Τετάρτη, Απριλίου 04, 2012

ΕΛΛΑΔΑ 2012:ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ..ΟΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ...
Ένας ηλικιωμένος άνδρας αυτοκτόνησε στις 09:00 την Τετάρτη καταμεσής της πλατείας Συντάγματος. Ο άγνωστος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, μπροστά στα έκπληκτα και σοκαρισμένα μάτια των περαστικών. Αγνωστοι είναι οι λόγοι που ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας προέβη στο απονενοημένο διάβημα.
Newsroom ΔΟΛ
ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άγνωστοι οι λόγοι που αυτικτόνησε?
Εγώ απλά λέω ότι ενώ θα μπορούσε να το κάνει σπίτι του επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να δώσει το ΗΧΗΡΟΤΕΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι δεν πάει άλλο.Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει κι ας μην σε ήξερα.Προτίμησε να κάνει κακό στον εαυτό του παρά σε αυτούς που τον έφεραν σε αυτή την κατάσταση.Δεν θα γράψω κάτι άλλο για να μην πει κανείς ότι εκμεταλεύομαι τον θάνατο σου αλλά η κατάσταση αυτή πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ.
R.I.P

TECH

Ανώνυμος είπε...

εγω αν φτασω ποτε σ αυτο το σημειο να στε σιγουροι οτι καποια απο τα μουνια που μας εχουν φτασει σ αυτο το σημειο θα τα παρω μαζι μου


συλληπητηρια στους δικους του

Φοίβος είπε...

Αυτός ο άνθρωπος αυτοκτόνησε γιατί ένιωθε μόνος!Αντί για μούτζες στους εαυτούς μας, τον χειροκροτούσαμε!Θεός σχωρέστον!
Να σταματήσουμε να είμαστε παρτάκηδες!Κάτω οι εγωισμοί!Μόνο αν νοιαστούμε για τον διπλανό μας θα σταματήσουμε να νιώθουμε μόνοι μας!Ντροπή σε μας τους ψευτοεπαναστάτες!Η επανάσταση αρχίζει από μέσα μας!Να γονατίζει ο διπλανός μας και να τον σηκώνουμε!Να γίνουμε ΕΝΑ! Έτσι δε θα φοβόμαστε! Να διώξουμε κάθε διαχωριστικό όριο που μας επιβάλλουν! Είμαστε όλοι Έλληνες!Αν δεν το καταφέρουμε αυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας και τέτοια γεγονότα θα τα βλέπουμε πολύ πιο συχνά!