Κυριακή, Μαΐου 06, 2012

ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ!!


<<Δεν είναι δυνατόν, μαθητές που δίνουν πανελλήνιες να τα βάζουν στις εφορευτικές επιτροπές>>, καταγγέλλει στο LamiaReport , γονέας από τη Λαμία...
Χωρίς να έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε στις 07:00΄ το πρωί και συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία στη Φθιώτιδα και σε ολόκληρη τη Στερεά Ελλάδα.
Σε πολλές περιπτώσεις όπως συμβαίνει συνήθως δεν παρουσιάστηκαν κάποια μέλη της εφορευτικής επιτροπής, ωστόσο η διαδικασία ξεκίνησε κανονικά με ένα η δύο μέλη.



Στο 147ο εκλογικό τμήμα της Λαμίας (8ο Δημοτικό στα Καλύβια), η δικαστική αντιπρόσωπος πήγε στην ώρα της, αλλά δεν υπήρχε κανένα μέλος της εφορευτικής επιτροπής.
Αμέσως ενημερώθηκε το πρωτοδικείο και η αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε και σε λίγη ώρα βρέθηκαν ένα ή δύο μέλη της εφορευτικής επιτροπής και μεταφέρθηκαν άμεσα στο εκλογικό τμήμα, όπου ξεκίνησε η διαδικασία.


Βέβαια όπως κάθε φορά στις εκλογές υπάρχουν αρκετές απουσίες μελών εφορευτικών επιτροπών, ωστόσο η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά μέχρι αυτή την ώρα χωρίς να αναφερθούν περαιτέρω προβλήματα.


Εν τω μεταξύ όπως κατήγγειλε γονέας στο LamiaReport, διόρισαν μέλη εφορευτικών επιτροπών, μαθητές της 3ης Λυκείου που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για τις υποχρεώσεις που έχουν τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις, αλλά και την απειρία από την όλη διαδικασία αφού ψηφίζουν για πρώτη φορά.
http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=50746:2012-05-06-09-55-14&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=3
ΠΡΕΖΑ TV
6-5-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: