Τετάρτη, Απριλίου 04, 2012

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ 77ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ -LIVE STREAM-

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ



zougla.gr


Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

ΠΡΕΖΑ TV
4-4-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EXOYN KATEBEI OLOI OI ANARXOPREZAKIDES !!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ~!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

7.36:
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.
ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Κ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩΣΠΙΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

O ROLOS TOY ANTARSYA EXEI ARXISEI NA GINETE POLI YPOPTOS

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ?ΑΙΣΧΟΣ!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΣΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 700 ΕΥΡΩ!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ είπε...

@ 7:36μμ

ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚAΤΕΒΩ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ, ΠΗΓΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ THN ΠΟΡΝΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΥΦΑ. ΠΕΣ ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΠΕΡΜΑΤΑΠΟΘΗΚΗ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΛΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΡΑΦΗ ΚΩΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑ, ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΓΙΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ Η ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΑ! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ! ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑ ΣΤΑ ΒΥΖΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Ε; ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΑΝΡΧΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ;

ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΕΕΙ "ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ", ΟΛΟ ΧΑΡΑ! ΡΕ Ο ΜΟΥΛΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ... ΔΕΝ;

Ανώνυμος είπε...

kai oi KRYFOMPATSAKHDES!

Ανώνυμος είπε...

Αντίο Δημήτρη Χριστουλα, εμείς πρέπει να φανούμε αντάξιοι της αξιοπέπρειας που δίδαξες.
Αν αποφασίσω να φύγω θα πάρω πολλά γουρούνια μαζί μου που φτύνουν τη μνήμη ΟΛΩΝ όσων σκότωσαν οι προδότες.
Θάνατος στους δυνάστες και στους μπάτσους τους

Ανώνυμος είπε...

7,36 ε τι κοτες και πουτανες σαν και σενα ειναι...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 1900 ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ, ΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΕΛΟΣ ...ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!

Ανώνυμος είπε...

τί κριμα!!! δεν το σκοτωσαν αλλοδαποι να βγουν οι πουλημενοι μπασταρδοι της Χρυσης Αυγης με τις γαλανολευκες να κανουν κηδειες, τρισαγια, μηνμοσυνα κτλ κτλ, να στελνουν ανθοδεσμες και κυριως να μαχαιρωνουν ανθρωπους...

αληθεια, οι γκομενοι σας οι ΜΑΤατζηδες θα ριξουν χημικα και στην κηδεια του?

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Χάρη τους έκανε που αυτοκτόνησε. Γλιτώσανε μία σύνταξη. Το κράτος θα ήταν τρισευτυχισμένο αν αυτοκτονούσαν όλοι οι συνταξιούχοι. Καλός μλκς και ο μακαρίτης. Μια ζωή εισφορές και αυτοκτονία στα 77 του. Εγώ στη θέση του θα προσπαθoύσα να ζούσα μέχρι τα 150 για να τα πάρω ΟΛΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ?

Ανώνυμος είπε...

για να υπάρχει αποτέλεσμα στις αντιδράσεις του κόσμου αυτές θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μακριά από το σύνταγμα, στους δήμους αλλά ταυτόχρονα και με παλμό. εκει δεν θα μπορούν να δράσουν στοιχεία που αποσυνθέτουν τις διαδηλώσεις. το κεντρο είναι επίτηδες υποβαθμισμένο για να μην έρχονται τουρίστες και βλέπουν την πραγματική αλήθεια!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΟΝΤΡΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ! ΚΡΥΦΟΜΠΑΤΣΟΙ Η ΑΝΑΡΧΟΜΑΛΑΚΕΣ(ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ Κ ΑΛΛΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ)ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΙΑ!ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΠΙΛΕΥΕΣΤΕ Η ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ.ΑΚΟΥ Ο ΓΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ;;ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ!ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΝΟΣ ΝΕΚΡΟΥ!!ΚΡΥΦΟΜΠΑΤΣΟΙ Κ ΦΑΝΕΡΟΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ Κ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ!ΟΥΣΤ
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΓΑΜΑΝΕ ΜΑΝΕΣ ΑΛΟΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΙΚΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΙ Κ ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΟΙ. ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΓΑΜΑΝΕ.
ΡΕΖΙΛΙΑ, ΑΧΘΟΣ ΑΡΟΥΡΙΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΓΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΓΕΡΟΣ!

ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΟΘΡΟΣ.
ΨΟΦΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

1:31 Φαίνεται ότι έχει μπερδέψει το παντά τράβα τώρα σε ένα δεξίο μπλοκ να σχολιάσεις περί προβοκάτσιας. Ετσι προβοκατοράκο; Δεν σας βγήκε σήμερα και γράφεται ότι θέλεται καραγκιοζάκια προβοκάτορες.