Τετάρτη, Ιουλίου 11, 2012

ΠΕΡΙΕΡΓΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ" ΤΩΝ BLOGS TROMAKTIKO KAI SAROTIKO


ΤΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΎΤΗΚΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΙΝΗ.
-ΤΟ SAROTIKO ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "απειλή δολοφονίας για ξέπλυμα μαύρου χρήματος , εκβιασμούς επιχειρήσεων -εστιατορίων, beach bar, club, delivery κλπ"
Η είδηση που χαρακτηρίστηκε ως «βόμβα», ότι δηλαδή ιδιοκτήτης blog απειλεί τη ζωή δημοσιογράφου- μέλους της ΕΣΗΕΑ, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αστειότητες μεταξύ δύο αντιμαχόμενων blogs. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν για ασήμαντα πράγματα, ανάγοντάς τα σε σημαντικές υποθέσεις, πιστεύοντας πως όλοι ασχολούνται με αυτές.
Σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, ο δημοσιογράφος Τάσος Δούσης και ιθύνων νους του blog sarotiko έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία καταγγέλλει τον διευθυντή του tromaktiko Άγγελο Γκιώνη, για απειλή της ζωής του δημοσιογράφου και μέλους της ΕΣΗΕΑ Βασίλη Γραμμένου. Ο Βασίλης Γραμμένος είναι συνέταιρος του κ. Δούση στο sarotiko.
Η zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Δούση ο οποίος όμως δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του blog από το οποίο προέρχεται η απειλή, λέγοντάς μας να περιμένουμε δύο ημέρες μέχρι να κάνει ο ίδιος την αποκάλυψη σε έντυπο μέσο που διαθέτει. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι τις απειλές δέχεται ο κ. Γραμμένος, και όχι ο ίδιος. Βέβαια, δεν διευκρίνισε ότι την καταγγελία την έκανε ο ίδιος ο Τάσος Δούσης.
Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι δεν ήταν και πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί ότι ο Άγγελος Γκιώνης κρύβεται πίσω από το tromaktiko, αφού έχει κατοχυρώσει το blog στο όνομά του!
http://www.zougla.gr/media/article/ta-karagiozilikia-ton-blogers
ΠΡΕΖΑ TV
11-7-2012

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγόρια, κάτι δεν πάει καλά εδώ. Προσέξτε το εξής.Το τρομακτικο πήγε να κατοχυρώσει το www.tromaktiko.gr αλλά γρήγορα ξαναγύρισε στο tro-ma-ktiko.blogspot.com. Οταν το είδα, σκέφτηκα ότι το www.tromaktiko.gr το είχε προλάβει άλλος κι ο τρομακτικος δεν το'ξερε και την πάτησε. Οπότε...τώρα που είδα αυτό την αναδημοσίευση σκέφτομαι πως ίσως αυτή η λεπτομέρεια παίζει ρόλο και δεν είναι ο Γκιώνης που λέτε πίσω από το τρομακτικο. Αλήθεια ποιος είναι αυτός ο Γκιώνης; Γκουγκλαρα και μου'βγαλε υδραυλικά... Τέλος πάντων το λέω έτσι για την ιστορία. Ασχετη είμαι με όλους αλλά θα ήθελα να λέγεται η αλήθεια κι εσάς ειδικά σας εμπιστεύομαι κ είμαι σίγουρη δε θέλετε να γράφετε άτοπα. Κοιτάξτε το και πείτε μας. Μια φίλη από το τουιτερ.

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η υποθεση βρωμαει...νυχτα.Οπως νυχτα ή παρακρατος βρωμαγε και η δολοφονια του Σωκρατη.Το ψαχνουμε και θα σας πουμε.

Ανώνυμος είπε...

Απ οτι φαινεται ειναι οντως συνεχιστες του Γκιολια.

Αντε και ομοικαταληκτοι μπρε!

Ανώνυμος είπε...

Μπαταγκιώνης λέγεται απ οτι διάβασα αλλού κ όχι Γκιώνης και είναι διαφημιστης