Παρασκευή, Ιουνίου 01, 2012

ΓΛΕΖΟΣ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ»



http://e-volos.gr/
ΠΡΕΖΑ TV
1-6-2012

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΓΛΕΖΟ

Ανώνυμος είπε...

αν δεν ηταν ανθρωποι σαν τον Γλεζο, εσυ ρε μπασταρδι της Γερμανιας τωρα δε θα ζουσες!

το 'πιασες γαμημενε? ε?

λιγο σεβασμο γαμω το μουνι της μανάρας σου, λιγο σεβασμο!

Ανώνυμος είπε...

O Γλεζος εχει το knowhow ρε.Ηταν αλβανοτσολιας επι χοτζα.
http://www.youtube.com/watch?v=xB1jHhU2OZQ

Ανώνυμος είπε...

και επι γερμανικης κατοχικης γαμαγε τη μανα σου πουστρακι γερμανοτσολια 12:57

Ανώνυμος είπε...

Αμα γαμαγε την μανα μου θα ημουνα διπλα του τωρα να τρωω.Μαλλον την δικια σου μανα γαμαγε αυτος η οι καποιοι του Συριζα την παιρνανε παρτουζα και γι αυτο γινεσαι νταβατζης τους μπας και φας κανα κοκκαλο.

HolyOutLaw είπε...

ενα δεν εχω καταλαβει γιατι αυτη η εχθρα για τις μαναδες!Ντροπη! Κυριε 10¨54 μιλας για σεβασμο!Δεν φτανει που απεκαλεσες τον 10¨05 παθητικα συνουσιασμενο πιανεις και την μανα του στο στομα σου! Αυτη τι σου φταει? Το ιδιο και ο 1¨41! Καραγκιοζηδες! Πληροφοριακα ουτε μαννα εχω,ουτε πατερα,ουτε αδελφια και ουτε γυναικα!Για οποιον θελει να ξεστομισει και κατι για το σχολειο μου! λοιπον ακουω!ειμαι ολος αυτια!

HolyOutLaw είπε...

κυριε πρεζα θα σου δωσω μια πληροφορια! τιποτα μα τιποτα στην φυση δεν ειναι απολυτο! εκτος απο ενα! Την απολυτο ΑΛΗΘΕΙΑ! Ποια ειναι αυτη? Αστο ειναι ψιλα γραμματα αυτα για σενα και πολλους αλλους! Εγω ειμαι απλως ενας bypasser και ανηκω σε αλλο club...! Αυτο το τιποτα δεν περναει απο φιλτραρισμα αλλαξετο ( λογω της σχετικοτητας που ανεφερα πριν) και φιλτραρε τουλαχιστον την ξεδιαντροπια της αισχρολογιας που επιτρεπεις να υπαρχει στο blog σου! Ξερεις αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας! Τουτεστην δεν μπορεις να κρυφτεις απο μενα! Τον bypasser! Απλα αμα δεν βρωμουσες δεν θα τα επετρεπες ολα αυτα (δηθεν τιποτα δεν περναει απο φιλτραρισμα!) Απλα γουσταρεις διοτι και εσυ το ιδιο εισαι! Your blog is full of shit and stinks lacking respect and morality! And is for stupid people,uneducated! Just primitimes!