Σάββατο, Ιουνίου 02, 2012

Ξυλοδαρμος μεταναστη στη Πειραιως απο μηχανοκινητη πορεια της Χρυσης Αυγης

Μαζι με τους προσαχθεντες ηταν και η κορη του Μιχαλολιακου την οποια αφησαν ελευθερη!!!
Θύμα ξυλοδαρμού, μέσα σε κατάστημα στην οδό Πειραιώς, έπεσε αλλοδαπός από αγνώστους που του επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής.

Η αναίτια επίθεση σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Θράκης, λίγο πιο κάτω από την Χαμοστέρνας, μέσα σε ψητοπωλείο.

Οι άγνωστοι συμμετείχαν σε ομάδα περίπου 50 δικυκλιστών που έκαναν μηχανοκίνητη πορεία και οι οποίοι την ώρα της επίθεσης διέσχιζαν το σημείο εκείνο.
Newsroom ΔΟΛ
Πρεζα tv

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

διασταυρωστε τις πληροφοριες πρωτα..χιλιομετρα μακρια το περιστατικό απο την πορεια.πολυ πρεζα εκει περα. οκ θα βγει ο συριζα , μην σκατε τοσο πολυ.

Ανώνυμος είπε...

εγω ειδα οτι ηταν 47 δικυκλα και ενα τρικυκλο! Να τα λεμε ολα κε πρεζα!!

Ανώνυμος είπε...

ηρεμησε ρε μαλακοπρεζα ακους εκει ''μηχανοκινητη πορεια'',θα νομιζει κανεις οτι κατεβηκαν με τα παντσερ οχι με βεσπες.επιτελους πρεπει να σοβαρευτειτε σ'αυτο το θεατρο που συντηρειτε και σας συντηρει.Ειδικα εσυ που ασχολεισε με αυτου του ειδους τα θεματα ειπαμε να κοψεις την...πρωινη γιατι προκαλει παραισθησεις.

Ανώνυμος είπε...

Το παρακράτος της κοινοβουλευτικής δικτατοριας σε όλο του το μεγαλείο

Ανώνυμος είπε...

Γιατι ρε παλικαρακια?Τι σας φαινεται περιεργο,πρωτη φορα ακουτε για μηχανοκινητη πορεια?(δε μιλαω για τον πρεζα για αυτους που σχολιαζουν μιλαω)Απλα τα παιδια αφησανε τα ποδοσφαιρικα κασκολ σπιτι και πηραν τις ελληνικες σημαιες,η μηπως κανω λαθος?

71nasta είπε...

9:29 "τα παιδια" δολοφονουν ανανδρα και επιτιθενται με μεθοδους πολεμικες σε δυστυχεις φουκαραδες πεινασμενους και ταλαιπωρους ανθρωπους ...υπουλα και ανανδρα ..στο χωριο μας το χαμε και το χουμε ντροπη ...να ορμανε δεκα φανατικα κι αγραμματα χουλιγκανια με μαχαιρια πιστολια σιδηρογροθιες σε εναν κακομοιρη...εναν μαγκα μοναχο μ αρχιδια δεν ειδα ακομη...αϊντε γιατι μαγκια πουλατε αλλα και στη μαγκια κοτες ειστε ..δεκα δεκα σαν τους χιωτες αχαχαχα κοτες και μαλλον κρυφαδερφες ..γιατι συμφωνα με την ψυχολογικη επιστημη αυτο που μισεις περισσοτερο μαλλον σε διεγειρει σεξουαλικα και δεν το χεις αποδεχτει...

Ανώνυμος είπε...

O 9.29 ειμαι παλι.Ηθελα να διευκρινισω οτι δεν εχω καμια συμπαθεια σ'αυτα τα "παιδια",απλα μαλλον δεν βγηκε αρκετα ειρωνικο το πρωτο σχολιο μου.Αυτο που ηθελα απο την αρχη να τονισω ειναι οτι ειδικα οι Αθηναιοι δε με πειθουν οταν "εκπλησσονται", γιατι αυτες οι μηχανοκινητες πορειες υπαρχουν εδω και χρονια,απλα ειχαν κοκκινα,πρασινα η κιτρινα η δεν ξερω τι αλλο χρωμα κασκολ.Αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι αφησανε τα κασκολ και πηρανε τις σημαιες.

Ανώνυμος είπε...

Τους χρυσαυγίτες τους συνόδευαν στα 50 μέτρα περιπολικά και ΔΙΑΣ. Μαζί κάνουν τις επιθέσεις και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους οι αδελφές, μπροστά πάνε οι μαχαιροβγάλτες φασίστες χρυσάυγουλοι με πολιτικά και ακολουθούν για κάλυψη οι ένστολοι ομοιδεάτες τους