Πέμπτη, Απριλίου 12, 2012

ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΣΤΟ ΚΗΦΙΣΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ!!!


Συνεχίζονται τα προβλήματα στη διεξαγωγή των δρομολογίων από το σταθμό των ΚΤΕΛ στον Κηφισό, ο οποίος παραμένει αποκλεισμένος από τους οδηγούς των λεωφορείων που πραγματοποιούν σήμερα 24ωρη απεργία.
Εδώ και λίγη ώρα, ωστόσο, οι επιβάτες κάποιων δρομολογίων εξυπηρετούνται από λεωφορεία που βρίσκονται εκτός του σταθμού. Οι ταξιδιώτες επιβιβάζονται στα λεωφορεία αυτά παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.



Εν τω μεταξύ, γύρω στις 11 το πρωί επικράτησε ένταση στο σταθμό μεταξύ οδηγών και ιδιοκτητών καθώς επιχειρήθηκε να αναχωρήσουν δύο δρομολόγια για Πελοπόννησο, από την πίσω πύλη του σταθμού. Οι οδηγοί αντέδρασαν και απέτρεψαν την αναχώρησή τους.


Χωρίς προβλήματα διεξάγονται, πάντως, τα δρομολόγια από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων. Σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έκλεισε καθόλου ο σταθμός ούτε σημειωθήκαν επεισόδια.


«Στο σταθμό Λιοσίων δεν υπάρχει πρόβλημα και ο κόσμος μπορεί να ταξιδέψει χωρίς το παραμικρό εμπόδιο. Υπάρχει προσέλευση επιβατών που εξυπηρετείται από το πρωί» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ευρυτανίας, Σπύρος Σταμούλης.


Από το πρωί έως και αυτήν την στιγμή η κατάσταση είναι ήρεμη, ενώ ελάχιστες αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν διακριτικά στην είσοδο των ΚΤΕΛ.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
12-4-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουνε οι εξουσιαστές ,τι ζώα έχουνε από κάτω.Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ρε μπραβο θα κερδισετε πολλα ετσι ο κοσμος θελει να παει σπιτι του να δει την οικογενεια του κ εσεις μαλακιζεστε αρε ελλαδισταν

Ανώνυμος είπε...

Και τι θες να κάνουν βρε ανόητε 8:27; Να δουλεύουνε χωρίς να τα βγάζουν πέρα οικονομικά;

Καλά κάνουν και απεργούν.