Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 28, 2012

ΚΚΕ : Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟ


«Από τη μία η καπιταλιστική κρίση και ο εξοντωτικός πόλεμος κατά του λαού και από την άλλη η γενικευμένη διαφθορά στην οικονομία, στο κράτος και στο κυρίαρχο πολιτικό σύστημα που συνοδεύεται με υποκρισία και εμπαιγμό» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΚΕ του ΚΚΕ


Όπως επισημαίνει «καταγγέλλοντες και καταγγελλόμενοι αρνούνται τις προτάσεις του ΚΚΕ ώστε να δημιουργηθούν κάποια περιθώρια διαλεύκανσης και τιμωρίας».

« Όλη αυτή η κατάσταση αξίζει όχι μόνο τη χλεύη του λαού αλλά και την απόφασή του να γκρεμίσει το βάρβαρο και σάπιο σύστημα», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
ΠΡΕΖΑ TV
28-9-2012

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.....
ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ....

Ανώνυμος είπε...

Τα κουμουνια γνωριζαν οπως ολα τα κομματα για την διαφθορα που επικρατουσε!

Γιατι δεν δεχονται ελεγχο στα οικονομικα του περισου?
Τι εχουν να κρυψουν?μηπως τις μιζες απο την ζημενς οπως και ολοι οι αλλοι?

Ανώνυμος είπε...

Tα κουμουνια γνωριζαν οπως ολα τα κομματα για την διαφθορα που επικρατουσε!

Και δεν στο ειχε πει ρε μεγαλε? μηπως επειδη ηταν ΚΟμουνια (και οχι κουμουνια οπως λετε αγραμματα ζωα ) δεν τους ακουγε κανεις ?

Λεω μηπως!

Γιατι δεν δεχονται ελεγχο στα οικονομικα του περισου?

εσυ θα δεχοσουν να καταθεσεις τετοια εγγραφα σε αυτους που κραζεις τοσα χρονια?δεν καταλαβενω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να τους κανει ελεγχο το ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ .και να εχουν και θεμα με τις καταθεσεις τους που οι περισοτερες ειναι Δωρεες και αναφερονται συνεχεια στο ριζοσπαστη θα αλαξει κατι στη ζωη σου ? Μηπως κυβερνησαν και εφαγαν και ψαχνεις για μιζες ? Και πες μου κατι εσυ αν ησουν το 5 - 6- 4 ο χερι σε μια παρεα ατομων ποσα νομιζεις οτι θα επερνες?

Και στη τελικη και να εχει φαει και απο τη ζιμενσ δεν με νοιζει γιατι τοσα χρονια μου λεει πραγματα που δεν τα λεει κανεις αλλος βαλτο καλα στο κεφαλακι σου και περπατα παρακατω παιξε με την Χ.Α. και ελα μετα να μου κλαφτεις αααααν εχεις τα μπαλακια να το παραδεχτεις .

Α μιας και εβαλα τα σκατα στο στομα μου η Χ.Α. που βρηκε ρε μεγαλε τα φραγκα για οοολη αυτη την προεκλογικη προβολη στα καναλια ? Μηπως πρεπει να μας ουν και αυτοι που τα κονομησαν και την ειδαν πολιτευτες απο το 2,τοσο που ηταν ?

Αντε πειτε στον κασιδιαρακο να βολεψει τον αδερφο του σε μη οργανικη θεση γιατι αυτα βγενουν στον αερα για πλακα , πειτε στη γυναικα του μιχαλοβλακακου να διωξει τις μεταναστριες απο το dream hotel που δουλευουν και να παρει καναν ελληνα οπως λενε και βγειτε μετα να μας κουνησετε το δαχτυλο και να μας κανετε υποδειξεις . Α και στον Καιαδα να του πειτε να παει να βγαλει τους πιτσιρικαδες εξω και να μπει εκεινος μεσα γιατι ειναι πολυ φλωρικο αυτο που εγινε απο ταχαμου μαγκες ! και σε καλη μερια και η μυνηση απο το παγκαρι της ραφηνας μιας και ειχε ο ανθρωπος χαρτια . Γελανε και τα τσιμεντα ρεεε με σας ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ .

Β.Α.