαι ηλίθιος η ανήκεις στην μαφία που μας κυβερνά.........

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

ΞΥΔΑΚΙ ΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΞΥΔΑΚΙ!!!! ΡΕ ΛΙΝΑΤΣΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ! ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΩΡΑ!!

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχετε. Άκου "χωνί". ΠΗΓΑΔΑ έπρεπε να λέγεται! Να τελειώνουμε μια και καλή με όλα τα ευαίσθητα φασιστοειδή και τους κρυφοΠΑΣΟΚους. Ουστ! Αν δεν σας αρέσει το χωνί να πάτε αλλού. Έχει πολλές καθεστωτικές εφημερίδες να σας χαϊδέψουν τ' αφτιά. Κοιμήσικα πρόβατα του έθνους.