Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΕΣΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ…ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ…

Μετά τους φαρμακοποιούς τη σκυτάλη των κινητοποιήσεων παίρνουν οι προμηθευτές ιατρικού υλικού στο ΕΣΥ. Όπως ανακοίνωσαν οι εταιρίες – μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Προμηθευτών Ιατρικών Ειδών (ΠΑΣΥΠΙΕ), κατόπιν ομόφωνης απόφασης της γενικής συνέλευσής τους, από την ερχόμενη Τρίτη 5 Ιουνίου και… μέχρι νεοτέρας διακόπτουν τις παραδόσεις υγειονομικού υλικού, όπως γάζες, βαμβάκι, σύριγγες, γάντια, κα, στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω των υπέρογκων ποσών που τους οφείλονται. 


Τα νοσοκομεία - «πρωταθλητές» σε χρέη προς την ΠΕΣΥΠΙΕ  στα οποία θα κλείσει από το πρωί της Τρίτης η στρόφιγγα της τροφοδοσίας είναι ο Ευαγγελισμός, το «Γ. Γεννηματάς», το «Αττικόν», η «Σωτηρία» στην Αθήνα, το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. 

Για το θέμα των χρεών του ΕΣΥ ο Σύλλογος των Προμηθευτών απέστειλε και  επιστολή-έκκληση προς τον Πρωθυπουργό κ. Παναγιώτη Πικραμμένο και τους Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης, κκ. Χρήστο Κίττα και Χρήστο Γεραρή, επισημαίνοντας το εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη θεώρηση από το αρμόδιο τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου των σχετικών ενταλμάτων πληρωμής, αναφορικά με τις δαπάνες των Νοσοκομείων για Ιατροτεχνολογικό Υλικό, οι οποίες έπρεπε να εξοφληθούν σύμφωνα με τη διάταξη της παρ. 28 του αρ. 66 του ν.3984/2011.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην ακουτε τιποτα.Ολα ειναι μπλοφα.Να το ρισκαρουμε να ψηφισουμε συριζα και θα δειτε που θα συνεχισουν τις προμηθειες

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΠΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ

Ανώνυμος είπε...

Πορτογαλία: 1200 υπογραφές για τον ΣΥΡΙΖΑ!

zoom

Στην Πορτογαλία, 1200 προσωπικότητες από το χώρο των επιστημών, των γραμμάτων και των τεχνών, από συνδικαλιστικές οργανώσεις και κοινωνικά κινήματα, αλλά και βουλευτές και ευρωβουλευτές της Αριστεράς, συνυπογράφουν μέχρι στιγμής τη δημόσια έκκληση για την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και το σχηματισμό αριστερής αντιμνημονιακής κυβέρνησης στην Ελλάδα, με τον τίτλο: Η καρδιά των λαών της Ευρώπης χτυπά στην Ελλάδα.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από ακτιβιστές του Μπλόκο της Αριστεράς, αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Πορτογαλία, και πολύ γρήγορα απέκτησε πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες υποστήριξης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε εξέλιξη στην Ισπανία, τη Γαλλία και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σημειώνεται πως το κείμενο των υπογραφών έχει δημοσιευτεί στο site esquerda.net

μηπως και σας λεει κατι αυτο..δεν ειμαστε μονοι μας...