Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2012

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΙΡΙΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΤΖ.ΣΟΡΟΣ


Πρόταση για την αντιμετώπιση του ζητήματος των μεταναστών στην Ελλάδα, με την δημιουργία «οίκων αλληλεγγύης» σε άδεια δημόσια κτίρια, που θα χρηματοδοτηθούν από ιδρύματα όπως το δικό του, παρουσίασε ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος.


Όπως εξήγησε, «η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο θέμα του ασύλου έχει καταρρεύσει» και η Ελλάδα, στην κατάσταση που βρίσκεται, δεν μπορεί να βοηθήσει.

Ο Τζ.Σόρος, μιλώντας στην συνάντηση του «Συμβουλίου για το Μέλλον της Ευρώπης», που διοργανώνει το Ινστιτούτο για την Διακυβέρνηση του επιχειρηματία Νικόλα Μπεργκρίεν στο Βερολίνο, έκανε ακόμη λόγο για αλλαγή της Ευρώπης και διαίρεσή της σε εκείνους που δανείζουν και εκείνους που δανείζονται.

Επανέλαβε σχετικά την άποψή του ότι «θα ήταν καλύτερα αν η Γερμανία αποχωρούσε από την ευρωζώνη, σε σύγκριση με την σημερινή κατάσταση, όπου κάνει το ελάχιστο δυνατό».

Πρόσθεσε δε ότι η στάση της Γερμανίας και η επιμονή της στην λιτότητα είναι
αντιπαραγωγική.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΕΖΑ TV
30-10-2012

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γαμω το μουνι που σας πεταγε και σας και τον σωρος και ολο σας το βρωμοσογο.

Ανώνυμος είπε...

Ίσως κάπως έτσι δημιουργείται η παγκοσμιοποιημένη διακυβέρνηση. Από τη μια η χωρίς όρια συσσώρευση χρήματος από κάποιους και από την άλλη η εξαγορά συνειδήσεων, η καταστροφή των κρατών και της έννοιας του κράτους και κατά συνέπεια ότι μπορεί να περιμένει ένας πολίτης από το κράτος (περίθαλψη, παιδεία κλπ)δια μέσου του χρέους, οπότε οι συσσωρευτάδες του χρήματος θα αντικαταστήσουν τα κράτη. Ο λεγόμενος κύριος του άρθρου δίνει το παράδειγμα.
Αντί να βρίζουμε καλά θα κάναμε να σκεφτόμαστε και να κατανοούμε το πως λειτουργεί όλο αυτό το εντελώς ύπουλο πράγμα μπας και σκεφτεί κανείς τι πρέπει να γίνει....

Ανώνυμος είπε...

Να εκδηλωνομαστε σιγά σιγά... Από τον πατερουλη Στάλιν στον πατερουλη Σόρος...

Ανώνυμος είπε...

Έτσι-έτσι για να ξέρουμε και τους χρηματοδότες των indynedia και των αντιρατσιστικών ΜΚΟ του Κωνσταντίνου-Κούρκουλα και λοιπών κερδοφόρων επιχειρήσεων

Ανώνυμος είπε...

έχετε μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα εκει στην χρυσή αυγή!!ότι σχέση έχει ο Σόρος με τον στάλιν έχει και ο χίτλερ με τον κατσαντώνη....και γενικά οτι μαλακία ακουσετε την συνδέετε με τα πιο ασύνδετα!!!! μα τόσο τρόμπες πια!! ο άνθρωπος καπιταΛΗΣΤΗΣ είναι και θέλει να κάνει τις δουλειες του...αν ήταν φιλάνθρωπος δεν θα'ταν πλούσιος...