Κυριακή, Μαΐου 06, 2012

ΔΙΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ


H πρώτη επίθεση σύμφωνα με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ  έγινε νωρίς το πρωί στο Περιστέρι λίγο μετά το άνοιγμα της κάλπης και στη συνέχεια τα μέλη της Χρυσής Αυγής έκαναν ντου στο 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης. Τι καταγγέλει στο Newsit μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας. 
Οπως δήλωσε στο Newsit  η υποψήφια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β΄Αθήνας Κατερίνα Πατρικίου η οποία είναι αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης της Χρυσής Αυγής στην Πετρούπολη "περίπου 40 άτομα, τα ίδια που έκαναν τα επεισόδια στο Περιστέρι, μπήκαν στο 1ο ΕΠΑΛ Πετρούπολης και επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ενώ μας απείλησαν πως το βράδυ θα γίνουν χειρότεροι τραμπουκισμοί". 



Tις φωτογραφίες απο την επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Πετρούπολη έστειλε στο Newsit η υποψήφια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στη Β΄Αθήνας Κατερίνα Πατρικίου:Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ "νωρίς το πρωί, ομάδα 30 μελών της ναζιστικής οργάνωσης εισέβαλλαν στο 6-8 Λύκειο Περιστερίου. Έκαναν πορεία μέσα στο εκλογικό κέντρο με επιθέσεις και προπηλακισμούς ενάντια στους εκπροσώπους των κομμάτων της Αριστεράς που βρίσκονταν καθώς και σε πολίτες που είχαν πάει για να ψηφίσουν.


Με εμετικά φασιστικά συνθήματα προειδοποιούσαν για το τι θα συμβεί στο μέλλον, απειλώντας την Αριστερά και όσους διαμαρτύρονταν για αυτή την πρωτοφανή προσπάθεια τρομοκράτησης του εκλογικού σώματος και παρέμβασης στην εκλογική διαδικασία. Μετά τις έντονες αποδοκιμασίες αποχώρησαν δηλώνοντας σαφώς ότι θα συνεχίσουν τέτοιες επιθέσεις όλη μέρα και ειδικότερα ότι θα μεταβούν στην Πετρούπολη με στόχο την καταστροφή του εκλογικού κέντρου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Οι υμνητές του Χίτλερ, που φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο με επιθέσεις ενάντια σε όσους αγωνίζονται και όχι στα κόμματα του μνημονίου, χωρίς καμία περιστολή αποκάλυψαν ότι με τάγματα εφόδου θα παραχαράξουν την ίδια την εκλογική διαδικασία.


Οργή προκαλεί η απάθεια της αστυνομίας, που στάθηκε απαθής μπροστά στα γεγονότα, παρότι ο ρόλος της είναι η διασφάλιση της ομαλής εκλογικής διαδικασίας. Επίσης, κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, συναντήθηκε με τον ίδιο τον διευθυντή του Β΄Α.Τ. Περιστερίου για να περιγράψει ότι διαδραματίστηκε καθώς και τις προθέσεις τους. Ωστόσο και εκεί η απόκριση ήταν μια αδιάφορη δήλωση ότι θα ενημερωθούν οι αρμόδιοι.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει στον ελληνικό λαό τόσο τη στάση της Χρυσής Αυγής όσο και την ανοχή της από το κράτος. Τις στιγμές αυτές απεργάζονται νέες φασιστικές επιδρομές, για να τρομοκρατήσουν και να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα. Οφείλουμε όλοι να είμαστε σε επαγρύπνηση ώστε να μη ζήσει ποτέ ξανά αυτός ο τόπος τη φρίκη του φασισμού και του ναζισμού. Μαζικά ο ελληνικός λαός να υπερασπιστεί τα δημοκρατικά δικαιώματά του". 
NEWSIT.GR
ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2012

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΌ ΨΗΦΊΖΟΥΜΕ ΣΕΜΕΡΑ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΆΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΉ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΒΓΗΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

κυριου Ζαχου μπορει να τους κλασητε μια μαντρα αρχιδια...

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό όπου τους πετυχαίνουμε πάντα τους γαμάμε τους ναζί ουγκ, ουγκ .Αντιφ

Ανώνυμος είπε...

Το γαμήσι αρχίζει την Δευτέρα. Παρακαλούνται οι αναρχοφασίστες και λοιποί Εθνοπροδότες, να αφοδεύσεων και να πλύνουν τα κωλοτρυπίδια τους.
Η καθαριότητα και εχεμύθεια θα είναι δεδομένη.


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

4:38 μμ

δηλαδη αυτη ειναι επισημη ανακοινωση του Λαικου Συνδεσμου?

να κανουμε μηνυση στον Νικο Μιχαλολιακο?

- αν και μαλλον δεν θα χρειαστει δεδομενου πως απο Δευτερα θα ειναι εκτος νομου και θα συλληφθουν ολοι τους (οσοι δεν εχουν ηδη συλληφθει για δολοφονιες, ληστειες, μαχαιρωματα, βομβες κτλ κτλ)

Ανώνυμος είπε...

5:25 Ο κ. Μιχαλολιάκος με παρακάλεσε να σου πω , να κάνεις λεύκανση και αποτρίχωση στο κωλοτρυπίδι σου και σε παρακαλεί να μην χρησιμοποιήσεις βαζελίνη γιατί βγάζει εξανθήματα στον πούτσο του, μου είπε επίσης να σου πω, ότι θα είναι ευγενικός και τρυφερός μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ

Ανώνυμος είπε...

θα αναφερθούν και από το ΚΚΕ για φύλακα η ΧΡΥΣΑΒΓΗΤΕΣ δολοφονοι. με αυτα που κάνουν....

Ανώνυμος είπε...

5.52 σε παρακαλω πες του Μιχαλολιακου πως θα μπει στην πτερυγα των αλλοδαπων, οι οποιοι θα τον μετονομασουν σε Λόλα Γκιουζελ Χανουμ

οσο για σενα, θα φροντισω προσωπικα (ναι, βυσμα λεγεται) να σε διορισουμε αμισθο σιτιστη σε ξενωνα προσφυγων, οπου θα μπορεις να προσφερεις και αλλες υπηρεσιες (τί εκανες στου Μιχαλολιακου το μπουρδελο? ε το ιδιο θα κανεις αλλα δεν θα πληρωνεσαι)