Τρίτη, Μαΐου 15, 2012

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ – ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Με επίσημη ανακοίνωσή της η Προεδρία της Δημοκρατίας επιβεβαιώνει ότι κατά την κατ' ιδίαν συνάντηση του Κ. Παπούλια με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στις 13 Μαΐου, ο κ. Καμμένος έδωσε στον Πρόεδρο κείμενο που περιείχε διάφορα σενάρια για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Η ανακοίνωση της Προεδρίας έχει ως εξής:

Στις 13.5.2012 στην κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ο κ. Καμμένος έδωσε στον κ. Παπούλια ένα κείμενο με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων το οποίο περιείχε διάφορα σενάρια για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Με παράκληση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, το κείμενο αυτό κοινοποιήθηκε στους υπόλοιπους αρχηγούς κομμάτων.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
ΠΡΕΖΑ TV
15-5-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παράξενα παιχνίδια παίζει η προεδρία της δημοκρατίας διακινώντας ανυπόγραφα κείμενα.
Αρχικά κυκλοφόρησε ένα άκρως καταστροφολογικό,για την οιkονομία της χώρας, ανυπόγραφο έγγραφο ,το οποίο το απέδωσε στον Παπαδήμο.
Στη συνέχεια κυκλοφόρησε έτερο ανυπόγραφο κείμενο αποδίδοντάς το αυτή τη φορά στον Καμένο.
Ακόμη και ο πορτιέρης του προεδρικού μεγάρου γνωρίζει ότι η προεδρία της ελληνικής δημοκρατίας τηρεί πρωτοκολλο εισερχομένων -εξερχομένων εγγράφων.Κανένα έγγραφο δεν παίρνει πρωτόκολλο εάν δεν φέρει υπογραφή και εάν δεν το καταθέσει ή ο ίδιος ο υπογράφων ιδιοχείρως ή τρίτο πρόσωπο με εξουσιοδότηση.
Τι συνέβη λοιπόν και τις τελευταίες ημέρες "βρέχει" ανυπόγραφα κείμενα διακινούμενα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Εδώ ίσως οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές θα έπρεπε να διερευνήσουν το θέμα ,πέραν βέβαια από την αυτονόητη υποχρέωση του ίδιου του προέδρου να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό λαό για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων ,που ενήργησε από βαρειά αμέλεια.
Η υποχρέωση του προεδρου της δημοκρατίας να διερευνήσει τη δυνατότητα σχηματισμού οικουμενικής κυβέρνησης δεν περιλαμβάνει σε καμμιά περίπτωση,ούτε τη διασαπορά ψευδών ειδήσεων μέσω ανυπόγραφων κειμένων,ούτε τους εκβιασμούς για πτώχευση της χώρας υπό τον μανδυα ασφαλών πληροφοριών,που ο πρόεδρος εκμαίευσε από ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ συνομιλίες με ευρωπαίους και ντόπιους οικονομικούς και πολιτικούς παράγοντες.
Η προσωπική ιδεολογία και τα προσωπικά πιστεύω του κ.Παπούλια δεν είναι δυνατό να γίνονται μοχλοί για εκβιαστικές συναινέσεις σε πολιτικές,΄που φέρουν την νωπή αποδοκιμασία του ελληνικού λαού,έτσι όπως εκφράστηκε στις προσφατες εκλογές,όπου τα αντιμνημονιακά κόμματα συγκέντρωσαν τη προτίμηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ψηφοφόρων ,ενώ τα φιλομνημονιακά καταβαραθρώθηκαν.
Ο σεβασμός του εκλογικού αποτελέσματος είναι από τις ύψιστες υποχρεώσεις του προέδρου της Δημοκρατίας και κάθε προσπάθεια παραχάραξής του,στο όνομα της ευρωζώνης ή των αγορών,αποτελεί ευθεία και καταφωρη συνταγματική εκτροπή.

Ανώνυμος είπε...

Ξαφνικά απέκτησε κύρος αδιαφιλονίκητο η ακριβοπληρωμένη γλάστρα της Ηρώδου του Αττικού;
Τόσο αφελής πια αυτός ο Καμμένος που ζήτησε από τον "Πρόεδρο" και τη διανομή του ανυπόγραφου εγγράφου με εξόφθαλμα αλλαζονικές απαιτήσεις στα υπόλοιπα κόμματα; Είναι τόσο μικρόνοος ο Καμμένος;

Ανώνυμος είπε...

Να σου θυμίσω πρέζα πως προεκλογικά πρωτοστάτησες στην λασπολογία κατά του Καμμένου. Τουτέστιν βοήθησες το σταμάτημα ροής ψηφοφόρων από την ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή το ΣΥΡΙΖΑ να είναι δεύτερο μετά την Νέα Δημοκρατία και να μην έχουμε αριστερή κυβέρνηση. Πράγμα βέβαια που έκαναν και οι τηλεοπτικοί προδότες. Δεν λέω βέβαια πως ευθύνεσαι αποκλειστικά, αλλά συνέβαλες από την δική σου σκοπιά σου για αυτό.
Καλά κάνεις και δημοσιεύεις τους ισχυρισμούς της προεδρίας της Δημοκρατίας, έχεις την υποχρέωση όμως να δημοσιεύσεις και την απάντηση του Καμμένου, ο οποίος μιλάει για πλαστογραφία. Δεν θα το κάνεις όμως, είμαι βέβαιος. Και εφώ είναι που ενεργείς ακόμα χειρότερα και από τα τιβι κάναλα.
Ο δεξιός που στράφηκε στους ανεξάρτητους ΈΛληνες, δεν πρέπει, για το καλό της κοινωνίας μας και της πατρίδας μας, να γυρίσει στην ΝΔ, ούτε βέβαια να πάει και στην Χρυσή Αυγή.
Και ένα τελευταίο, ίσως το πιο σημαντικό. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, λασπη πέφτει από παντού στις αντιμνημονιακές δυνάμεις. Το ζήτημα είναι να βρεθεί η χώρα μετά τις εκλογές του Ιουλίου υπό αριστερή κυβέρνηση. Αυτό όμως δεν θα γίνει με την λασπολογία και συκοφάντηση αντιμνημονιακών χώρων έστω και εάν πρόκειται για αντιμνημονιακές δυνάμεις της δεξιάς.
ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ MEGA, TOY SKAI ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΩΝ.
Εκτός εάν τα λεφτά είναι πολλά και έχεις μπει ήδη σε τέτοιου είδους λογικές.

Ανώνυμος είπε...

Λιμπίστηκε ο Αντωνάκης το ποσοστό του Καμμένου και του κάνεις αβάντα του κολωτούμπα;