Σάββατο, Μαΐου 12, 2012

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ


Από χρόνια πολλοί φώναζαν πως το “τρωκτικό” όπως και η συνέχειά του το “τρομακτικό” είναι blog που ελέγχονται από ακροδεξιούς και ναζί.
Από την ημέρα που η Νατάσα Μποφίλιου έκανε αυτό που έπρεπε να κάνουν όλοι όσοι σέβονται την αξιοπρέπεια τους, τα διάφορα blog των ακροδεξιών και των ναζί που παριστάνουν τα ειδησεογραφικά, έχουν σκυλιάσει. Πλέον οι ύβρεις έγιναν απειλές από “αναγνώστες”(δηλαδή διάφορους ναζί μαχαιροβγάλτες). Αξιοπρόσεκτο είναι πως σπέρνεται το μίσος ενάντια σε όποιον αρθρώνει λόγο ενάντια στους ναζί και τη συμμορία τους.



Τα συγκεκριμένα λαϊκιστικά blog δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να προωθούν τη κουλτούρα του lifestyle  κερδίζοντας “κλικ”, παριστάνοντας ότι ενημερώνουν και αναδεικνύουν φασιστικές και ναζιστικές απόψεις με τη μορφή “επιστολών” από “αναγνώστες”. Φυσικά τα “αδέσμευτα και έγκυρα blog” έχουν από πίσω τους συμφέροντα εκδοτών ή εφοπλιστών που τα χρηματοδοτούν όπως αποκαλύφτηκε με την υπόθεση της δολοφονίας Γκόλια.


Φυσικά για μια ακόμα φορά -όπως φαίνεται στο printscreen που ακολουθεί- όσοι απειλούν η βρίζουν δεν γράφουν στην ελληνική γλώσσα, αναδεικνύοντας πόσο ελληνάρες είναι.
http://risinggalaxy.wordpress.com/2012/05/12/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%85%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B1/
ΠΡΕΖΑ TV
12-5-2012

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

katse re preza, to troktiko itan tou giolia etsi den einai? Me mperdeueis....

Ανώνυμος είπε...

re o giolias itan nazi den to ikseres??? siga siga bgenoyn ola sti fora. paterouli pateroyli poy eise na mas sosis apo toys nazi.

Ανώνυμος είπε...

Kala re,iparxei kosmos pou diavazei tromaktiko? Ena vromoblog pou kapileutike to onoma tou troktikou k apeilei magazatores pos ama den tou ta skasoun tha tous kraksei? (Mail anagnosti ftw).hahaha eiste aksiolupitoi re

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

Xrysh aygh , to potami den girizei piso

Ανώνυμος είπε...

malakies

Ανώνυμος είπε...

Έξω η συμμορία των χρυσαυγιτών! Τα είδατε τα γκάλοπ; Απογυμνώθηκαν κιόλας. Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τίποτα, αρκεί να τους αφήσει να εκδηλωθούν.

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΑ ΤΗΜΙ ΧΡΕΙΣΥ ΑΒΓΟΙ!!!

pipis

Ανώνυμος είπε...

ραι σοιναιληνα 2.31 τουλαχοιστων να γραδουμαι σοστα αιλινηκα. εμμα τοιμι χροισει αβγει

Ανώνυμος είπε...

Για τα αντίστοιχα αριστερά σχόλια που ανεβάζει το τρομακτικό τι λες πρέζα;

Ανώνυμος είπε...

Επειδή κάτι γελοίοι την προωθούν σε γελοία δήθεν φιλόμουσα σάιτ νομίζει πως κάτι είναι κι αυτή... με τη δήλωσή της έδειξε το ποιόν της... μακριά από τέτοιες!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΘΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΗ ........ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΈΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.......ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟ GREEKLISH....ΕΛΕΟΣ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

Έχουν αποθρασυνθει εντελώς τα φασισταρια και στο ξυπνήστε ρε!!!