Σάββατο, Απριλίου 07, 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ





ΠΡΕΖΑ TV
7-4-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΡΧΟΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΑΣ.Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ..ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΤΗΝΗ

Ανώνυμος είπε...

8:12 Που σε ρε συνάδελφε γιατί χτυπήσατε τον φωτορεπόρτερ και τον δημοσιογράφο;

Ανώνυμος είπε...

Βία στη βία της εξουσίας. Να μάθουν οι μπάτσοι να ρίχνουν χημικά και να δέρνουν όσους πάνε να τιμήσουν νεκρούς. Το ξύλο που έφαγαν οι μαθητές, οι ηλικιωμένοι και οι μετανάστες δεν είναι φασιστικό; Όσοι χτυπήθηκαν ανάιτια από τα ζόμπι, δεν είχαν ψυχή; Φασίστες στις τρύπες σας.

Ανώνυμος είπε...

οτανν ξεχειλιζει το καζανι της οργης η μπαλα παιρνει αυτους που ειναι στην πρωτη γραμμη. απο τη μια ο λαος(ανεξαρτητως των πιστευω του) και απο την αλλη το κρατος-οχι βεβαια οι υπουργοβουλευτες του αλλα οι πραιτωριανοι του. δυστυχως απο τη μερια τους οι μπατσοι θα τη φανε πρωτοι! λογικο, γιατι πληρωνονται να φυλασσουν τα "αφεντικα" τους.
Αν τελευταια στιγμη μετανοησουν, παρουν το μερος του λαου και κανουν ολοι μαζι γιουργια στον "Οικο Ανοχης" ( Βουλη), τοτε θα δοξαστουν!
Διαφορετικα μαζι με τα αφεντικα τους θα κρεμαστουν!

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ ΑΝΕΚΠAIΔΕΥΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΠΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΦΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΦΑΣΙΣΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΔΟΝΗ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΕ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ...

Ανώνυμος είπε...

O 8:12 ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΓΝΟΕΙΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Προς γνωση ολων εδω μεσα τα σχολια περι φασιστων αφορουν φυσικα τους κουκουλοφορους! Δεν βρεχει μαλακες σας φτυνουν .

Ανώνυμος είπε...

8.12 Λες "Η ΓΕΝΙΚΕΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ..ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ..ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΤΗΝΗ"

Γενικευεις λεγοντας οτι ολοι οι αναρχικοι ειναι βρωμερα και μπασταρδα κτηνη, και μετα λες οτι "ο λαος θα σας τσακισει".

Και ολα αυτα την ιδια στιγμη που κραζεις τις γενικευσεις και την βια. Εισαι τελειως ανικανος να παρατηρησεις τον εαυτο σου? ΝΑ αναλυσεις τις πραξεις σου και τις σκεψεις σου? Να σκεφτεις πριν μιλησεις?

Ειναι σαν να λες σε καποιον "θα σε γαμησω πουστη", "θα σε σκοτωσω δολοφονε", "θα σε κλεψω κλεφτη", "θα σε σακατεψω βιαιε ανθρωπε" και ουτε καθ εξης. Σαν τον Τζωρτζ Μπους που εκανε πολεμο για την Ειρηνη! Σαν να γαμας για να υπερασπιστεις την παρθενια σου ενα πραγμα.

Με πιανεις? Δεν ξερω ποσο πιο λιανα να στο κανω.

Οσο για το οτι ειναι γενικευση συμφωνω. Επεισης παραδεχομαι οτι γνωρισει ειδικους φρουρους που ηταν και γαμω τα παιδια. Καμια σχεση με κωλομπατσους. Θα ημουν αντιθετος στην τυφλη δολοφονια του μπατσου που τις εφαγε, αλλα δεν ειμαι καθολου αντιθετος στις ψιλες που εφαγε. Γιατι μη λεμε χαζα, ψιλες εφαγε. Θα μπορουσαν να του ειχαν μαλακωσει τα κοκκαλα αμα ηθελαν. Ακομα και καλο παλικαρι να ηταν ο μπατσος σας αυτους που γνωρισα (γεια σου Παναγιωτη και Χαρη οπου και αν ειστε), παλι συμφωνω με την πραξη.

Γιατι πολυ απλα, αυτο που ενοουσε ο καλιτεχνης ειναι: Η σταματατε να υπακουτε εντολες του καθεστωτος, η θα σας παρουμε παραμαζωμα χωρις πολλες ερωτησεις.

Και αυτο το μυνημα ειναι πολυ πιο σημαντικο απο τη σπασμενη μυτουλα του συναδελφου σου.
Αυτο να εχετε στο μυαλο σας μπατσοι

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΜΠΕΙΚΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

8.31 Που τους ειδες τους κουκουλοφορους εσυ παρανοικε? Κανεις δεν φορουσε κουκουλα. Αλλα αν εχεις καψει το μυαλο σου με αμφεταμινες και εχουν θολωσει τα στεροιδη τον εγκεφαλο σου, ειναι φυσικο να πετας μαλακιες.

http://www.medinfo.gr/?cat_id=453
Καλη αναρωση

Ανώνυμος είπε...

OK...KAΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ !
ΝΑ ΣΑς ΔΩ ΡΕ ΧΩΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ !
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ..ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥς ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥς...ΕΑΝ ΒΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΔΙΚΗ ΣΑς ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΟ ΣΑς ΤΟ ΑΙΣΧΟς !
ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΙΑΝΕΙ ΟΣΑΚΚΟς ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ PC..ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΑ ΣΑς !

Ανώνυμος είπε...

2.22 Οι μεταναστες που κολανε τωρα με τους κολομπατσους? Για τους μεταναστες απελαση, και για τους μπατσους το ιδιο!

Και οι περισσοτεροι δενν παραπονιουνται επειδη δεν θελουν αστυνομια. Παραπονιουνται επειδη εχουμε πουλημενα βολεμμενα ψυχοπαθη καθαρματα και οχι αστυνομια.

Πως διαστρεβλωνεις την πραγματικοτητα ετσι? Ντροπη σου αν το κανεις επιτειδες, και κριμα για σενα αν σου βγαινουν αυθορμητα.