Τετάρτη, Μαΐου 30, 2012

ΚΙΛΚΙΣ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΑΝ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ-ΦΩΤΟ ΣΟΚ

http://www.zoosos.gr/article/1920/kilkis-sugedrosan-ta-ptomata-ton-zoon-exo-apo-demarheio
Οι φόλες αποδεκάτισαν χθες τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στην πόλη του Κιλκίς γι’ αυτό και εξαγριωμένοι οι φιλόζωοι μαζεύτηκαν σήμερα έξω από το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν για τα δέκα ζώα, που χάθηκαν, μέσα σε μερικές ώρες.
Τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς είχαν μεταφέρει τα πτώματα των σκυλιών και των γατιών, και τα είχαν εναποθέσει στα σκαλοπάτια στην είσοδο του κτιρίου για να τα δει ο κόσμος και να αντιληφθεί και το μέγεθος τους εγκλήματος και την κατάντια της κοινωνίας μας.



Είναι σοκαριστικό το θέαμα των κοκαλιασμένων από την νεκρική ακαμψία ζώων, που είναι γεμάτα αίματα και σωματικά ύγρα από την προσπάθεια, την οποία καταβάλουν την ύσταση στιγμή, ώστε να αποβάλλουν το δηλητήριο, αλλά πρέπει να δείτε αυτό το βίντεο για να καταλάβετε την οργή και τον πόνο των ανθρώπων, οι οποίοι τα νοιάζονται, τα αγαπούν και ξοδεύουν τα λεφτά τους γι' αυτά.


Και τα δέκα σκυλιά, που χάθηκαν ήταν στειρωμένα, και φροντίζονταν από τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς και τους κατοίκους των περιοχών, όπου ζούσαν.
ΠΡΕΖΑ TV
30-5-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι φόλες αποδεκάτισαν χθες τον πληθυσμό των αδέσποτων ζώων στην πόλη .... δηλαδη ρε Πρεζα ο πληθυσμος των αδεσποτων σε ολο το κιλκις ηταν πανω κατω 10 ζωα (σκυλια και γατια) ολα κιολα?

Ανώνυμος είπε...

8:17 ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ?

Ανώνυμος είπε...

ακριβως βλακα οπως και εσυ γαμουσες την γυναικα σου πριν την παντρευτεις η γαμας την γκομενα σου at present time! εκτος αν τις πληρωνεις για να σου κατσουν φυσικα! καταλαβες βλακα!