Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ – ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΣΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο Δ.ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ!!!


- Η ομάδα των αντιεξουσιαστών έκανε πορεία από το Α' Νεκροταφείο στο Σύνταγμα 
- Βρήκαν μπροστά τους τον αστυνομικό της τροχαίας και του επιτέθηκαν 
- Του έσκισαν το πουκάμισο και πήραν τη θήκη με το όπλο
Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 15:50 και αφού είχε ολοκληρωθεί η πολιτική κηδεία του 77χρονου Δημήτρη Χριστούλα που την Τετάρτη είχε βάλει τέλος στη ζωή του στην πλατεία Συντάγματος.



Μια μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών που είχαν πάει στη κηδεία μετά το τέλος της αποφάσισαν να κάνουν πορεία στο σημείο όπου αυτοκτόνησε ο 77χρονος φαρμακοποιός. 
Στην διάρκεια της πορείας σε κάποιο σημείο του δρόμου βρήκαν μπροστά τους έναν αστυνομικό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της τροχαίας. Τότε οι αντιεξουσιαστές του επιτέθηκαν και αφού του έσκισαν το πουκάμισο κατάφεραν να του βγάλουν τη θήκη με το όπλο του.
Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Συντάγματος και κρέμασαν στο δέντρο την θήκη του όπλου και το πουκάμισο του αστυνομικού ενώ μέχρι στιγμής το όπλο δεν έχει βρεθεί. newsit.gr
ΠΡΕΖΑ TV
7-4-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η βία της αστυνομίας είναι μετράει πολλά πολλά θύματα.....μπορεί να ήτανε ένας που δεν είχε σχέση με όλη αυτή την βία των δικών του,αλλά αν δεν ξεκαθαρίσουν το σώμα τους από όλους τους εγκληματίες που υπάρχουν στο σώμα τους,ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ .Αν ο κάθε ψυχασθενής ,φασίστας και τυφλό όργανο των μαφιόζων πολιτικών,πάει στην αστυνομία,΄πρέπει να τα περιμένει αυτά....Αν δεν υπάρχει δικαιοσύνη,η βία θα κυριαρχήσει

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημήτρης ο Χριστούλας με την πολιτική του πράξη υπέδειξε όχι μόνο τους προδότες αλλά και τον τρόπο, και τον …τόπο απονομής της δικαιοσύνης.
Πότισε με το ίδιο του το αίμα τις ρίζες του δέντρου που θα δεχτεί το… απότομο βάρος αυτών που υπέγραψαν την προδοσία της Ελλάδας.
Εκεί, απέναντι από την Βουλή...

Ανώνυμος είπε...

ποια τροχαια? ποιος σας τα ειπε αυτα?

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΜΑΛΑΚΑΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ?ΡΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΛΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ.ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΥΠΟΥΛΑ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

7:24 είσαι ωραία ρε ασπόνδυλο.Δεν ήταν τροχαίος αλλά ειδικός φρουρός που χλεύασε την πορεία. Καλη βάρδια.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

18 χρόνος χαροπαλεύει στο νοσοκομείο από χτυπήματα μπάτσων.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ,ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΗΡΩΙΚΗ ΧΕΣΤΡΑ (ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΓΚΙΟΛΙΑ),ΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΗΠΕΙΡΟΣ ΤΙΒΙ,ΚΛΠ...ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ.

παντως σημερα, τσακισε εναν απο σας χαζουλη - και πού να ξερες μαλακα, πόσοι θα ακολουθησουν....

ΜΕ ΤΟ ΞΥΛΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ

αποκλειεται να αλλαξετε χαρακτηρα, αλλα τουλαχιστον θα παρετε την μπουλαρα και θα αφησετε την χωρα ΜΑΣ να προκοψει - αρκετα τη ρημαξατε τοσα χρονια

ΥΓ. ε οχι και να στεναχωρηθω για το σκατοβυσμα της ΝΔ που μπηκε στο Δημοσιο εκτος ΑΣΕΠ, "εκπαιδευτηκε" 4 μηνες και τσεπωνει το διχιλιαρο καθε μηνα... που κανει τα στραβα ματια στους "επιορκους" συναδελφους του και μετα κανει χειρονομιες στους περαστικους... που αντι να πιασει κανεναν κλεφτη (δεν το ξερες? γι αυτο τσεπωνει το διχιλιαρο καθε μηνα, οχι επειδη εχει ωραιο κουρεμα στην κάρα του!) αυτος φοβεριζει τους πολιτες που τον πληρωνουν...

αθωος και παπαριες

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΝΑΡΧΟΜΑΣΤΟΥΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ..ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΕΝΑΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ.ΓΙΑΤΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ.ΝΑΙ ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΑΙ..ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΛΕΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ. ΒΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΣΑΣ.ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΤΗΝΗ

Ανώνυμος είπε...

σε καταλαβαινω 8.20μμ... ξερεις πως ερχεται και η ωρα σου και εχεις νευρακια

ρε μαλακες πηρατε θεση εναντιον του απλου κοσμου - τί περιμενετε? ροδοπεταλα?

ΥΓ. αντε, μη κλαις - πες μας οτι εισαι ο 8.20μμ απο το prezatv και εμεις θα σου βαλουμε σως να γλιστραει.... ομορφαααααντρα μου!!!

Ανώνυμος είπε...

OΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι τοσο φασισμος ρε αναρχοαριστεριστες το δικιο σας χανετε απλα. Χτυπήσατε εναν Αστυνομικο των 700 € 30 ετών πω πω κατορθωμα πραγματικα το ριξατε το συστημα

Ανώνυμος είπε...

Mερικές σημαντικές λεπτομέρειες:

Tο ασπόνδυλο μπάτσος ήρθε μέρα μεσημέρι κουκουλωμένος μέχρι τη μύτη, φορώντας πολιτικά πάνω από τη στολή. Σε κάποια στιγμή μαζί με ακόμα έναν μπάτσο πήγαν να επιτεθούν σε έναν μικροπωλητή και τότε τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος.
Μάλιστα επάνω του ο κόσμος βρήκε και ένα μαχαίρι....μάλλον πρόκειται για στάνταρ εξοπλισμό της αστυνομίας ....

Aν κρίνουμε και από τη κόμμωση, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μάλλον πρόκειται για κλασική περίπτωση μπάτσου θαυμαστή του Μιχαλολιάκου που ήρθε να κάνει το μάγκα στη κηδεία του αγωνιστή.

Και λίγες έφαγε

Ανώνυμος είπε...

Δεν είμαι υπερ των αντιποίνων αλλά εδώ τα γεγονότα που περιγράφηκαν σε όλα τα site αλλά και οι φωτογραφίες που τα συνοδεύουν μου θυμίζουν μυστικό αστυνομικό εντεταλμένο να δημιουργήσει με την πρώτη ευκαιρία επεισόδια. Νομίζω ότι δικαίως τις "έφαγε" και να ναι και ευχαριστημένος που βρ΄θηκαν μόνο τα ρούχα του κρεμασμένα.....και όχι και ο ίδιος!!!!

Ανώνυμος είπε...

γιατι τοσο φασισμος ρε κουκουλοφοροι , η κωμμωση του λεει δεν μας αρεσε ο αλλος μαλλον ηταν με Μιχαλολιακο απλα τραγικοι. Εγω θα σας εθετα ενα ερωτημα γιατι ξαφνικα η ανυπαρκτη Χ.Α. εχει ποσοστα 5-7% τι λυση μπορει να δωσει τι περιμενει ο κοσμος απο αυτην; να τον σωσει; φυσικά και όχι! απλα η ατζεντα της περιλαμβάνει 2 ζητηματα και μονο, που ο πολυς κοσμος τα θεωρει σοβαρά 1) Λαθρομεταναστευση και 2) κουκουλοφοροι αναρχομπαχαλακηδες ,σε αυτα στηρίζεται αν λυθουν αυτά ουτε την ψήφο τους δεν θα βρούν!!!!! Οποτε καταλαβαινετε οτι η φασιστική σας νοοτροπία μονο ψηφους τους δίνει (στο τελος θα τους κανετε και ηρωες αν δεν τους εχετε κανει ηδη). Τέλος αυτες οι συμπεριφορες σε ηπειρος TV κλπ πραγματικά εχουν βγεί απο τα καταστοιχα του Χιτλερ ο οποιος θα σας ζηλευε αυτην την ωρα γιατι ουτε ο ιδιος δεν θα τολμο΄υσε τοση ωμότητα αφου και τα εγκληματα του φροντιζε να τα κανει στο πλαισιο μιας καποιας προπαγανδας!!!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ κλαμα οι μπαστοι, τι εγεινε ρε μαγκες που χτυπάτε μικρα παιδία και γυναικές φάγατε μια φάπα και κλάσατε μέντες?

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ειναι παιδια. Σημερα γουρουνι, αυριο μπεικον. Το να κανεις επιθεσεις στου φρουρους του καθεστωτος ειναι πολεμος, δεν ειναι φασισμος.

Εχουμε πολεμο, μη το γελας μωρο μου.....

Ανώνυμος είπε...

Τυχεροι θα ειστε αν δεν αρχισουν να σας θεριζουν με τα καλσνικοφ για να μπουν στην βουλη. Οπως ειπε και ο κυρ Δημητρης "...χωρις αυτο να σημαινει οτι αν ενας ελληνας επιανε το καλσνικοφ δεν θα ημουν ο δευτερος"

Αρχισατε να το πιανετε σιγα σιγα το νοημα μπατσοι, η θα πρεπει ο λαος να βαψει τα χερια του με το αιμα σας? Ευχομαι να συνελθετε γρηγορα για το καλο ολων μας....