Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΕΤ


Την ανάκληση όλων των παρτίδων εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών «Λουτράκι Προβής» -που παρήχθησαν μετά την 17η Αυγούστου 2012- ζήτησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) από την εταιρεία που τα παράγει και τα διακινεί.


Αναλυτικότερα, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου του ΕΦΕΤ σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, προέβησαν σε έλεγχο της επιχείρησης "Ν. Προβής ΑΕ" (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου), η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή εμφιαλωμένων νερών. Από εργαστηριακές δοκιμές που διενεργήθηκαν σε παρτίδες παραχθέντων εμφιαλωμένων φυσικών μεταλλικών νερών διαπιστώθηκε σε μία από αυτές η ύπαρξη του παθογόνου βακτηρίου πυοκυανική ψευδομονάδα (Pseudomonas aeruginosa) ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι αναλύσεις και των υπολοίπων δειγματισθέντων παρτίδων. Οι σχετικές αναλύσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Εργαστήριο Δημόσιας Υγείας.

Πρόκειται για φυσικό μεταλλικό νερό, με την εμπορική επωνυμία «Φυσικό Μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής» σε πλαστικές φιάλες (PET) του 1,5 λίτρου, με ημερομηνία λήξης Λ 17.8.2013.

Για προληπτικούς λόγους, ο ΕΦΕΤ απαίτησε άμεσα από την εταιρεία «Ν. Προβής ΑΕ» (ΒΙ.ΠΕ. Λουτρακίου) την ανάκληση όλων των παρτίδων που παρήχθησαν μετά την 17η Αυγούστου 2012 και συγκεκριμένα στις παρτίδες φυσικού μεταλλικού νερού με την εμπορική επωνυμία «Φυσικό Μεταλλικό νερό Λουτράκι Προβής», σε πλαστικές φιάλες (PET) του 1,5 λίτρου, με ημερομηνίες λήξης Λ18.8.2013 και Λ 20.8.2013. Οι ποσότητες που δεσμεύτηκαν είναι 110.000 φιάλες του 1,5 λίτρου.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τις συγκεκριμένες παρτίδες προϊόντος να μην τις καταναλώσουν.
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2012

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΩΘΗΚΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ (ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΕΑΑΣ (ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ..... http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-gemise-to-bitsi-apo-tis-ellhnikes-shmaies-twn-chrusaugit

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι χρυσαυγίτες βλάκα δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς τους για συσσίτια φτωχών. Δεν κλέβουν.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΝΤΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΩΝ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η ΝΔ έβαλε και νεα ειδική κατηγορία εισαγωγής στα ΑΕΙ, "μουσουλμάνοι". Καταργούν δηλαδή το όλοι είναι ίσοι έναντι του Νόμου. Εγώ που πρόσκειμαι στον δωδεκαθεϊσμό φυσικά και ΔΕΝ μπαίνω σε ειδική κατηγορία, ε;

Ξεπουλάτε την Ελλάδα, κουφάλες της ΝΔ. Να δηλώνουν τα παιδιά μουσουλμάνοι για να μπουν στα ΑΕΙ, ε;

Ε, δεν θα σας περάσει. ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

@6:04 ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ή, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΘΕΟΣ, ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΡΩΤΑ. ΧΑΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ακούστε τώρα τι γίνεται... Διώχνουν από το κέντρο, όπου η ΧΑ παίρνει λόγω εγκληματικότητας διψήφια ποσοστά, τους κακοποιούς αλλοδαπούς με τον Ξένιο Δία και τους διοχετεύουν στα προάστια όπου αρχίζουν εκεί τα γνωστά διαρρήξεις, εισβολές σε οικίες κλπ και όπως πάει στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουν ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ με διψήφια ποσοστά την Χρυσή Αυγή! Ετσι, για να ξέρετε τι παίζεται.

Ανώνυμος είπε...

@5:50
Οι χρυσαυγίτες πανίβλακα διορίζουν τους υπαρχηγούς τους στη βουλή.
Τα ληγμένα τρόφιμα που μοιράζετε στα συσσίτια σας τα χαρίζει το LIDL γιατί είναι οι χορηγοί σας και τα αφεντικά σας.
Ουστ γερμανόψυχοι.

Ανώνυμος είπε...

Στην ΧΑ είναι ελληνόψυχοι. Ρώτα όλα τα λύκεια να σου πουν. Όλα ΧΑ ψήφισαν, και γι αυτό έπιασε το ασύλληπτο 7%.
Γερμανόψυχοι και μνημονιόψυχοι είναι μάλλον τα κόμματα (πασόκ, κλπ) που μας έφεραν το μνημόνιο.

Ανώνυμος είπε...

"Ρώτα όλα τα λύκεια να σου πουν. Όλα ΧΑ ψήφισαν"

ωστε ετσι εξηγουνται τα τεραστια ποσοστα αποτυχιας στις εξετασεις!!!

πες το ντε και απο το πρωι σπαω το κεφαλι μου να το βρω!!!

δεν πειρζαει, στόκοι σαν εσας υπηρχαν παντα...

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για τα νερα να πουμε κατι?

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΜΑ-ΤΙΜΗ-ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΞΩ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ-ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Εσυ το λυκειο ρε πανηλιθιε (βλεπω πολλες φορες αυτη τη μαλακια που γραφεις για τα λυκεια αλλα σημερα δεν αντεξα)ποσων χρονων το τελειωσες?στα 25? Γιατι εγω ξερω το λυκειο το τελειωνεις στα 18,οποτε πολλοι λιγοι ψηφιζουν,σταματα να μας τα πρηζεις,χειροτερο κασετοφωνακι απο το κκε εχετε γινει,μαιδανοι γινατε παλιογαμημενοι φασιστες.

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι ο 2.12 εγινε ενα λαθος,εχω διαβασει τοσες πολλες φορες το ηλιθιο μηνυμα για τα αυγα και τα λυκεια που ειδα την αναφορα του 9.41 και νομιζα οτι το διαβασα και εδω.Η απαντηση μου παντως στη γνωστη αυτη ηλιθιοτητα ισχυει

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ είπε...

Mάγκες ανακάλυψα κάτι ελληνικά σημαιάκια made in china που είναι ότι πρέπει για κωλόχαρτο. Τα πουλάνε στην Αθηνάς με το κιλό.

Άλλη κάβλα να σκουπίζεσαι με την γαλανόλευκη ρε παιδί μου, νιώθεις να ρέει η ελληνικότητα και το DNA της φυλής μαζί με το σκατό.

Έχω βάλει και τηλεόραση στην λεκάνη απέναντι, που με σύστημα όταν μπάινεις στην τουαλέτα αρχίζει και παίζει αυτόματα βίντεο από τα σκηνικά στα Ίμια το 1996. Πως σε κάτι άλλες κυριλέ τουαλέτες έχει μουσική; Σε μένα έχει τα κομμάντα. Όπως πέφτει λοιπόν το ελικόπτερο, έτσι με δόξα και τιμή, αρχαιοελληνικά πάντα, πέφτει με παφλασμό και δέος η κουράδα.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ο 4.27 με καλυψε. μπραβο συντροφε. εβαλες τα πραγματα στην θεση τους. θα ακολουθησω τις συμβουλες σου για αρειο χεσιμο. φασιστομουτρα συντομα δεν θα ξερετε που να κρυφτειτε. αρχιζει ο κοσμος και παιρνει χαμπαρι τι καιροσκοποι και αγηρτες ειστε. ΕΞΩ ΟΙ ελληνψυχοι - ΜΕΣΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ