Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 19, 2012

ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ!


Με μία ασυνήθιστα σκληρή επέλεξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάσει τη συνάντηση του Γιάννη Βρούτση με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης της ΕΕ. Ο Δημήτρης Στρατούλης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «εκτελεί για λογαριασμό της τρόικας και της διεθνούς εποπτείας της χώρας συμβόλαια κοινωνικού θανάτου σε βάρους του λαού» και προειδοποίησε ότι η απάντηση «που τους χρειάζεται» θα δοθεί στους δρόμους των αγώνων.


«Κάθε φορά που ο Υπουργός Εργασίας συναντιέται με εκπροσώπους της Τρόικας ή της ομάδας ευρωπαϊκής εποπτείας της χώρας, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι άνεργοι, οι νέες και οι νέοι μετρούν νέες απώλειες στους μισθούς, στις συντάξεις, στις θέσεις εργασίας, στα επιδόματα ανεργίας και στα εργασιακά και κοινωνικά τους δικαιώματα», επισημαίνει ο κ. Στρατούλης και προσθέτει: «Ο Υπουργός Εργασίας και η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εκτελούν για λογαριασμό της τρόικας και της διεθνούς εποπτείας της χώρας συμβόλαια κοινωνικού θανάτου σε βάρους του λαού.

Η κυβέρνηση, η τρόικα και η διεθνής εποπτεία της χώρας θα πάρουν την απάντηση που τους χρειάζεται στους δρόμους των αγώνων του λαού μας για να μην περάσει το νέο μνημονιακό πακέτο σφαγιαστικών και κατεδαφιστικών μέτρων».
ΘΕΜΑ
ΠΡΕΖΑ TV
19-9-2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: