Δευτέρα, Αυγούστου 27, 2012

ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΈΡΙΞΑΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ


ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΒΡΗΚΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ...ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ... ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΥΝΙΚΆ.
---ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ---
Ομάδα τριών νεοναζί επιχείρησε να κάψει ζωντανούς Πακιστανούς μετανάστες μέσα στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόντουσαν χρησιμοποιώντας εμπρηστικό εκρηκτικό μηχανισμό. Το περιστατικό έγινε έγινε στις 2 το ξημέρωμα του Σαββάτου 25/8 στην οδό Ι. Μέρλα στους Αγίους Αναργύρους.Το μπουκάλι με βενζίνη είχε στην άκρη εκρηκτική ύλη και εξεράγη πάνω στο στρώμα όπου κοιμόταν ο Ναβίτ Ναβάζ.
Μεταφέρθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στην πλάτη και στο χέρι και νοσηλεύεται στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Οι δυο μετανάστες μένουν στο συγκεκριμένο σπίτι τα τελευταία 10 χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει ποτέ κανένα πρόβλημα και στο πλευρό τους βρέθηκαν πολλοί γείτονες που ειδοποίησαν και την αστυνομία.
Αμέσως μετά την επίθεση εθεάθησαν 3 σωματώδης άνδρες να παρακολουθούν το σπίτι οι οποίοι «εξαφανίστηκαν» δυο λεπτά πριν φτάσει η αστυνομία.

Πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου είχε ξαναγίνει επίθεση με μολότωφ στο τζαμί που βρίσκεται κάποια στενά πιο πάνω από το σπίτι. Τότε η ΚΕΕΡΦΑ μαζί με τους Πακιστανούς της περιοχής είχε οργανώσει μαζική διαδήλωση καταγγέλοντας την επίθεση.
Προφανώς τα φασιστοειδή έχουν ξεθαρέψει από την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και από την ρατσιστική σκούπα της ΕΛΑΣ που έχει εξαπολύσει ο Σαμαράς.
Θα χρειαστεί η Αριστερά, οι δημοτικές κινήσεις και τα συνδικάτα μαζί με τους μετανάστες να απαντήσουν στις προκλήσεις κυβέρνησης και φασιστών.
Είναι ψέματα ότι οι μετανάστες ευθύνονται για την εγκληματικότητα, την υποβάθμιση των γειτονιών μας και την ανεργία. Οι άμεσα υπεύθυνοι είναι η κυβέρνηση, το ΔΝΤ και η ΕΕ μαζί με τους ντόπιους καπιταλιστές.
Τα νέα μέτρα των 13,5 δις για να πληρωθεί το χρέος θα αποτελειώσουν ότι έχει μείνει όρθιο στην υγεία, την Παιδεία, τους μισθούς και τις συντάξεις. Όσο πιο σκληρά τα μέτρα τόσο πιο ρατσιστική θα γίνετε η πολιτική της κυβέρνησης για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο.
Εμείς δεν παεριμένουμε από κανένα Ν.Δένδια να συντρίψει τάχα τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής την ώρα που με τις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης τους ανοίγει το δρόμο.
Όμως θα πάρουν αυτό που τους αξίζει. Όλοι μαζί, ντόπιοι και μετανάστες εργάτες θα παλέψουμε εντάντια στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Ηδη η πρώτη απάντηση δώθηκε στις 24/8 με το οργισμένο συλλαλητήριο που οργάνωσε η ΚΕΕΡΦΑ και η Πακιστανική Κοινότητα που πλημμύρισε τους δρόμους της Αθήνας.
Το επόμενο ραντεβού μας είναι στη ΔΕΘ στις 8 Σεπτέμβρη για να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν θα περάσουν ούτε τα μέτρα, ούτε ο ρατσισμός και οι φασιστικές επιθέσεις.
Καλούμε το Δήμο Αγίων Αγίων Αναργύρων, τις δημοτικές κινήσεις, τα συνδικάτα, την αριστερά να καταδικάσουν τη δολοφονική επίθεση και να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί για να βάλουμε τέλος στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις.
Εργάτες ενωμένοι ποτέ νικημένοι!

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, 6932828964
ΠΡΕΖΑ TV
27-8-2012

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όσο η Χρυσή Αυγή κατηγορείται άδικα για εγκλήματα μεταξύ αλλοφύλων τόσο ο κόσμος τίθεται στο πλευρό της

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΠΩΛΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΩΝ. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

O Μητροπολίτης Ανδρέας τολμά από τον Γράμμο:"Ὅ,τι δὲν πέτυχε τότε ἡ κομμουνιστικὴ ἀνταρσία, ἐπιτυγχάνεται τώρα δυστυχῶς ἀπὸ τὴν πολιτεία στοὺς σημερινοὺς εἰρηνικούς, ὑποτίθεται, καιροὺς"

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ: http://www.youtube.com/watch?v=jNNwjTPFfws&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

Ακουστε ποιό είναι το κολπάκι με τα Κέντρα Τουρισμού:
Θα είναι εκεί μέσα οι λ/μ και θα μαζεύονται καθημερινά απέξω οι αριστεροί και θα λένε: Τι κρίμα, οι καημένοι οι μετανάστες, ε αφού δεν τους απελαύνουμε τότε ας τους φτιάξουμε και τζαμιά εκεί μέσα (τσούπ! Εγινε η αρχή! μετά θα πούν, τότε γιατί να μην τους κάνουμε τζαμιά και στις πόλεις;), ας τους μάθουμε ελληνικά, να ενταχθούν κανονικά, όποιος μαθαίνει την αλφαβήτα να παίρνει ελληνική ταυτότητα και να αφήνεται να κυκλοφορεί,....). Και φυσικά να διαωνίζονται οι κλπές και οι εισβολές σε οικίες Ελλήνων.
Γι αυτό λέμε: Φεύγουμε όλοι αμέσως από την ΝΔ. Μόνο μια Χρυσή Αυγή μας σώζει....

Ανώνυμος είπε...

Στις αντιρατσιστικές συγκεντρώσεις να προσέχετε οι έχοντες ξυρισμένα κεφάλια,γιατί τα πακιστάνια μπερδεύονται και σας τουλουμιάζουν στο ξύλο.Και επίσης να μην ξεχνάτε να φωνάζετε υπέρ του Αλάχ.Μάλλον για τους Πακιστανούς δεν πρόκειτε για ταξικό πόλεμο αλλά για θρησκευτικό.Αναρωτιέμαι εσείς οι Αθεοι τι δουλειά έχετε μ'αυτούς;

Ανώνυμος είπε...

4:13 To κολπάκι είναι να χησιμοποιηθούν σαν εργατικός κιμάς στις Ειδικές Οικ. Ζώνες που θα διαμελλήσουν τηνς Ελλάδα οι δανειστές, μαζί και με Έλληνες λούμπεν άστεγους από τα χαράτσια. Όταν έχεις παραπαίουσα Δημοκρατία και κατοχή στην χώρα σου παλεύεις να την σώσεις. Αυτή η πάλη είναι με τον δυνατό του συστήματος άρα και δύσκολη. Η πάλη με την Χ.Α. είναι κατά του αδύναμου τώρα μετανάστη, αύριο γκεί, μελαμψού Έλληνα, δημοκράτη, μακριμάλλη κ.ο.κ. Αν θες η Ελλάδα να γίνει Σταλινική ή Χιτλερική κράτα τις προτροπές για τον εαυτό σου και πήγαινε σε άλλη χωρα που αυτό υπάρχει ήδη.

Ανώνυμος είπε...

To ότι καποιοι έχουν λόξα και δολοφονούν για την ιδεολογία τους στην Πάρο η μεν στην Μανωλάδα η δε αυτό δεν είναι δικαιολογία να γίνει ο τόπος πιο μπουρδέλο από αυτό που είναι. Όλες αυτές οι ενέργειες πάντα ήταν η 5η φάλαγκα του μεγάλου εχθρού της πατριδας και της Δημοκρατίας που αυτή τη στιγμή είναι το μνημόνιο, η τράπεζες, και οι ντοπιοι δωσίλογοι συνεργάτες τους.

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ.ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ !

Ανώνυμος είπε...

@5:12 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΦΥΛΑΚΗ ΙΣΟΒΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΠΑΛΙΑ.
ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΗΚΕ Κ ΑΥΤΗ Κ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΖΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΤΙ ΝΑ ΠΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ!!!
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ;;

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια είναι ότι έχει ξεσηκωθεί όλη η νεολαία κατά των αλλοδαπών, μετά βεβαίως τα όσα κάνουν οι τελευταίοι. Η κατάσταση κάθε βράδυ η ίδια: Ομάδες από παντού, σε Αθήνα και επαρχία, κινούνται κατά αλλοδαπών, κυρίως εκεί που έχει αυτοσχέδια τζαμιά. Σωστό το άρθρο, τα λέει όλα.

TAGMATA EFODOU είπε...

EISAI O EPOMENOS STOXOS MAS STOUS A.ANARGYROUS. KSEROUME POU MENEIS DE SE SWZEI TIPOTA

Ανώνυμος είπε...

"όποιος μαθαίνει την αλφαβήτα να παίρνει ελληνική ταυτότητα και να αφήνεται να κυκλοφορεί"

τελεια! να αφαιρεθουν αμεσα οι ελληνικες ταυτοτητες απο τους χρυσαυγιτες, να συλληφθουν και να απελαθουν!

71nasta είπε...

παιδια πολλοί χρυσοπιτες μαζευτηκαν στο πρεζα..λυσσα τους εχει πιασει ..και βαρεθηκα να με τσατιζουν ...ας τους αγνοησουμε γιατι τοση μαζεμενη βλακεια και μισος μαζι κανουν ενα εξοντωτικο κοκτεϊλ για τη νοημοσυνη μας

71nasta είπε...

aaa kai TAGAMATA EFODOU...μενω στα μαλια ηρακλειου ειμαι γυναικα κι ελα να με γαμησεις ..ουτε γω δε σε φοβαμαι ..που μαι 50 κιλα...εχει κατι χρυσες οπες κι εδω περα ...στειλτους να με γαμησουν ...γαμω τους ναζι τους φασιστες ΟΥΤΕ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΗΣ ..εξω οι ρατσιστες απ τις ζωες μας

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΓΑΜΑΜΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΕΚΕΙ...

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΝΕΟΝΑΖΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΓΑΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

10.000.000 ΓΑΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ.

ΓΑΜΗΣΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΓΑΜΟΧΩΡΑ ΤΟΥΣ.

ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ? ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΑΜΟΧΩΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η κίνηση 200 εκατομμυρίων μεταναστών ετησίως παγκόσμια δίνει ανάσα μεγάλων κερδών στο ακροδεξιό ιμπεριαλιστικό καπιταλισμό. Και επειδή υπάρχει κορεσμός ακόμα και σε αυτό το επίπεδο το πάνε για παγκόσμια χούντα. Γι αυτό το λόγο στρατολογούν κάτω από την ναζιστική ομπρέλα παγκοσμίως όλο τον κατιμά του ανθρωπίνου είδους από κάθε χώρα που μπαίνει σε κρίση. Ο αγώνας για ελευθερία και δημοκρατικές ελευθερίες είναι πάλι επίκαιρος.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ είπε...


Mάγκες ανακάλυψα κάτι ελληνικά σημαιάκια made in china που είναι ότι πρέπει για κωλόχαρτο. Τα πουλάνε στην Αθηνάς με το κιλό.

Άλλη κάβλα να σκουπίζεσαι με την γαλανόλευκη ρε παιδί μου, νιώθεις να ρέει η ελληνικότητα και το DNA της φυλής μαζί με το σκατό.

Έχω βάλει και τηλεόραση στην λεκάνη απέναντι, που με σύστημα όταν μπάινεις στην τουαλέτα αρχίζει και παίζει αυτόματα βίντεο από τα σκηνικά στα Ίμια το 1996. Πως σε κάτι άλλες κυριλέ τουαλέτες έχει μουσική; Σε μένα έχει τα κομμάντα. Όπως πέφτει λοιπόν το ελικόπτερο, έτσι με δόξα και τιμή, αρχαιοελληνικά πάντα, πέφτει με παφλασμό και δέος η κουράδα.

ΧΕΣΕΤΕ ΗΜΑΡ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ