Πέμπτη, Ιουλίου 12, 2012

ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ TROMAKTIKO ΚΑΙ ΤΑ MAIL ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...-ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-


αναδημοσιευση απο το Σαρωτικο.
Ο Βασίλης Γραμμένος κατέθεσε σήμερα μήνυση εναντίον των διαχειριστών του blog tro-ma-ktiko με φοβερά στοιχεία αδιάσειστα που έχουν σχέση με την ασφάλεια της ζωής του και την εκβίαση.
Ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε… στο δημοσιογράφο του Pressing. «Είναι θέμα χρόνου να βρεθεί ο διαχειριστής του blog tro-ma-ktiko. Κατέθεσα τα απειλητικά email, τα τηλέφωνα που δέχτηκα από τους φερόμενους ως διαχειριστές και περιμένω τις εξελίξεις. Ο ίδιος ο κ. Σφακιανάκης με διαβεβαίωσε ότι θα χειριστεί προσωπικά το θέμα και μου εγγυήθηκε ότι από σήμερα ξεκινάει ο εντοπισμός. Πιστεύω και στις δυνατότητες της ελληνικής αστυνομίας αλλά πάνω απ’ όλα έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Από σήμερα έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για να τελειώσουμε με τους αλήτες τους εκβιαστές και τους δολοφόνους του blog tro-ma-ktiko. Τώρα αυτοί δεν θα κοιμούνται ήσυχοι στα σπίτια τους.


ΠΡΕΖΑ TV ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
-Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑTI ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΕΙΛΙΤΙΚΟ MAIL ΠΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΣΤΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TRO-MA-KTIKO ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2012;ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΜΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ...ΕΛΑ ΜΩΡΕ...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
-ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ MAIL ΕΣΚΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤO VIMAONLINE ΚΑΙ ΣΤΟ SAROTIKO...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ.
-ΤΕΛΟΣ ΤΟ SAROTIKO/PRESSING ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ,ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ TRO-MA-KTIKO...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ...


ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ TRO-MA-KTIKO ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ NOODLE BAR ΟΤΙ ΖΗΤΑΓΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ... ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ... ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ BLOG.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ 
http://prezatv.blogspot.gr/2010/09/google-blog-tro-ma-ktiko-athensbarsgr.html
--ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΓΚΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΟΥ TROKTIKO,ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ.

ΤΟ ΠΡΕΖΑ TV ΖΗΤΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.


O ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΠΡΕΖΑ TV
12-7-2012
UPDATE:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ PRESSING ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ




ΚΑΝΤΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΝΕΑ ΚΑΡΤΕΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ισως το βγαλαν τωρα (το βημα κ το pressing ) για λογους επισκεψιμοτητας. Το κρατουσαν για τα "δύσκολα". Ποιος να διαβάσει δουση μες στο κατακαλόκαιρο??

ηλίας είπε...

Σας είχα για σοβαρούς... Γράφετε και υποστηρίξετε ότι βλακεία γράφει ο Δουσης για να πουλήσει τη φυλλαδα του; Δύσκολες εποχές για εκδότες... Κάντε και ένα Google Δουσης και δείτε ποιο είναι αυτό το καλό το παιδί...
http://skandaloblog.blogspot.gr/2012/02/blog-post_25.html