Τετάρτη, Απριλίου 04, 2012

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 38ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ...ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ,ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ...
Την τελευταία πνοή άφησε ένας 38χρονος  στην περιοχή Γρα-Λυγιά Ιεράπετρας, πέφτοντας από το δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας που διέμενε, σύμφωνα με πληροφορίες του radiolasithi.gr.
Έντρομοι οι γείτονες του σπιτιού που βρίσκεται μέσα στο χωριό της Γρα λυγίας, άκουσαν , λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα της Τρίτης τον θόρυβο και αντίκρισαν πεσμένο στο δρόμο τον 38χρονο, χωρίς σημάδια ζωής.

Αμέσως έσπευσε αστυνομική δύναμη που διέκοψε για αρκετή ώρα την κυκλοφορία του δρόμου Ιεράπετρας-Στόμιου. Το ασθενοφόρο απο το ΕΚΑΒ Ιεράπετρας παρέλαβε τον άτυχο άνδρα, που μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία Ηρακλείου για νεκροψία.
Ο 38χρονος ήταν πατέρας 2 ανήλικων παιδιών που βρίσκονται μαζί με την μητέρα τους στην Αλβανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αυτόχειρας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν άνεργος για μεγάλο χρονικό διάστημα.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σταματηστε να ανεβαζετε συνεχεια ειδησεις απο τετοια περιστατικα

Ανώνυμος είπε...

Φιλικά θα σου πω ότι είναι προτιμότερο να γράφονται αυτές οι ειδήσεις (που είναι και αληθινές και στη τελική οι αυτόχειρες αυτό θα ήθελαν μήπως και σωθούνε οι υπόλοιποι) από το να μου παρουσιάζουν ψεύτικα γκάλοπ και όλα μαζί τα παπαγαλάκια να μου λένε πως ότι μόνο έτσι θα σωθεί η χώρα μας.

Ανώνυμος είπε...

το καταλαβαινω κ η τραγεικη ειρωνια ειναι οτι το βραδυ εκανα αυτο το σχολιο,κ το επομενο πρωι ειχαμε την αυτοκτονια στο συνταγμα...απλα το ειπα γτ εχει σαπισει η ψυχη μας με ολα αυτα που μαθαινουμε,εχεις απολυτο δικιο για οσα ειπες κ οντως τελικα ειμαι λαθος...ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ